سلام. اخرین قیمتی که در مجله جی اس ام نوشته 300 با گارانتی اصلی.
سلام. اخرین قیمتی که در مجله جی اس ام نوشته 300 با گارانتی اصلی.
دوست عزيز سلام
من هم چند هفته پيش اف 480 خريدم
اون زمان من هم بين 5800 و اف480 شك كردم اما بعد كه تحقيق كردم متوجه شدم كه نوع تاچ 5800 و اف480 كلاً فرق داره. ديروز دست يكي از دوستان 5800 ديدم و باهاش كار كردم! خدا رو شكر كردم كه 5800 نگرفتم! همون دوستم هم گوشيمو دادم نگاهي انداخت با تعجب ميگفت تاچ اسكرين اف480 خيلي بهتري با حتي لمس بسيار آروم صفحش كار ميكنه اما 5800 بايد صفحشو فشار بدي و صفحه اف480 شيشه هستش! بعد هم كه قابليت هاي دوربين اف480 مثل panaroma و face detection و smile shutting رو ديد گفت انصافاً اف 480 بهتره! ولي گفت چون تو خانواده ما همه با سامسونگ مخالف هستند نميتونستم سامسونگ بگيرم!
شما هم دوست من اگر علاقه زيادي به نوكيا داري خوب خودتو اذيت نكن 5800 هم گوشي خوبيه اما جز تاچ اسكرين چيز جديدي نداره!
با تشكر
می گن این گوشی برنامه های جاوای بزرگ تر از 1 مگ روش نصب نمی شه، درسته؟
دیگه اینکه اس ام اس زدن باهاش آسونه؟ چون صفحه کلید کامل نداره موقع اس ام اس می گم!
بعد اینکه قلم نداره؟ من چون تا حالا تاچ نداشتم نمی دونم وجود قلم چقدر لازمه! چقدر لازمه؟ اصلاً لازمه؟
آنتن دهی شم ایشالا خوبه دیگه ؟! (;
در اینکه f480 هم تاچ بهتری داره و هم خوشگل تره هیچ شکی نیست .. و اگه همین 2مورد برات کفایت میکنه حتما بگیرش .... اما ...
من خودم تا حالا گوشی غیر از سامسونگ نداشتم ... ولی دیروز یکی از دوستان خواست که او را در هنگام خرید گوشی مورد نظرش (5800) همراهی کنم ... وقتی امکانات این گوشی را دیدم ... باید بگم یکم بهش امیدوار شدم و نظرم در موردش عوض شد
به این دلایل من میگم با کمال تاسف از f480 بالاتر هست :
صفحه بزرگتری داره ... خروجی جک 3.5 میلیمتری داره ... مموری 8 گیگ داره ... جی پی اس قوی داره ... شتاب سنج داره .... کابل تی وی و کیف داره ... نصب نرم افزار هم روش راحته و هم اینکه برنامه براش زیاد هست
یک بازی رو خود گوشی بود که من را مجذوب خودش کرد اونم ماشین سواری بود که فقط با حرکت دادن گوشی به سمت چپ یا راست ماشین به این طرف و آن طرف می رفت .... در کل گوشی جالبیه و تمام این امکانات فقط با 50 تومن گرونتر بدست میاد ... که واقعا آدم را به سمتش متمایل میکنه
البته اینم بگم که منوهای این گوشی اصلا به پای f480 نمیرسه و کلا سامسونگ از نظر زیبایی بسیار بالاتره
یکی بگه این چیه و اسم فریمورش چیه؟
سامسونگ جون شما که گفتی 1.5 نمیاد ؟
این 1.5 نیست؟اصلا همچین چیزی وجود داره؟ لطفا جواب...
همه این دوستمون رو راهنمایی کردند بذار منم یه کمکی بکنم من خودم واسه صمیمیترین دوستم 5800 گرفتم (چون عشق نوکیا بود فقط یه هفته بعد از من گوشیشو گرفت و من تقریباه هروز این 2مدل گوشی دستمه و باهاشون کار میکنم)
اول دوربین دوگوشی:
که 480 کلی بهتره و اصلا قابل مقایسه نیستند
کافی هست بری تو منوی دوربینش تا خودت فرقا رو بفهمی
480 ادیت عکسش در حد فتوشاپ هست در حالی که 5800 در حد paint windows
تو خوشگلی و تاچ هم باز 480 سره
درسته که صفحه 5800 بزرگتره ولی خیلی قناس هستش
480 هم کیف داره که کلی باحال و خوشگله و هندز فریش توریه که اگه کسی بخواد میتونه با هر نو هدستی گوش بده
البته 5800 شتاب سنج داره
واسه 480 هم برنامه و بازی زیاد هست
480 فقط با انگشت کار میکنه (مثل اپل) ولی 5800 قلم داره و با هر چی بزنی روش کار میکنه
اون بازی ماشین هم درسته 5800 داره البته فقط همون یه بازیش اینطوریه
480 هم تا 8گیگ رم رو به راحتی ساپورت میکنه من خودم امتحان کردم با رم خود 5800
حافظه داخلی 480 232 مگا بایت هست ولی 5800 حدود 80 مگا بایت
اما در مورد قیمت باید بگم که 480 افت قیمتش و کرده ولی 5800 با حدود 400000 وارد بازار شده در حالی که 480 با بالای 600000
صدای 5800 بلند تره
از نظر کیفیت lcd هم با این که 5800 16 میلیون رنگ هست ولی شک نکن که 480 با کیفیت تر تصاویر رو نشون میده
در کل 5800 مثل همه گوشی های نوکیاست با این فرق که لمسی شده فقط ولی 480 touchwiz هست
این که میتونی ایکون هارو با دستت تو صفحه گوشی جابجا کنی و هرجا که میخوای بذاری ویژگیی هست که اونایی که 5800 دارند تو خواب هم نمیبینند همچین امکاناتی رو
در کل هر گوشی میخری ایشالا مبارکت باشه و حالشو ببری (بهترم هست اون چیزی رو بگیری که به دل خودت میشینه نه با توجه به حرف بقیه چون اینجا کلوپ 480 هست و همه گوشیشون رو دوست دارند و اگه بری تو کلوپ 5800 شاید حرفای دیگی رو بشنوی)
اون بچه هایی هم که از صدای زنگ گوشی شون ناراحتند و میگند کمه یه نگا به تنظیمات ringtones گوشی بندازند ببینند ولومشون رو 7 هست یا نه
یا ببینند increasing melody رو انتخاب نکرده باشند خلاصه تنضیمات profile رو چک کنند
چون ماله منم صدای زنگش خوبه
منم خیلی دوست دارم بدونم و در بدر دنبال 1.5 هستم
اقا من دو روزه f480 خریدم.......... بعد سیمش رو به کامپیوتر وصل میکنم ولی کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه؟؟؟؟؟ میخواستم بدونم باید چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سی دی رو هم نصب کردم............
ولی احتمال دار اشباه نصب کرده باشم/////////
دوست عزیز شما برنامه اصلی pc studion رو از داخل سی دی نصب میکنید؟در ضمن موقع نصب(اینستال)ازتون میخوادکه گوشی رو با کابل به کامپیوتر نصب کنید در صورت این کار اگه مشکل مبهم دیگه ای نباشه فورا گوشی رو شناسایی میکنه و پایین سمت راست کامپیوتر مدل گوشیتون رو نمایش میده و مینویسه:
new hardware F480
یعنی شناسایی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)