نظر من هم رو بی ام دبلیو هستش
راستی ماشین محمد رضا گلزار بی ام دبلیو سری 6 هستش![]()
نظر من هم رو بی ام دبلیو هستش
راستی ماشین محمد رضا گلزار بی ام دبلیو سری 6 هستش![]()
برادرا ، خواهرا . . . .
یه نفر دیگه 15 تومن پول داره، میخواد بره ماشین بخره.
حالا اومده اینجا یه نظرسنجی کنه، نظر چهار نفر رو بپرسه.
شما اینجا دارین دعوا میکنین و به همدیگه توهین می کنین.
این Dokhtaroneh چنان داره از SD تعریف میکنه که کسی ندونه میگه طراحی خودشه.
تا الان هم ندیدم هیچ مدرک فنی بیاری که دلیل خوب بودن SD نسبت به Logan باشه.
هر وقت یه مطلب فنی آوردی حرفت قبول.
داداش لطفا" دلیل بیار , گاراژی حرف نزن !!!!تندر بهتره چون جديد تر وهم از نظر توان موتور سر تر از ريو است موتور ريو همون موتور پرايد است با كمي تغيير
آقا من یه چیزی اینجا بگم و برم! هیچ کدوم از این پست هایی که زده شد رو نخوندم! ولی بزارین یه چیزایی رو روشن کنم! این هم نظریست خوب!
محسنات تندر نسبت به ریو:
ترمز ABS +کیسه هوا+موتور 16 سوپاپ با قدرت 105 اسب بخار(در حالی که موتور ریو 97 اسب بخار و 8 سوپاپ هست)+مصرف کمتر+امکانات رفاهی خوب!!!
حالا محسنات ریو نسبت به تندر:
هندلینگ خوب+خدمات پس از فروش! همین!
ببنیند! بیایم واقع بین باشیم! هر دوی این دو خودرو در دید عام کمی زشت هستن!(من خودم شخصا لوگان رو دوس دارم و می دونم اگه ریو کمی اسپرت بشه بسیار وحشی جلوه میکنه)
کلا انتظاری از این دو خودرو نداشته باشید! هر دو خودروی ارزان سازی شده هستند! سوپر اسپورت که مقایسه نمی کنید! شاید بگین ریو کجاش ارزان سازی بید من در جواب میگم کمی جستجو در نت به شما نشون میده که ریو در حال حاظر با موتور 1600 سی سی و قدرت 110 اسب بخار به عنوا یک خودروی ارزان و دانشجویی در آمریکا فروخته میشه(چه برسه همین 1500 سی سی و 97 اسب بخار که در قدیم در آکریکا تولید می شد)
تند هم به همین شکل! خودرویی ارزان سازی شده هست! نیگاه به قیمت کذایی این خودروی در بازار نکنید! اینا همش کشکه! اگه تیراژ بالا بره قیمت ها به قیمت کارخانه ای برای 3 مدل یعنی 8.5 تا 10.5 نزدیک تر خواهد شد!
ولی تست خودم در هر دو خودرو:
ریو! خودرویی نرم و کاملا باز کننده یک کره ای که دارای زیربندی ضعیفی نسبت به سایر رقبا مثل 405 هست! مصرف سوختش قابل قبول(البته تو ایران) و کلا ماشین پر صدایی هم هست!
تندر یا داچیا! این ماشین از هر نظر از تمامی رقبای خودش یه سرو گردن بالاتر هست(به غیر از 206 سدان)! شتاب عالی! مصرف خوب! امکانات خوب! ولی ای کاش این خودرو طوری طراحی می شد که قابلیت پاسخگویی به این قدرت موتور رو داشت! منظورم چیه؟ یعنی ای کاش کمی ارتفاع اینم خودرو کمتر بود! واقعا هندلینگش ضعیف هست! باز 100 رحمت به 206 هاچ بک! در پیچ ها با سرعت بالا اصلا حس خوبی نداری! ولی اگه از یه ساسپنشن خوب استفاده کنی اونوقت می تونی از قدرت موتور ماشین و عکس العمل های خوبی که به حرکات تو میده لذت ببری!
کلا به شخصه تندر رو بیشتر از ریو قبول دارم! هر دو هم قابلیت تیون بالایی دارن! تندر تنها با یک سوپر چیپ قدرتش به 117 اسب بخار می رسه(حالا از توربو با بوست پاینن می گذریم)
ریو هم که دیگه همه موتور های مزدا رو می شناسند دیگه! همه میدونیم که بیس موتور همون موتور های معروف Bp هست که با کمی تغییرات میشه حتی قدرت هایی مثل 170 رو هم ازش گرفت![]()
این ماشینی که می گم بخر جون دادا نه هم توش نیار
Gol
خداییش حرف نداره دست ایرانی جماعتم توش نرفته
بخر حالشا ببر
کوچولو... آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است.SD دلیل فنی نمی خواد از هر نظر که فکر کنی از تندر بهتره. بازم می گم کوچولو برو بپرس بعد بیا ...![]()
من واقعا شرمندم وئلی تنها چیزی که این خودرو(گل) نداره کیفیت هست! اگه فکر می کنین این خودرو دارای کیفیت اصیل یک آلمانی هست کاملا در اشتباهی! این خودرو کاملا برزیلی هست و کلا عمر قطعاتش خیلی پایینه! مصرفشم که نگم بهتر!
کلا این پلتفرم رو تو بریل زدن نه تو آلمان!
قیمتش هم که کاملا کذایی هست!
در ضمن می بینم رقابتی سهمگین بین داچیا و SD در این تاپیک ایجاد شده!!!!
من با اینکه داچیا رو قبول دارم ولی به نظرم SD یکم بالاتر قرار میگیره!!!!
خوب همتون می دونین که این دوخودرو 16 سوپاپ هستن! 1600 سی سی سی هستن! قدرت موتور SD 108 اسب بخار و قدرت موتور داچیا 105 اسب بخار! ولی در کمال تعجب شتاب گیری داچیا در 0 تا 100 بهتر از SD هست! یعنی در 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت تندر یا همون داچیا شونه حریف رو به خاک می ماله! ولی وای به روزی که کل کل به مناطق پر پیچ برسه! اونوقته که اکسل GTI 206 سدان خودنمایی میکنه و کلا تو هندلینگ SD حتی از ودرویی مثل سمند هم در حالت استاندارد بهتر عمل میکنه!
کلا به خاطر اکسل GTI و ظاهر عامه پسند تر من SD رو بهتر از داچیا میدونم! دلایل دیگه ای هم دارم که شاید دوستان داچیا باز یا SD باز منو مورد ضرب وشتم قرار بدن
دوستان سعی کنین وقتی مقایسه ای می کنین کاملا علمی باشه!!! بنده شخصا تا خودرویی تست نکنم هیچ وقت در موردش نظر نمیدم! خدا رو شکر تمامی محصولات داخلی رو بخوبی می شناسم و به رفتار اونها در شرایط مختلف آشنا هستم! حالا بازم کمکی خواستین بگین!![]()
دوست من یه سری به این لینک ها بزن و نظرت رو راجع به انتخاب های من بگو
نیسان مورانوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ولی میخوام یه خبر بد بدم که سهمیه بنزین ماشین های 2000 سی سی به بالا رو قطع کردن
ولی دوست عزیز این ماشین گل را به جای دوو سیلو اسم نویسی کردند (همونطور که میدونی سیلو اسم نویسی نمیشه)از نظر کیفیت هم همه ازش راضین مخصوصا شتابش وتازه کلاسشم از خودروهای تو این رنج قیمت بیشتر هستش کلا بهترین ماشینها تو این رنج قیمت ورنا و گل هستن اگه سیلو هم اسم نویسی میشدش من اون را هم پیشنهاد میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)