من پچ 1.4 رو نصب کردم بازی خیلی خوبیه ولی متاسفانه تا یه جای دیگه ادم نمیدونه کجا باید بره .
من پچ 1.4 رو نصب کردم بازی خیلی خوبیه ولی متاسفانه تا یه جای دیگه ادم نمیدونه کجا باید بره .
این هم راهنمای کامل کل بازی. واقعا بدون یه راهنمایی درست نمیشه این بازی رو درست و کامل انجام داد.
بعلاوه اون محدودیت وزن مهمترین عامل برای عدم لذت از بازیه! با این برنامه اون هم حل میشه ( البته بگم این فقط رو پچ آخریش کار میکنه ها 1.5.10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نقشه کامل کل بازی!!! خیلی خیلی به درد میخوره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من تو اون مرحله که بعد از منفجر کردن نیروگاه زیرزمینی باید از اونجا فرار کنی گیر میکنه و یهو میاد بیرون.دقیقا تو قسمتی که از نردبون آخری میری بالا ویه لودینگ میده و بعد از اون سری از بازی خارج میشه. تورو خدا یکی کمک کنه.الان دارم پچ 1.5.8
رو دانلود میکنم آیا موثر هست یا نه
آخرین پچ 1.15.10 هستش! بهتره اون رو بگیری:به اینها که از قبل بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو هم اضافه کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست کامل اسلحه ها و زره های بازی! حالشو ببرین:
لیست و تصویر تمام موجودات بازی و اطلاعات مربوطه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام آنومالی های بازی و اطلاعات مربوطه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام زره های بازی و اطلاعات مربوطه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام عتیقه های بازی و اطلاعات مربوطه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام اسلحه های بازی و اطلاعات مربوطه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تمام دوستداران این بازی و اساسا هر بازی تیراندازی دیگه توصیه اکید دارم این سایت رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 15-10-2009 at 15:07.
بهترین اسلحه بازی GP 37:
البته من همین Vintar BC خودم رو بیشتر دوست دارم.
Last edited by Masoud.Neshat; 18-10-2009 at 22:09.
سلام.
وسط یکی از مراحل ناگهان از بازی خارج میشه ... ( بعد از Red Forest .... میرسیم به یه کمپ که باید با سرباز های Freedom باید بگیریمش ..... ) اونجا از بازی بعد از چند ثانیه میاد بیرون .. بدون هیچ اروری !!!
مشکل از کجاست !؟
رقیق راهنمای بازی که انگلیسیه!
Last edited by Booseh_ye_Irani; 20-04-2010 at 17:31.
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت دوستان من بازی S.T.A.L.K.E.R call of pripyat رو نصب کردم موقع اجرای بازی ارور cannot open file fsgame.ltx.check your working folder رو میده ممنون میشم کمک کنید.
کاش توی تاپیک خود بازی مطرخ میکردید:______________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا مشکل از کرک هست یا هم باید این کار رو بکنید.
فایل اجراییتون رو از آدرس زیر:
بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی به پوشه ی قبل از بین تغییر بدید. (کلیک راست پروپرتیس)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییر بدین احتمال درست شدنش هست.
مفتخرم که این بازی رو تمامی نسخه هاش رو دارم و هر سه تاش رو تا اخر به اتمام رسانیده ام.یـــــــــــــــــیهــ ــــــــــا
اما خداییش این اخریه خیلی گرافیک بالایی داشت مجبور شدم رو انیلازینگ 8x بذارم چون رم سیستم 2 باس 1600 هستش .و به دوستان پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما یک بار تموم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)