راستی قیمتش کلا اومده پایین 360000 تومن شیراز
حتی قیمت ان95 طرح 8 گیگ هم شده 470000 تومن
دوست عزیز ورژن فریم ویر شما چیه؟
در این آپدیتی که شما دارید صداشو میتونید در هدفون با کدوم گوشی مقایسه کنید من خیلی وقته آپدیت نکردم
راستی قیمتش کلا اومده پایین 360000 تومن شیراز
حتی قیمت ان95 طرح 8 گیگ هم شده 470000 تومن
دوست عزیز ورژن فریم ویر شما چیه؟
در این آپدیتی که شما دارید صداشو میتونید در هدفون با کدوم گوشی مقایسه کنید من خیلی وقته آپدیت نکردم
یه چیزی بگم باور نمی کنین
دیشب از طبقه چهارم خونه مون از یه ارتفاع حدود 15-16متر از لای نرده ها یهو این گوشی از دستم افتاد و پس از کلی برخورد با نرده های راست و چپ طبقات به کف طبقه زیر زمین افتاد
گفتم گوشیم تموم کرد رفتم پایین دیدم چشمتون روز بد نبینه
باطری یه طرف و درب باطری یه طرف و خود گوشی یه طرف
منتهی وقتی گوشی را برداشتم باور نمی کنید به خدا حتی یه خش هم رو گوشی و ال سی دی نیفتاده بود فقط می تونم بگم خواست خدا بود
پیش خودم گفتم حتما ال سی دی یا هارد 8 گیگ پریده باطری را از 7-8 متری اونطرف تر پیدا کردم و سوار کردم باور نمی کنید با کمال تعجب گوشی بالا اومد و هیچ مشکلی هم پیدا نکرد تازه جالبه بگم حتی یه خش هم نیفتاده
نمی دونین اگه اون برخوردای اونو با نرده ای طبقات می دیدین اصلا باور نمی کردین که این جور بمونه
در هر حال عمرش به دنیا بود
من اگر بودم خودمو همچین پرت میکردم پایین که زودتر از گوشی برسم به زمین.
حالا حودمونیم,جدی میگی؟
مگه اینجا شوخی هم داریم
مثل اینکه تست ضربه و چکش روی این گوشی رو فراموش کردی
حتی با توجه به فیلمی که از iphone 3g دیدم میتونم بگم صفحه ایفون خورد شد ولی این نازنین آسیبی ندید
قیمت روز این گوشی الان تو شیراز چنده؟
هیچ وقت قصد ندارم بفروشمش
سلام.
من از وقتی این گوشی اومد خیلی خوشم اومد ازش و واقعا طرفدارش بودم و
یک شنبه هفته پیش این گوشی رو خریدم (شیراز ) 385.000 تومان
ولی به خاطرصفحه کلید بسیار بدش فردای همون روز فروختمش.
Last edited by toliveistodie; 07-11-2008 at 23:27.
علتش چی بود؟
من با کیپدش هیچ مشکلی ندارم
سلام
خوب اگه صفحه كليد مجازي داشته باشه ديگه مجبور نيستي از اون استفاده كني...
اگه كسي صفحه كليد مجازي خوب سراغ داره معرفي كنه![]()
کسی هست که این گوشی رو آپدیت کرده باشه؟ من هر چه سعی کردم نتونستم.البته pc suit رو نصب کردم و آیتمی به نام update service.exe رو هم روی صفحه دارم این فایل پی دی اف رو از سایت سونی اریکسون گرفتم ولی چیزی متوجه نشدم
URLکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش آپدیت رو از ینجا بگیرید:کسی هست که این گوشی رو آپدیت کرده باشه؟ من هر چه سعی کردم نتونستم.البته pc suit رو نصب کردم و آیتمی به نام update service.exe رو هم روی صفحه دارم این فایل پی دی اف رو از سایت سونی اریکسون گرفتم ولی چیزی متوجه نشدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با شکلش مشکل داشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)