تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 416 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آره موافقم .

اصلا اگه اونطوری مرده باشه که از همه ضایعه تر مرده ! زرشک ! مثلا یکی از کاراکترهای اصلی ناروتوست . هر چند که ژاپنی ها همینطوری تو فیلم ها و انیمیشن هاشون کاراکتر محبوب زمین میزنند ! گرفتی که ؟
    تو مانگای جدید ظاهرا سوناده چیزی رو فهمیده( ظاهرا کاکاشی واقعا مرد چون سوناده سکوت کرد وقتی چوجی پرسید.)
    یکی از پین ها هم رفت سراغ تسوناده و ظاهرا هم می شناختش...

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

zed2 يادته گفتم فلاني هم مرد بعد گفتي هنوز مرگومير هم داريم.
    حالا اون بقيه كيايند؟ تو اسپول بگو

3. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

تو مانگای جدید ظاهرا سوناده چیزی رو فهمیده( ظاهرا کاکاشی واقعا مرد چون سوناده سکوت کرد وقتی چوجی پرسید.)
    یکی از پین ها هم رفت سراغ تسوناده و ظاهرا هم می شناختش...
    شایدم نمرده باشه . آخه اون حلزونا از روی چاکرای شخص اونو شناسایی میکردن , و از اونجایی که چاکرای کاکاشی تموم شد شاید فکر میکنه که مرده ! اما مثلا پدر شوجی رو گفت اگه زودتر به بیمارستان برسونیم زنده میمونه .

اون پین اصلی بود ظاهرا ....چون شش تا حلقه رو بینی و هفتا رو گوشش داشت . که گفت : تو تنها نفر باقی مونده از 3 سنین افسانه ای هستی .(یعنی فاتحم الصلاوات)

تو اسپول بگو
    اسپویلر فروم کجاست اونوقت ؟!

5. این کاربر از Genjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_bdr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    تو قسمت جدید شیدزونه توسط یکی از پین ها دستگیر میشه
    کدی که جیارا گذاشته رمز گشایی میشه
    محل ناروتو لو میره
    کنوهامارو یکی از پینها را ضربه فنی میکنه
    قسمت بعدی "پین"

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

سلام
    محل ناروتو لو میره
    قسمت بعدی "پین"

کونوهامارو که اگه بتونه یکی از پین ها رو ضربه فنی بکنه که دست مریزاد داره ! اونم ی بچه !!! اگه اینقدر قوی باشه فکر کنم باید طراح مانگا یه برنامه ای پیاده کنه زودتر اینو به ثمر برسونه ! جونه تو راست میگم ... گروه هفت به افرادی مثله کونوهامارو احتیاج داره ! من که هر وقت این سای رو میبینم بدو بدو به طرف توالت میرم و وقتی که از محل مذبور برگشتم یه بار دیگه به طرفش میرم!!!میدونی که چرا ؟ چون میدونم تحمل کردنش سخته ! اونم در حالی که این مکان دلگشا اشغال باشه . گرفتی که چی شد ؟

و اما درمورد کدی که جیارا گذاشته و رمز گشایی میشه : ..........احتمالا متوجه ی این موضوع میشند که باید پین اصلی رو بکشند اگه نه هر چقدر که جسد باشه بازم پین سبز میشه ! میبینی توروخدا ! بدون کود هم محصول میده ! و اگه هم بخوان بکشنش احتمالا از اونجایی که من فکر میکنم این مرتیکه قبلا مرده باید برن جسدش رو پیدا کنند و دوباره بکشنش !!! هه ! فکرشو بکنید , یعنی رسما باید بریم دنبال نخود سیاه !

8. این کاربر از Genjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

عجب بحث هایی بابا همه بیخیال اینا بشید کونوهامارو رازنگان زد یعنی پس می تونه اون پین رو شکست بده
    بچه ها من می گم سوناده زنده می مونه اما کاکاشی میمیره بعدش ساسوکه قاطی می کنه چون خیلی کاکاشی رو ساسوکه دوست داره و استادشه و همچنین چیدوری که تکنیک کلاس a شه رو از کاکاشی یاد گرفته حالا باید ببینیم چی میشه
    ناروتو هم که ول معطل هستش!!!

10. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شایدم نمرده باشه . آخه اون حلزونا از روی چاکرای شخص اونو شناسایی میکردن , و از اونجایی که چاکرای کاکاشی تموم شد شاید فکر میکنه که مرده ! اما مثلا پدر شوجی رو گفت اگه زودتر به بیمارستان برسونیم زنده میمونه .

اون پین اصلی بود ظاهرا ....چون شش تا حلقه رو بینی و هفتا رو گوشش داشت . که گفت : تو تنها نفر باقی مونده از 3 سنین افسانه ای هستی .(یعنی فاتحم الصلاوات)

اسپویلر فروم کجاست اونوقت ؟!
    ان وقت شخصیتی جدید در بدن کاکاشی متولد میشه( شارینگانش مال کی است)
    اگر رخ بده جالب خواهد شد.

شک دارم اون پین اصلی باشه چون تنها امدن پیش سوناده خیلی رسیک داره.

سلام
    محل ناروتو لو میره
    قسمت بعدی "پین"
    همه اینهارو میشه تو یک قسمت مانگا دید مگه
    یک چیزی بگو با عقل جور در بیاد ....کی دیدی اینها یکهویی یک مورد رو تمام کنن ...فوق فوقش( اگر باز کش نیاد) یکی از موارد ممکنه رخ ده نه همش .

کونوهامارو که اگه بتونه یکی از پین ها رو ضربه فنی بکنه که دست مریزاد داره ! اونم ی بچه !!! اگه اینقدر قوی باشه فکر کنم باید طراح مانگا یه برنامه ای پیاده کنه زودتر اینو به ثمر برسونه ! جونه تو راست میگم ... گروه هفت به افرادی مثله کونوهامارو احتیاج داره ! من که هر وقت این سای رو میبینم بدو بدو به طرف توالت میرم و وقتی که از محل مذبور برگشتم یه بار دیگه به طرفش میرم!!!میدونی که چرا ؟ چون میدونم تحمل کردنش سخته ! اونم در حالی که این مکان دلگشا اشغال باشه . گرفتی که چی شد ؟

و اما درمورد کدی که جیارا گذاشته و رمز گشایی میشه : ..........احتمالا متوجه ی این موضوع میشند که باید پین اصلی رو بکشند اگه نه هر چقدر که جسد باشه بازم پین سبز میشه ! میبینی توروخدا ! بدون کود هم محصول میده ! و اگه هم بخوان بکشنش احتمالا از اونجایی که من فکر میکنم این مرتیکه قبلا مرده باید برن جسدش رو پیدا کنند و دوباره بکشنش !!! هه ! فکرشو بکنید , یعنی رسما باید بریم دنبال نخود سیاه !
    باید دید البته ظاهرا تیم گای سنسه هم دارن میان(اینم گای که همه ازش شاکی بودین)

در مورد رمز باید دید(صیر شیرین است)
    عجب بحث هایی بابا همه بیخیال اینا بشید کونوهامارو رازنگان زد یعنی پس می تونه اون پین رو شکست بده
    بچه ها من می گم سوناده زنده می مونه اما کاکاشی میمیره بعدش ساسوکه قاطی می کنه چون خیلی کاکاشی رو ساسوکه دوست داره و استادشه و همچنین چیدوری که تکنیک کلاس a شه رو از کاکاشی یاد گرفته حالا باید ببینیم چی میشه
    ناروتو هم که ول معطل هستش!!!
    شک دارم پایه تکنیک کونوهامارو باد باشه که بتونه راسنگان بسازه...جایی هم نه تو انیمه نه تو مانگا ناروتو چیزی از رزم یاد نداده.

ساسکه...ساسکه سیری چنده.... این که الان یه 30 قسمتی هست ازش خبری نیست... بیاد وسط ان معرکه چی کار...باید بره دونبال 8 دوم فراری....از ان جایی که تیم های اکاتسکی 2 نفره است فکر نکنم اصلا براش مهم باشه .فقط ممکنه یکم ناراحت شه

راستی تکنیک نهایی چیدوری ساسکه رو که برای برادرش استفاده کرد باز مال خودش نیست از کاکاشی کپی کرده...
    تو بخش اول انیمه ناروتو که نارتو به کنده درخت بسته است و وقتی می خوان ساکورا و ساسکه بهش غذا بدن کاکاشی میاد تنبیه کنه از همان تکنیکی استفاده کرد که ساسکه برای برادرش استفاده کرد ...

پی نوشت
    و این محدودیت سرعتی که بعد از قطع کابل امده بد دردی است. برای جلوگیری از ترافیک شرکت امده سایت رپیدشیر رو محدودیت سرعت 1 کیلوبایتی گذ اشته حتی نمیشه راحت صفحه را باز کرد چه برسه به دانلود.انیمه جدید امده ولی من نمی تونم ببینم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Narutofans.ir

پيش فرض

اصلا حوصله ندارم به همه اینا جواب بدم! :|
    شک دارم پایه تکنیک کونوهامارو باد باشه که بتونه راسنگان بسازه...جایی هم نه تو انیمه نه تو مانگا ناروتو چیزی از رزم یاد نداده.
    رازنگان کجاش عنصره باده؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

اول: خاک تو سر شیزونه و اینو و باباش کنم.انقدر لفتش دادن تا جای ناروتو لو رفت.اندازه یه تار موی کونوهامارو هم نیستن.

دوم:یکی از اون بیرون داره پین ها رو کنترل میکنه.باید ببینیم کیه؟

سوم:ساسکه خیلی بیچاره ست.معلوم نیست چیکار داره میکنه.دلم براش میسوزه.خدا بهش رحم کنه.

رازنگان کجاش عنصره باده؟
    سنپای یکم بیشتر برامون توضیح بده.این جریان Futton: Rasengan و Futton: Rasen Shuriken چیه پس؟

پی نوشت
    و این محدودیت سرعتی که بعد از قطع کابل امده بد دردی است. برای جلوگیری از ترافیک شرکت امده سایت رپیدشیر رو محدودیت سرعت 1 کیلوبایتی گذ اشته حتی نمیشه راحت صفحه را باز کرد چه برسه به دانلود.انیمه جدید امده ولی من نمی تونم ببینم .
    تایید میشه.
    منم دو روزه خودمو میکشم تا 50 مگ از رپید دانلود کنم ولی نمیشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اول: خاک تو سر شیزونه و اینو و باباش کنم.انقدر لفتش دادن تا جای ناروتو لو رفت.اندازه یه تار موی کونوهامارو هم نیستن.

دوم:یکی از اون بیرون داره پین ها رو کنترل میکنه.باید ببینیم کیه؟

سوم:ساسکه خیلی بیچاره ست.معلوم نیست چیکار داره میکنه.دلم براش میسوزه.خدا بهش رحم کنه.

سنپای یکم بیشتر برامون توضیح بده.این جریان futton: Rasengan و futton: Rasen shuriken چیه پس؟

تایید میشه.
    منم دو روزه خودمو میکشم تا 50 مگ از رپید دانلود کنم ولی نمیشه.
    ببینم اخرین مانگا شمارش چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •