سلام دوست عزیز
برنامه کم حجم و همه کاره را که توی پیوست گذاشتم را دانلود کن و از قسمت مربوطه تیک nokia phone browser را بردار .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
برنامه کم حجم و همه کاره را که توی پیوست گذاشتم را دانلود کن و از قسمت مربوطه تیک nokia phone browser را بردار .
موفق باشید .
سلام من در ویندوز ایکس پی مشکلی پیدا کردم و اینکه در کنترل پنل آیکون مربوط به folder option نیست
و همچنین وقتی در پنجره my computer روی toolsکلیک می کنم اونجا هم گزینه option نیست و به جاش گزینه های
map network drive,disconnect network drive,synchronize...,وجود دارد
هر کار کردم نفهمیدم اشکال از کجاست
با
ویروس گرفتی
سلام دوست عزیز
سیستم شما دچار ویروس شده است . به ادرس زیر رجوع کنید . برنامه ها و روشهایی برای برگردوندن فولدر اپشن گفته شده است .
در ضمن از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام دوستان من میخواستم بپرسم آیا راهی هست تا برای ایجاد New Folder یک کلید میانبر برای کیبرد تعریف کرد ؟ منهای خود ویندوز که در Folder Options در قسمت show common tasks in folders این امکان رو به ما میده که با یک کلیک فلدر جدید بسازیم .با تشکر
خودم یاد دارم ابعاد پنجره را تغییر بدم ولی قبلا وقتی در اینترنت open in new window را می زدم پنجره جدید بزرگ بود ولی الان دیگه maximize نیست .
کسی می تونه کمکم کنه ؟
در نصب ویندوز xp مشکل دارم اینکه ویندوز موقع کپی فایل ها پیغام خطا میده نکته اینکه همون سی دی رام و هارد و سی دی رو رو یه سیستم دیگه نصب کردم و ویندوز جواب داد ولی رو سیستم خودم جواب نمیده و موقغ کپی فایل گیر میکنه بعضی سی دی های ویندوز هم پیغام خطای سخت افزاری میدن
در ویندوز xp به چند طریق می توانیم هارد دیسک رو از نظر بد سکتو ر تست کنیم ؟
یکیش که اینه : راست کلیک روی درایو مورد نظر ، properties ، tool ، error checking درسته ؟
دومیش هم اینه : start /all programs/system tool /defragment و اونجا گزینه analyze رو بزنیم ؟ درسته ؟
سوال من اینه که :
1- آیا روشهای بالا درسته یا من اشتباه میکنم ؟
2- آیا روش دیگری برای تست هارد از نظر بد سکتور در ویندوز وجود داره ؟
3- اگه روشهایی که من گفتم درسته پس فرق این دو روش در چیه ؟
1- روش دوم مربوط به خطایابی و بد سکتور نمیشه. ابزار مرتب کردنه اطلاعات درون پارتیشنه. گزینه Analyze هم به شما اطلاعات درون پارتیشن و میزان بهم ریختگیشون رو نشون میده تا اگر لازمه Defrag کنید.
2- برنامه های کاربردی. مثل HD Regen و ...
3- در مورد یک گفتم. روش دوم کارش چیز دیگه است.
چه پیغام خطایی میده؟ که نتونسته سی دی رو بخونه؟ یا ناسازگاری سخت افزار؟
چه پیغام خطایی میده؟ که نتونسته سی دی رو بخونه؟ یا ناسازگاری سخت افزار؟[/quote]
در بعضی سی دی ها پیغام اینکه نمی تونه بخونه ولی کاملا اطمینان دارم که این پیغام ربطی به سی دی یا سی دی درایو یا هارد نداره
در سی دی مدیا سنتر هم این پیغام که بایوس مموری رو غیر فعال کنید یا اینکه شما از سخت افزاری جدید استفاده کردید که به خوبی شناخته نشده دوباره تلاش کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)