من پرازسکوتم توبخوان!!!!من سرشار رفتنم توبمان!!!!!بي توآرامش ندارد دل دريايي من بي توفرجامي ندارد شب تنهايي...
من پرازسکوتم توبخوان!!!!من سرشار رفتنم توبمان!!!!!بي توآرامش ندارد دل دريايي من بي توفرجامي ندارد شب تنهايي...
گاهی اشکها رنگ خندست ،،،بعضی وقتها توی ميدون..... اونی که باخته برندست...
گفت فرق رویا با آرزو چیست ؟ گفتم آرزو یک حقیقت نزدیک است ولی رویا یک آرزوی شیرین دست نیافتنی . گفت من رویا هستم یا آرزو؟ گفتم رویای که به حقیقت پیوستن آن یک آرزوی شیرین است.
شرمنده من بیشترش رو خوندم اگه چیزی از دستم میره واسه حافظه ی ضعیفمه گاهی واسه خودمم دوباره میدم کافیه فقط بگین کدوماش تکراریه تا جاشو با یه جدید عوض کنم
الهي بميرم سياه پوشت کنم نه آنکه بمانم و فراموشت کنم
خواستم خودمو گول بزنم ؛ همه ی خاطراتم رو انداختم یه گوشه ای و گفتم : فراموش. یه چیزی ته قلبم خندید و گفت : یادمه
تکراری نهههههههههههههههههههههه![]()
نمی دانم تو می خوانی ز چشمم حرفهایم را نمی دانم تو می بینی نگاه بی صدایم را که می گوید بدون مهربانیهای بی حدت... بدون عشق تو، هیچم...
تکیه بر دیوار کردم خاک بر پشتم نشست/دوستی با هر که کردم عاقبت قلبم شکست /آن قدر رنجی که دنیا بر دل ما می کند/بر دل هر کس کند او ترک دنیا می کند
نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزد ولی باران نمی داند که من دریایی از دردم به ظاهر گر چه می خندم ولی اندر سکوتی تلخ می گریم
وفای شمع را نازم که بعد از سوختن ...به صد خاکستری در دامن پروانه میریزد...نه چون انسان که بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بیگانه میریزد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)