تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 114 اولاول ... 45494100101102103104105106107108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بشت تی وی 5 تا جا داره بشت هم که 3 تاش تصویره و 2 تا صدا و یجا هم 3 تا جا داره که 3 فیشه
    دی وی دی و ریسیورم 5 تایی هستن x y اینا زده برای تصویر 3 تا تصویر هست فیش کامبوننته دیگه
    کدوم خوبه وصل کنم دی وی دی یا ریسیور ؟ کدوم مارک خوبه جنس ها یکیه hdmi که جنس خوب هست
    سینما خانواده بعد بگیرم هر بار باید از دیوی دی در بیارم صدا وصل کنم به وسایل دیگه راه نداره همزمان به همه وصل باشه

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

بشت تی وی 5 تا جا داره بشت هم که 3 تاش تصویره و 2 تا صدا و یجا هم 3 تا جا داره که 3 فیشه
    دی وی دی و ریسیورم 5 تایی هستن x y اینا زده برای تصویر 3 تا تصویر هست فیش کامبوننته دیگه
    کدوم خوبه وصل کنم دی وی دی یا ریسیور ؟ کدوم مارک خوبه جنس ها یکیه hdmi که جنس خوب هست
    سینما خانواده بعد بگیرم هر بار باید از دیوی دی در بیارم صدا وصل کنم به وسایل دیگه راه نداره همزمان به همه وصل باشه
    ببين رسيورتون رو يه سري كانال هاي موزيك كه صدا رو زياد مي كني صداش بد نمشه

اون TV تون AV/VIDEO رو كنترل رو كه مي رني چيزي به نام DVD رو صفه مياره؟

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    مانیتور من مدل P22500 سامسونگ می باشد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دو پورت VGA و DVI دارد به نظر شما بازی کردن با مانیتور 22 - 23 اینچ به پای بازی کردن با تلویزیون می رسه!!؟
    از لحاظ سایز تصویر نمی گم از لحاظ کیفیت می گویم...
    آخه من نمی دونم چقدر از نظر کیفیت با HDMI فرق داره اگر خیلی فرق داره که قید این روش را بزنم ولی اگر نه خیلی فرق نداره برم کابل HDMI 2 DVI بگیرم و با مانیتور بازی کنم
    چون یکی از دوستانم که از این کابل ها استفاده می کرد (DVI 2 HDMI) گفت که مشکل داره این کابل ها حالا من نمی دونم که این روش جواب می دهد یا نه؟؟
    آیا با VGA بگیرم افت کیفیت خیلی زیاده ؟!!
    HDMI 2 DVI بگیرم دیگر تبدیل و... نمی خواهد درسته ؟
    چه مارکی بخرم بهتره و تقریبا چه قیمتهایی داره چون قیمت ها خیلی اختلاف دارند... من از 8 الی 20 هزار تومان و حتی خیلی بیشتر قیمت گرفته ام آیا فرقی هم دارند؟
    Last edited by Morteza_SOS; 22-10-2011 at 00:25. دليل: ف ی ل ت ر شدن دیجی کالا!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    مانیتور من مدل P22500 سامسونگ می باشد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دو پورت VGA و DVI دارد به نظر شما بازی کردن با مانیتور 22 - 23 اینچ به پای بازی کردن با تلویزیون می رسه!!؟
    از لحاظ سایز تصویر نمی گم از لحاظ کیفیت می گویم...
    آخه من نمی دونم چقدر از نظر کیفیت با HDMI فرق داره اگر خیلی فرق داره که قید این روش را بزنم ولی اگر نه خیلی فرق نداره برم کابل HDMI 2 DVI بگیرم و با مانیتور بازی کنم
    چون یکی از دوستانم که از این کابل ها استفاده می کرد (DVI 2 HDMI) گفت که مشکل داره این کابل ها حالا من نمی دونم که این روش جواب می دهد یا نه؟؟
    آیا با VGA بگیرم افت کیفیت خیلی زیاده ؟!!
    HDMI 2 DVI بگیرم دیگر تبدیل و... نمی خواهد درسته ؟
    چه مارکی بخرم بهتره و تقریبا چه قیمتهایی داره چون قیمت ها خیلی اختلاف دارند... من از 8 الی 20 هزار تومان و حتی خیلی بیشتر قیمت گرفته ام آیا فرقی هم دارند؟
    سلام دوست عزيز

كيفيت HDMI با DVI يكي است فقط تنها فرقي كه دارد اين است كه HDMI صدا رو انتقال ميده ولي DVI نميده كه براي انتقال صدا هم و كلا مسائل ديگر در صفحه ي اول به صورت كامل گفته شده است

ولي خب بازم بستگي به FULL HD بودن مانيتورتون است كه اگرم نبود باز اگه با DVI وصل كنيد تصوير عالي است

HDMI TO DVI چه مشكلي داره ؟

من خودم PS3 با VGA وصل كردم DVI هم داشتم كه تصوير نمي داد كيفيت VGA هم خوب است

شما مي خواي PS3 و صل كني يا Xbox ؟

قيمتشم حدود 10 تومن است

معمولا كابل هاي HDMI كيفيتاشون فرق مي كنه ديگه حالا خودتون ببينيد ولي ديگه HDMI TO DVI اونجوري مثل HDMI نيست

5. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون بابت جوابت
    HDMI TO DVI چه مشكلي داره ؟
    دوستم می گفت پرش داره در نشان دادن تصویر!!! اون با PS3 امتحان کرده بود.
    شما مي خواي PS3 و صل كني يا Xbox ؟
    XBOX360

7. این کاربر از Morteza_SOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

ممنون بابت جوابت

دوستم می گفت پرش داره در نشان دادن تصویر!!! اون با PS3 امتحان کرده بود.

XBOX360
    يعني چي پرش داره هر چند دقيقه تصوير ميره مياد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

يعني چي پرش داره هر چند دقيقه تصوير ميره مياد؟
    بله از چی می تونه باشه؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

بله از چی می تونه باشه؟!!
    منم كه با VGA وصل كردم بعد چند دقيقه اين جوري ميشه پس براي بقيه هم اين جوري ميشه

نميدونم مشكل از كجا است فكر مي كردم از سيم باشه حالا نميدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببين رسيورتون رو يه سري كانال هاي موزيك كه صدا رو زياد مي كني صداش بد نمشه

اون TV تون AV/VIDEO رو كنترل رو كه مي رني چيزي به نام DVD رو صفه مياره؟
    چطور بد بشه با 3 فیش وصل کردم بد میشه؟
    دکمه ورودی ها رو که میزنم یکی هست عکس یک فیش ویدیو هست که منظورش 3 فیش هست یکی هم عکس 3 تا فیش تصویر که کامبوننت هست
    به نام dvd فکر نکنم. کامبوزیت با کامبوننت فرقش چیه کامبوزین 6 تایی هست صداش بهتره؟

3 تا تصویر داره با دو تا فیش صدا کامبوننت هست دیگه درسته جه مارکی بخرم بهتره سونی نداره نه dvd وصل کنم یا ریسیور را؟؟ کدوم بهتره فرقی داره کامبوننت یا همون 3 فیشه؟؟
    سوال اخرم اینه که میتونم 3 فیش اون ی فیش که تصویر به یکی از 3 تا فیش کامبوننت تی وی وصل کنم تصویر بگیرم مثل همون 3 فیش معمولی یا حتما باید کامبوننت بخرم کابلش فرق میکنه جنس و ...؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

چطور بد بشه با 3 فیش وصل کردم بد میشه؟
    دکمه ورودی ها رو که میزنم یکی هست عکس یک فیش ویدیو هست که منظورش 3 فیش هست یکی هم عکس 3 تا فیش تصویر که کامبوننت هست
    به نام dvd فکر نکنم. کامبوزیت با کامبوننت فرقش چیه کامبوزین 6 تایی هست صداش بهتره؟

3 تا تصویر داره با دو تا فیش صدا کامبوننت هست دیگه درسته جه مارکی بخرم بهتره سونی نداره نه dvd وصل کنم یا ریسیور را؟؟ کدوم بهتره فرقی داره کامبوننت یا همون 3 فیشه؟؟
    سوال اخرم اینه که میتونم 3 فیش اون ی فیش که تصویر به یکی از 3 تا فیش کامبوننت تی وی وصل کنم تصویر بگیرم مثل همون 3 فیش معمولی یا حتما باید کامبوننت بخرم کابلش فرق میکنه جنس و ...؟؟
    خب پس DVD و به احتمال زياد مي توني به كامپوننت وصل كني ولي باز مي خواي فيششو بخري بپرس

فرقشونو دقيق نميدونم اگرم مي خواي استفاده كني بايد همه ي 5-6 تا جايي كه فيش داره رو بايد وصل مني تا تصوير با كيفيتي بهت بده

جنس هاشم نميدونم چون فقط يه دفعه از اين سيم استفاده كردم و مثل بقيه سيم ها متداول نيست
    Last edited by shahin_mp3; 23-10-2011 at 23:28.

13. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •