بابا یکی یه نگاهی هم به این پست بندازه خب!
بابا یکی یه نگاهی هم به این پست بندازه خب!
سلا م.یه مشکل عجیب برام پیش اومده که نمی دونم از کجاست.من ان رم 95 رو از 1gig به 2gig
ارتقا دادم.حالا رم جدید یه مشکلی داره که نمیدونم از گوشمه یا از خود رم.تو file managerگوشیم پوشه هایی که تو رم هست ر ویا نمایش نمیده یا چند تاشونو نمایش میده.گالری هم عکس ها یا فیلم ها یا صداها رونمایش نمیده.هر کاری رو هم که بلد بودم کردم از قبیل فرمت وقالب بندی و... .حالا خواهش میکنم شما بگید چکار کنم.
تنها حدسی که خودم میزنم اینه که ر م با گوشی هم خوانی نداره .چون هم گوشی من رم های دیگر رو میخونه<البته کمتر از 2رو>هم رم من تو گوشی های دیگه جواب میده .باید چکارش کنم؟
واسه منم همینجوری بود...گوشیه من از اول با خودش یه رم اورجینال داشت که یه سری برنامه ها از قبیل UniDic2 و کلا یه برنامه ها و پوشه هایی که الان اسمشون یادم نیست با خودش بود و به محض تعویض رم همه ی اونا پریدن...
الان توو رم 2 گیگم دوباره همونا رو ریختم منتها با هزار بدبختی!
یه بار از رم اولی پک آپ گرفتم و ریختمش توو دومی که خب خیلی به درد نخورد...بعدشم رفتم توو اینترنت و برنامه های ضروریش که پریده و بود و منم خیلی لازم داشتم(تکرار کنم ، UniDic2)دوباره ریختم تووش!
به نظر من شما تعویض رم رو بیخیال شو(اگه برنامه هات برات مهمه ، اورجینال ها رو می گم)!
امیدوارم به دردت بخوره...
[quote=mehdi_brg;2070607]
با ايول يك گوشييم به ما غرض بده خوب![]()
نه .اولا من رم گرفتم و دیگه پس ور نمی داره.من برنامه هام همش تو قالب بندی کارت حافظه از دست رفت .من میگم رمم با گوشی هم خوانی نداره.مشکل از رمه؟اصلا بک آپ چی هست؟
همه گوشيهاشون و خاطراتشونو با گوشياشون گفتن
برايچي من نگم
اولين گوشيم يك LG بود كه مدلشو نميدونم از اون گوشتكوبا بود خواهر كوچيكم با ميخ تمام پيمها شارژشو شكست
دومين گوشيم Samsung D600 افتاد تو رودخانه و سوخت
سومين گوشيم P990 بود ازگوشيم راضي بودم ولي بعد از 3 ماه دلم زد و فروختمش
چهارمين گوشيمم Samsung U700 است كه الان دارم استفاده ميكنم گوشي خوبه ي
خدارو چي ديدي شما ها انقدر دارين تعريف ميكنين شايد U700 فروختم N95 گرفتم![]()
یادم رفت اینو بگم...یگ اشنا داریم گفت اگه اصل فنلاند بخوای 690 تومن...خوب میگه؟؟؟
اونایی که 8 گیگ دارن:صفحع السیدیش براحتی خط و خش میوفته؟؟؟یا مقا ومه؟؟؟باطریش چجوریه؟؟؟
سلا م.یه مشکل عجیب برام پیش اومده که نمی دونم از کجاست.من ان رم 95 رو از 1gig به 2gig
ارتقا دادم.حالا رم جدید یه مشکلی داره که نمیدونم از گوشمه یا از خود رم.تو file managerگوشیم پوشه هایی که تو رم هست ر ویا نمایش نمیده یا چند تاشونو نمایش میده.گالری هم عکس ها یا فیلم ها یا صداها رونمایش نمیده.هر کاری رو هم که بلد بودم کردم از قبیل فرمت وقالب بندی و... .حالا خواهش میکنم شما بگید چکار کنم.
تنها حدسی که خودم میزنم اینه که ر م با گوشی هم خوانی نداره .چون هم گوشی من رم های دیگر رو میخونه<البته کمتر از 2رو>هم رم من تو گوشی های دیگه جواب میده .باید چکارش کنم؟
اقا یکی میگه آلمانی قیمتش بین 570 تا 600 کیفیتش کمتر دیگه نه؟؟
گفت کلا پایین هم اومده!!
ولی عجب برنامه هایی اومده براش!!!
سلام دوستان
لطفا منو راهنمايي کنين که تفاوتهای اصلی دو ورژن 11 و 15 (آخرين ورژن) در N95 8gb چيه؟
15 چه مزايا و يا معايبی نسبت به 11 داره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)