بابا شوخي كردم حالا چرا گريه مي كني
يه چيزي رو جدي ميگم خداوكيلي خيلي از رئال مادريد ضعيفيد
نمي دونم چرا اينقدر خودتون رو دست بالا مي گيريد
ببين دوست من
.gif)
اگه بخوايم دليل و مدرك و دادگاه و كيل و هزار كوفت و زهرمار ديگه هم بياريم بازم مي بينيم كه رئال حداقل در مقايسه با بارسلون بهتره پرافتخارتره اما خب در اينكه بارسلون هم تيم خوبيه شكي نيست
اما نه اينقدر كه شما قنپز در كنيد
.gif)
هر تيمي دوران افولي داره اما باور كن اين شرايط افول بارسلون نيست اينو قسم مي خورم
ببين دوست عزيز
به نظر من كه يك رئال سرسختم مشكل شما از همون دو سال پيش شروع شد كه البته اون موقع با اختلاف 12 امتياز قهرمان نشديد ( قنپز در كردي
.gif)
ميتونم جدول ليگ رو بذارم ) اون موقع اتوئو ساز مخالف رو زد
حتما يادت هست كه زماني كه رونالدينيو اومد بارسلون در جدول در رده 14 بود
بعد از اومدن رونالدينيو اومد به دوم اينو كه همه ميدونيم
بعد از ماجراي اتوئو اين ماجرا به رونالدينيو هم كشيده شد
خداوكيلي هم بارسلون سلطان بازيكن خراب كردن بود
رونالدينيو رو خراب كرد روحيه بدي بهش داد
حتما اون حرف سخنگوي بارسلون رو يادتونه كه گفته بود ما ديگه روي رونالدينيو براي قهرماني حساب نمي كنيم
شما خودتون رو بذاريد جاي رونالدينيو چه احساسي بهتون دست ميده؟
چه احساسي به بقيه بازيكنان دست ميده؟ چه احساسي به كارلوس پويول مادر روحيه بارسلون دست ميده؟
من جواب اين سوالات رو به عقل بيدار خودتون ميذارم كه بينديشيد و خودتون تصميم بگيريد
يادتونم باشه اين دوتا تيم تموم نخواهند شد
اميدوارم هميشه خوب باشند و بازي هاي جذابي ببينيم
اصلا هم فكر خودتون رو معطوف به حرف هاي اين گزارشگرها و بقيه كارشناس هاي شبكه 3 نكنيد
خداوكيلي همه تون ميدونيد كه مثلا همون كارشناس ديشبيه طرفدرا بارسلون
جاوداني الاغ خجالت نمي كشه و ميگه " ميدونم كه دوست نداريد راجب رئال حرف بزنيد "
اگه اين حرفو به خودتون ميزد چه حالي پيدا مي كرديد
موقعي كه چهارتا گل خورده بوديد و ناراحت بوديد آيا با شنيدن اين حرف اشك تو چشماتون جمع نمي شد
حالا ديشب ما كه خوشحال بوديم چطور با حرف هاي اين الاغان زخم مي خورديم اما تحمل مي كرديم
كارشناس ديشبي كه اسمش يادم نيست طرف كل هيكلش به پسمانده پهن اسب دل بوسكه نمي ارزه و مياد و ميگه دل بوسكه مربي بزرگي نيست
من واقعا حرف ديگه اي ندارم
براتون آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم تيمتون رو بهتر از قبل بسازيد و منتظر اون بارسلون قوي خواهيم ماند
ارتش سفيد مادريد هميشه منتظر شماست