تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 104 از 2014 اولاول ... 454941001011021031041051061071081141542046041104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام
    یه روز افشین قطبی یه پشه میگیره و بالاشو میکنه. بعد به پشه میگه پرواز کن ولی پشه پرواز نمیکرد!
    افشین نتیجه میگیره که وقتی بالای پشه کنده میشه دیگه گوشای پشه هیچ صدایی نمیشنوه!!!

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    یه روز افشین قطبی یه پشه میگیره و بالاشو میکنه. بعد به پشه میگه پرواز کن ولی پشه پرواز نمیکرد!
    افشین نتیجه میگیره که وقتی بالای پشه کنده میشه دیگه گوشای پشه هیچ صدایی نمیشنوه!!!
    فسقل تو اینجا چکار میکنی پا برهنه؟
    بدو برو تو تاپیک خودتون نبینم این طرفا پیدات شه ها...
    در ضمن از نتیجه گرفتن تیم ها مشخصه که کدوم مربی عقلش اندازه نخوده حجازی ؟ یا قطبی ...
    حالا هی میخوام ضایتون نکنم خودتون مایلید ضایع بشید

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا من خورد ندارم یکی یه 25 تومنی به این بده.
    Last edited by sentimental; 13-11-2007 at 21:51.

داره خودمونی میشه javadi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

پيش فرض

سلام
    من نمی دونم باید به حال این nimpond نفله بخندیم یا گریه کنیم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمی دونم باید به حال این nimpond نفله بخندیم یا گریه کنیم!!!!
    فکر کنم باید بحال اون و همه استقلالیها گریه کنیم . طفلکیها! بی پناه موندن

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض حمله ویروس سرماخوردگی به اردوگاه پرسپولیس

پرسپولیس از نظر روحی و بدنی کاملاً برای بازی با نارنجی‌پوشان آماده شده، اما یک مشکل جدید تا حدودی ایجاد نگرانی کرده است. این مشکل به حمله ویروس سرماخوردگی به اردوی سرخپوشان مربوط می‌شود. این مشکل از بازی با شیرین فراز آغاز شد که کریم باقری و نیکبخت واحدی را با خود درگیر کرد. پس از آن نوبت به نفرات بعدی رسید.

در حال حاضر افشین قطبی، نیکبخت واحدی و مسعود زارعی مشکل را پشت سر گذاشته‌اند. فرید زرینه مسئول کادر پزشکی، با اعلام این مطلب گفت: سپهر حیدری به شدت سرما خورده است که البته به جهت محروم بودن اتوماتیک‌وار در بازی با سایپا نیست. فرشید کریمی هم به جمع سرماخورده‌ها پیوسته است. در حال حاضر تلاش ما اینست که باقری و نوری را به شرایط مطلوب برسانیم، البته کار زیادی نمی‌توان کرد. داروهایی که امکان تجویز آنها وجود داشته را داده‌ایم و باید منتظر پایان دوره باشیم. در این میان امیدواریم نوری بتواند از فردا تمرین کند، در این صورت احتمالاً ایشان را برای بازی با سایپا خواهیم داشت، اما در مورد باقری فعلاً قضاوتی نداریم.

فرید زرینه درباره وضعیت خلیلی هم گفت: او هم سرما خورده است اما خوشبختانه تمرینات را انجام داد و امیدواریم وضعیت او تشدید نشود.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کمردرد، امان آشوبی را برید

اگر از بحث بیماری سرماخوردگی بگذریم، فرزاد آشوبی تنها مصدوم اردوی پرسپولیس است. او از ناحیه کمر، دچار گرفتگی شدید شد و امروز هم با این مسئله دست به گریبان بود. شاید او در روزیکه احتمال حضور باقری کمرنگ شده است هم شرایط بازی نداشته باشد.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض رودباریان: کسی که بازی می‌کند، حتماً بهتر از دیگری است

به عنوان دروازه‌بان شماره یک تیم ملی به پرسپولیس آمد. بسیاری منتظر بودند این حضور آغاز حواشی در جمع سرخپوشان باشد، اما امروز حقیقت دیگری رونمایی شده است. دروازه‌بانهای پرسپولیس نقطه اتکای تیم خود هستند و ظرفیت روحی بالایی را از خود به نمایش می‌گذارند. سراغ رودباریان می‌رویم تا او خود درباره آنچه می‌گذرد سخن بگوید، گفتگوی او با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس را بخوانید.

مثل اینکه حواشی روزهای اخیر به خیر گذشت و تمام شد؟

طی یک فصل، در هر مجموعه‌ای یکسری مشکلات بوجود می‌آید. در خانواده پرسپولیس هم، همیشه مشکلاتی بوده و خواهد بود. مشکلاتی که حل می‌شوند.

ولی هیچکس تصور نمی‌کرد مدیر عامل باشگاه چنان تصمیمی بگیرد.

باید بپذیریم که ایشان فشار کاری زیادی را تحمل می‌کند و طبعاً انتظارهایی دارد. آقای کاشانی از روز اول بار سنگین بدهی‌های قبلی را بر دوش خود دیده است. از سوی دیگر بار مالی امسال و مطالبات بازیکنان فعلی مطرح بوده است. مسائل حاشیه‌ای هم که کم نبود. بالاخره هر آدمی یک ظرفیتی دارد، یک جایی صبرش لبریز می شود، اما خدا را شکر همه چیز تمام شد.

هر کس از نتیجه این اقدام تحلیلی دارد، شما به عنوان یک بازیکن ملی باتجربه از ثمرات آن چه دیدی؟

نکته اول این بود که دیدیم پرسپولیس چقدر از خودش انتظار دارد. این پرسپولیس با آن تیم چند سال قبل خیلی فرق کرده است.

نکته دوم، مسئله‌ای بود که مرا خوشحال کرد. وقتی دیدم همه بچه‌ها از نفرات باتجربه تا بازیکنان جوان شخص حاجی را اینقدر دوست دارند و اینطور می‌توانند متحد و همدل شوند، واقعاً لذت بردم. آقای کاشانی رابطه خوبی با بچه‌ها برقرار کرده به طوریکه با ناراحت شدن او، همه ناراحت می‌شوند. به هر حال فکر می‌کنم مجموعه این مسائل به ما یادآوری کرد که قرار است برای یک هدف مشترک با هم باشیم.

پس مقابل سایپا، نمایشی متفاوت با بازی مقابل شیرین فراز را خواهیم دید؟

من روز اول گفتم که پرسپولیس هیچ بازی آسانی نخواهد داشت. پس سایپا برای ما نه آسانتر است، نه سخت‌تر! پرسپولیس یک نام بزرگ و مدعی قهرمانی است. همه برای عرض اندام برابر، خودشان را هلاک می‌کنند. این درست که سایپا قهرمان سال قبل بود، اما این آنها هستند که می‌خواهند بیایند و جلوی ما خودی نشان بدهند. با این اوصاف در هر بازی خود ما تعیین می‌کنیم که بازی چطور باید باشد.

فکر می‌کنی مقابل سایپا، شرایط را چطور رقم بزنید؟

فوتبال یک زمانهایی خیلی بی‌حساب و کتاب می‌شود، ولی فکر می‌کنم با حل مسائل حاشیه‌ای که داشتیم و تمرین جدی و سخت این هفته، شرایط به سود ما باشد.

در سه بازی گذشته، نفر ذخیره بودی اما دوری از حاشیه دروازه‌بانهای پرسپولیس مثال‌زدنی شده است؟

هیچ بازیکنی دوست ندارد نیمکت نشین باشد. بازیکنی که از نیمکت نشینی راضی باشد، خودش را قبول ندارد. یک بازیکن ملی شرایط به مراتب بدتری دارد و هیچ رقم از نیمکت نشینی خوشش نمی‌آید. من خیلی تلاش کردم که به سطح تیم ملی برسم، ولی از سوی دیگر، هر تیم فقط می‌تواند یک دروازه‌بان داشته باشد.

چطور موضوع را حلاجی کرده‌ای که کار به حاشیه و دلخوری نمی‌کشد؟

من وقتی به پرسپولیس آمدم دو هدف را دنبال می‌کردم. هدف اول این بود که با پرسپولیس قهرمان شوم. تیم را کامل دیدم و به همین دلیل مشتاق شدم که بیایم. پس در هر شرایطی دنبال این هستم که قهرمان بشویم. برای این منظور باید امتیاز بگیریم. با این اوصاف دلم نمی‌خواهد رقیب من ضعیف عمل کند که جایش را بگیرم، بلکه سعی می‌کنم سطح خودم را بالا ببرم. هدف دوم من هم بازی به عنوان دروازه‌بان اصلی و فیکس بود، این مسئله بطور طبیعی من را به سطح آمادگی بیشتری می‌رساند و به این ترتیب سطح من در تیم ملی هم بالا می‌رفت.

هدف دوم آنطور که باید و شاید بر آورده نشد؟

برای ابتدای فصل بد آوردم و مصدوم شدم. ابتدای فصل اهمیت زیادی دارد، اما تا آخر فصل فرصت زیاد است.

این سوال را قبلاً از واعظی هم پرسیده‌ایم. حالا از تو می‌پرسیم که چقدر به عدالت کادر فنی ایمان داری؟

کاملاً ایمان دارم. بطور قطع آنها کسی را که بهتر باشد تشخیص می‌دهند و انتخاب می‌کنند. اگر اکنون مهدی واعظی درون دروازه می‌ایستد، حتماً از من و فرشید بهتر بوده است و من هم سعی می‌کنم باز از او بهتر بشوم. همه ما به کادر فنی اعتماد کامل داریم. حالا یک زمان است که سطح دو دروازه‌بان خیلی به هم نزدیک می‌شود، آنزمان شاید کمی سلیقه با شرایط بازی حریف تعیین کننده باشد.

پس اگر حق تو باشد، آنرا به تو می‌دهند؟

حق را که نمی‌دهند، حق را باید گرفت. یعنی در واقع حقی وجود ندارد. هر کس این حق را برای خود مهیا می‌کند. الان هم که واعظی بازی می‌کند، نوش جانش. من این مسائل را برای خودم حل کرده‌ام. روزی هم که من بازی کنم، حتماً او چنین احساسی خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض جلسه و تدارک ویژه قطبی برای آقایی

در شروع فصل، عباس آقایی از جمله بازیکنان لیگ برتر بود که همه منتظر درخشش او بودند. آقایی خوب هم شروع کرد، اما در ادامه کمی با مشکل روبرو شد. افشین قطبی دیروز قبل از شروع تمرین، جلسه خصوصی ویژه‌ای با این بازیکن داشت.

سرمربی پرسپولیس خود در اینباره به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس چنین می‌گوید؛ من اتفاقاً نظر شما را دارم، آقایی می‌تواند سوپر استار ما باشد و من روی او خیلی حساب می‌کنم. پستی که او در اختیار دارد یکی از حساسترین پستها است. فکر نمی‌کنم نیاز باشد که درباره میزان توانایی او نیز با هم صحبت کنیم. همه چیز مهیا است تا او بدرخشد. من درباره این مسائل با او صحبت کردم و اینکه چه انتظارهایی از او داریم. وی بازیکنی است که می‌تواند با دو پا بازی کند، توپگیر خوبی است و من انتظار دارم برای خود فضا و وظایف بزرگی را قائل باشد. او می‌تواند شوتهای خوب بزند و برای همه موقعیت ایجاد کند. این هفته که احتمالاً کریم باقری را نخواهیم داشت، من انتظار دارم او به مهمترین بازیکن ما بدل شود و نباید در زمین تعارف نکند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض جلسه ویژه کادر فنی با سرخپوشان

پرسپولیس هفته پر جلسه‌ای را پشت سر گذاشت. جلسات مکرر برای اینکه حرفها زده شود و صحبتی باقی نماند. دیروز هم کادر فنی پرسپولیس پیش از شروع تمرین با بازیکنان جلسه داشت تا آخرین مرحله از پروژه‌ای که برای برقراری دوستی و همدلی کامل آغاز شده بود به مرحله انجام برسد.

در این جلسه افشین قطبی تصمیم گرفته بود خیلی رک با بازیکنان صحبت کند. او درباره تجارب گوناگونی که در سطح حرفه‌ای فوتبال کشورهای مختلف داشته است، صحبت کرد.

شاید جالب‌ترین صحبت قطبی این بخش بود که گفت: باید حرفه‌ای فکر کنیم. بسیار مشکل است که همه را دوست داشته باشیم. شاید بعضی از شما من را دوست نداشته باشید ولی این به کاری که داریم مربوط نمی‌شود. من این اصل را ملاک کارم قرار می‌دهم چون در غیر اینصورت نمی‌توانیم این شغل را ادامه بدهیم.

قطبی در جای دیگری از صحبتهایش می‌گوید؛ بعضی از شما به نوع تمرینات اعتراض دارید. چطور فکر می‌کنید بدون آگاهی تمرین می‌دهیم؟ چطور ممکن است دقیقه 90 در حال حمله کردن باشید و مشکل بدنی داشته باشید. ببینید چند نفر شما مصدوم شده اید. فکر می‌کنید با تمرین غلط و بدنهای خراب می‌توان چنین کرد.

قطبی از بازیکنانش دعوت کرد درباره آنچه دیگران مطرح می‌کنند زود قضاوت نکنند و مسائل خود را با کادر فنی یا کاپیتان تیم در میان بگذارند. پیامد همین حرف بود که همه هم‌قسم شدند از این پس از انتشار صحبتهای خصوصی داخل رختکن خودداری شود.

و اما بعد از صحبتهای استیلی و مرزبان، نوبت به بازیکنان رسید. آنها نیز مسائل مختلفی مطرح کردند. به هر حال با جلسه‌ای که دیروز انجام شد، به نظر می‌رسد که فضای آرام مورد نیاز برای حرکت تمام عیار سرخپوشان فراهم شده باشد و حالا همه منتظر بازی با سایپا هستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •