تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 356 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه danial_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهر قلمدان هاي مرصع

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Man Hunter
    من تهران قزوین...2 سال پیش که دوربین مد نبود و اختراع نشده بود..180 تا میرفتم...
    ولی زور میزنه...این سرعت واسه این ماشین خیلی...
    حتی فکر کنم فشار هوا به شاسی اش هم فشار میاورد.
    به هر حال رفتیم دیگه...

یا حق.....
    درسته شهريار جان من هم قبول دارم اين سرعت براي پرايد زياده ورو ماشين فشار مياد و حتي امنيت نداره.ولي اين سرعت رو ميره ومن هم رفتم وعكسشو گذاشتم منتها در صفحه هاي قبل وزمانيكه اچ پاور جان تازه با اين تاپيك آشنا شده بودند.ولي خب از160تا بيشتر ميره .

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط danial_2006
    درسته شهريار جان من هم قبول دارم اين سرعت براي پرايد زياده ورو ماشين فشار مياد و حتي امنيت نداره.ولي اين سرعت رو ميره ومن هم رفتم وعكسشو گذاشتم منتها در صفحه هاي قبل وزمانيكه اچ پاور جان تازه با اين تاپيك آشنا شده بودند.ولي خب از160تا بيشتر ميره .
    دانیال جان بزن زنگو.!!!مرسی که جوابم رو دیدی.
    آره..میره..ولی واقعا اگه باد به طور اریب شروع کنه به وزیدن..به نظر من احتما چپ شدن هست!

ولی خبلی بهش زور میاد...حالا من هم واسه یه مدتی خدود 1 دقیقه باهاش رفتم.
    چون اگه بیشتر میرفتم..ماشین یه بلایی سرش می اومد.
    پراید تا 140 تا رو خوب جواب میده...بعدش نه دیگه...(مگه اینکه تقویت باشه).

به هرحال...

یا حق.....

داره خودمونی میشه jazire_eshgh21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این چطوره الکی هست یا راسته

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینم از ماشینه تیونینگ گروه hpower (شوخی البته)

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

راستش نميدونم چي بگم فقط همگي متاسفيم از عاقبت اين تاپيك.

نميدونم چرا ما جوونها عادت نداريم پيشرفت بقيه رو ببينيم اين كه هميشه عادت به مسخره كردن ديگرون داريم و هيچ وقت به اين فكر نميكنيم كه بيايم با ارزشهامون وقتي رو كه براي اين تاپيك ميزاريم بهش بها بديم.

به پيغمبر قسم من نميدونم يا كل اعضاي گروه چه هيزم تري فروختيم به ايشون كه انقدر تند با ما برخورد ميكنه.

اون شب كه اينهمه پشت سر ما حرف زد نميدونم مارو متهم به دروغ گفتن كرد و 4تا ماشين رو به همت كشوند ايشون خودش

اون شب مارو پيچوند. شما اگر براتون بيدار موندن سخت بود براي ما از سروصداي ماشين بگير تا خفت كردن مشكل بود. اما بازم اعتماد كرديم و اومديم.بازم زنگ زد گفت يه قرار بزاريم منم گفتم با بچه ها صحبت ميكنم.

آقاي Top Rpm غير از اين بوده؟؟ اين كه شما حداقل اينطوري صحبت نميكردي من رو تا جمعه تو پيست ميديدي.

اينكه خيلي قبل تر از شما ما به كمك همين كساني كه ميگي ساكت موندن و بي اطلاع از ماشين اين تاپيك رو پربيننده ترين تاپيك كرديم. هميشه روال كار راهنمايي بوده و برطرف كردن مشكل.بجز شما كسي تاحالا نبوده كه اينطوري فضا رو خراب كنه.

قبل از اينكه گروه تصميم به جدا كردن كاربران بكنه هميشه همه چي رو تو سايت قرار ميداديم.كسايي كه همگي Vip هستن همهچي رو دانلود كردن هيچوقتم حرفي نميزنن. اما به خاطر حرفهاي شما بود كه حداقل 70% از كسايي كه تو سايتن رو از ديدن اين مسائل محروم كردي.

و اينكه كل گروه همگي دانشجو هستيم.از دانشگاه كه ميايم 2ساعت خواب و درس بعدشم سريع شركت.تا ساعت 10 كه همگي بيايم نت ديگه توقع نداشتيم كه اين ارزشي رو كه براي اين قسمت ميزاريم رو شما اينطوري ناديده بگيري.

اينم در آخر بگيم ----- اسپاركو مدل 2500 رو از هر اسپرتي بپرسي بهت ميده.مدل جديد تر اون 2 تراشه داره كه هواي داخل شده رو مكش مينه و هواي بيشتري رو به موتور ميفرسته.

و از نظر ما باز كردن موتور يعني تعويض بخشهاي مختلف به منظور ارتقاي قدرت ماشين.نه اينكه بازكردن پوشش اون و تعويض شمع...

در مورد بقيه سوالها هم امشب نميرسم جواب بدم و اينكه راه حل ساده براي تخمين اسب بخار و ... رو حتما براتون بازگو ميكنم.

راستش الان كه با مدير برنامه صحبت ميكردم پيش بيني برخي مسائل صورت گرفت و در ضمن از كساني مانند شهريار جان كه از

هلند براي ما مداركش رو مبني بر عضويتش ارسال كرد و كساني كه ارزش براي خوندن مطالب ما ميزارن ممنون و از كساني كه

به جاي ارتقاي سطح علمي اين مجموعه اقدام به مسخره كردن ميكنن باز هم ممنونيم.

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

پيش فرض

خودت رو خسته نکن حمید جان...به در میگی دیوار بشنوه؟

بابا..من هم خودم حسودیم میشد به حمید اینا...ولی به جای اینکه قصد حال گیری و ضایع بازی داشته باشم...
    موضوع رو باهاش مطرح کردم...
    الان هم یه کاری کرد که من هم توی تیمشون عضوم....
    خودش هم الان یکی از دوستهای خوب و با سواد من هست..چه در زمینه ماشین..چه زمینه های دیگه.

رفاقت و انتقاد سازنده..همیشه جواب داده.

بهتر بیشتر از این به خاکی نریم(با سرعتی که ماشینهای حمید عزیز دارن..زود میرم تو باقالیها ها..از ما گفتن بود..!)

یا حق.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دو روز پیش که داشتم در مورد اضافه کردن زور ماشینا سرچ میکردم
    یکدفعه به سایت شما برخورد کردم
    اولش خیلی برام عجیب بود چونکه اصلا فکرشم را نمیکردم توی ایران جایی یا کسی باشد
    که از تقویت ماشین سر در بیاورد
    راستش در حال حاضر در ایران هر کسی فکر میکند که ته ماشین باز شده است و همه مثائل مربوط به ماشین را از بر شده است
    در صورتی که الان که سایت شما را بازدید میکنم نظرم به طور کلی تغییر کرده و فهمیدم که باز هم کسانی را مثل آقای HPOWER در میانمان داریم که تسلط کامل بر اینجور مثائل داشته باشند
    تازه ایشان اینطور از نوشتهاشان مشخص است یک شرکت بزرگ پر زور کردن ماشینها را هم در اختیار دارند که این خیلی خوب است و به من و دوستانمان دلگرمی میدهد
    شاید براتان جالب باشد که بگویم ما هم در حال حاضر با دوستمان داریم بر روی یک سمند کار میکنم
    تا موتور آنرا م پر زور نمایی
    شاید بهتر باشد در مورد این پروژه کمی براتان توضیح بدهم
    دقیقا یک سال پیش بود که دوستانم احسان و امیر سخن از پر زور کردن ماشینهایشان به میان آوردندند
    بعد از اینکه کمی در این مورد با من صحبت کردند توانستند منرا متقاعد کنند(آخر من از این جور مثائل زیاد حالیم نمیباشد) که سرمایه اینکار را من به آنها بدهم و کار را آنها انجام دهند سمند برای امیر است
    خلاصه از 6 ماه پیش کار را بر روی ماشین شرو کردند و تا به الان دیگر کار در حال تمام شدن است.
    البته این را هم بگویم که این سمند وقتی هم که موتورش برای خودش بود احسان با برعکس کردن سوپاپها قدرت این ماشین را بهتر کرده بود خوب بگذریم...
    تا آنجایی که من میدانم احسان یک موتور که میگوید برای نیسان اسلای کاینر میباشد از دبی آورده و بر روی این ماشین گذاشته که میگوید با تغییر در دیفرانسیل ماشین توانسته زور را به هر چهار چرخ ماشین وارد کند
    گیربکس ماشین هم برای خودش است و تغییر نکرده
    ترمز ها هم با ترمزهای بزرگ و اصل عوض کرده که میگوید جنسشان از فایبر گلاس است
    البته دوستمان مخالف قد کوتاه کردن ماشین میباشد و میگوید ماشین قد بلند دست فرمانش بهتر است و هم تسلط در هنگام رانندگی بیتر میباشد
    برای اینکه کسی نفهمد که این ماشین را پر زور کردیم لاستیکها هم برای خودش است
    چون موتور جدیدش مجوز ندارد و احسان میگوید اگر ماشین را بگیرند میخوابانند
    خلاصه خرجها خیلی بالا رفته است و تا بحال حدود 23 میلیون خرج این ماشین بی زبان کرده ایم
    هفته پیش هم که ماشین را امتحان میکردم از آنجا که موتورش خارجی شده است زانتیا را میگیرد
    راستش را بخواهید دستمان خیلی خالی شده و قسمت اصلی و تاثیر گذار در زور ماشین که عوض کردن ازگوز است را انجام نداده ایم چون احسان میگوید با عوض کردنش زور ماشین 40 درصد دیگر هم بیشتر میشود ولی دیگر خیلی گران تمام میشود و فعلا بی خیال شده ایم
    راستی در مورد قطعه کاتالیزور هم بگویم از دوستمان احسان که بارش است پرسیدم ایشان میگوید این قطعه
    درون موتور قرار دارد و با برداشتن این قطعه قدرت بهتر میشود ولی خوب برای این که موتور را ناقص کردهایم ماشین به زودی خراب میشود حالا میل خودتان
    خواندن سایت شما باعث شد که ما قدری هم به ایمنی این ماشین فکر کنیم
    سمند دو تا کیسه هوا دارد و احسان میگوید همین مقدار کافی است ولی من با مطالعه سایت شما او را متغاعد کردم که این مقدار کافی نیست حالا قرار است اوهم چند کیسه دیگر بیاورد و به ماشین بزنیم تا ایمنی خوب بشود.
    خوب اینها را گفتم که آقای HPOWER هم بیایند و در مورد اضافه کردن زور این ماشین با این هم بحث کنیم چون ایشان بل اخره هر چی باشد از دوستمان احسان بیشتر بارشان است.
    راستی HPOWER جان یکی از فامیلهای ما که خانشان کنار خانه ماست
    چند ماه پیش یک بنز خریده است که میگوید اسمش GLS 35 می باشد لطفا اگر امکان دارد بگویید این ماشین چند سی سی زور دارد که حسابی فکر مرا به خودش مشغول کرده
    تازه میگوید میخواهد آنرا بفروشد و یک بنز که سقفش از پارچه است و با زدن کلید باز میشود و اگر دوباره کلید را بزنید بسته میشود بخرد
    ولی من به او میگویم این کار را نکند چونکه ماشین با سقف آهنی بهتر است حالا اینا را گفتم که شما نظرتان را بگویید که به فامیلمان بگویم
    در آخر میخواهم بگویم که حیف است واغعا کسانی را مثل شما در این مملکت داریم ولی از آنها استفاده نمیکنند
    راستی احسان چند عدد کپسول را هم در صندوق عقب گذاشته که میگوید خوب است ولی من میگویم نه چونکه دیگر برای مسافرت ماشین جا ندارد البته الان که داشتم سایتتان را میخواندم یک آقایی در مورد این کپسول یک چیزهایی نوشته بود که به آنها نیتروس اسید میگویند که من یک چیزهایی بارم شد حالا میروم به احسان میگویم تا او هم بفهمد من یک چیزهایی بارم است
    این هم یک عکس از قیافه ماشین در گاراج دوستمان
    که برای اینکه گفتید عکسارا کوچک بزارید کوچکش کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم خوب شده باشد بعدا از موتور هم عکس میگیرم
    خلااصه ببخشید که خوب نتوانستم بنویسم اینارا الان 3 ساعته که دارم تایپ میکنم
    راستیجناب Hpower لامبورگيني ها آلماني هستند ديگر؟
    Last edited by Sparker; 20-11-2006 at 05:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •