تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 312 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

چاکرای دوم ، شوادهیستانا چاکرا ( چاکرای خاجی یا هارا یا مرکز پیوند )

محل : بالای استخوان خاجی ،تقریبا بالای اندام تناسلی و پایین تر از ناف / غدد مربوطه : تخمدانها ، غده پروستات / هورمونهای مربوطه : استروژن ، / بخشهای مربوطه : قسمت لگن ، اندامهای تولید مثل ، کلیه ها ، مثانه ، تمام مایعات بدن مثل خون ، مایع لنف ، شیره معده ، اسپرم /حس : چشایی / رنگ : نارنجی / عنصر وابسته : آب / زمینه : نخستین احساسات جاری شدن با زندگی ، لذن پرستی ، شهوت ، خلاقیت ، شگفت زده و مشتاق / جهت چرخش چاکرا : در زن در جهت عقربه های ساعت و در مرد خلاف عقربه های ساعت / امکان پاکسازی و فعال ساختن چاکرای دوم : لذت بردن و مشاهده نور ماه و آب زلال طبیعی و غوطه ور شدن در آن و یا نوشیدن از آب چشمه / نوع یوگا : باکتی یوگا / سیاره های وابسته : ماه ، پلوتون

توضیحات :

چاکرای دوم مرکز انرژی جنسی (گیرنده و فرستنده) و نفس و خلاقیت است که به عنصر آب نسبت داده میشود که منبع تمام حیات زیست شناختی است . عنصر آب پاک کننده و تطهیر کننده است و سدهایی را که مانع جریان حیات است شسته و باز میکند . در سطح فیزیکی آلودگیها را از کلیه و مثانه باز میکند و در سطح معنوی به شکل جریان روان و آزاد احساسات خود را نشان میدهد و سبب میشود تا انسان زندگی را همیشه تازه و جدید ببیند . از طریق این چاکرا فرد مستقیما احساسات انسانها را درک میکند و آن را به یکی از مراکز ادراک ماوراء حسی تبدیل میکند. چاکرای دوم اغلب جایگاه واقعی "شاکتی" محسوب میشود ، شاکتی تجلی نیروی مونث خداوند به شکل انرژی خلاق است . و حوزه نفوذ آن در اندامهای تولید مثل است که در مرد به صورت میل خلق حیات جدید و در زن بصورت گیرنده ء تکانه های خلاق و ایجاد زندگی جدید است . خلاقیت شامل کاری که فرد در هر زمینه ای انجام میدهد نیز میباشد .در نتیجه خلاقیت انسان توسط دستان او متجلی میشود و اگر کاری که انسان انجام میدهد مطابق استعدادها و قابلیت های شخصی اش باشد این انرژی خلاق متجلی شده و باعث رشد و پیشرفت او در آن زمینه شده و باعث آرامش ذهن او میشود و اگر برخلاف آن باشد باعث از بین رفتن آرامش ذهن او شده و یکی ازعوامل خشم و عصبانیت او میشود . احساسات و اعمال فرد خلاق حتی باعث ایجاد انگیزه برای دیگران میشود .

چاکرای دوم به کیفیت عشق نسبت به جنس مخالف نیز مربوط میشود ازین چاکرا فرد قدرت جنسی خود را حس میکند و دومین هدف قدرتمند نیروی حیات (اشتیاق به اتحاد دو جنس) آشکار میگردد بنابراین قدرت جنسی در هر کس به نیروی حیات در او بستگی دارد . ناحیه لگن در بدن منبع حیات است ، هر مرکز آن که مسدود گردد کاهش نیروی جسمی و جنسی را به دنبال خواهد داشت . انرژی جنسی در جریان آمیزش جنسی شارژ و تخلیه میگردد. این امر همچون حمامی از انرژی به جسم حیاتی دوباره میبخشد و آن را پاک میکند و بدن را از انرژی های راکد ، فضولات، تنشهای عمیق رها میسازد و این عمل برای سلامتی جسمی فرد امری مهم است. عمل رها سازی خویش بصورت دوجانبه یکی از طرق وانهادن "تجرد" نفس و تجربه"وحدت" در بشر است .تجربه ای که از بدوی ترین امیال در سطح جسمی از یک سو و آرزوی عمیق معنوی وحدانیت با الوهیت از سویی دیگر نشات میگیرد . این پیوند یکی از خصلتهای معنوی و مادی در افراد بشر میباشد .

انسداد انرژی در چاکرای دوم

اگر راه عبور انرژی در این چاکرا مسدود شده باشد یا اختلالی در این چاکرا وجود داشته باشد به نفی یا سرکوب امیال جنسی منتهی میشود و اغلب در راه زیاده روی در رابطه و خیال پردازی نمایان میشود یا ممکن است به حالتی مانند لعتیاد به مواد مخدر در آید . در هر صورت نسبت به جنس مخالف شک و دودلی و تنش یا حتی نفرت وجود دارد و ابزار این انرژی های طبیعی را فرد محکوم میکند یا اینکه بصورت شهوت پرستی بی ادبانه و اصرار در امیال جنسی نمایان میشود در هر صورت بد کار کردن چاکرای دوم معمولا در سن بلوغ بوجود میاید .بیدار شدن انرژی های جنسی بی ثباتی ایجاد میکند و معمولا والدین و مربیان توانایی آموزش صحیح را در این زمان به جوانها ندارند و اینکه چگونه این انرژی را کنترل کنند . کم کاری این چاکرا میتواند ریشه در دوران کودکی داشته باشد احتمالا والدین احساسات و ارتباطشان را کنترل میکردند و فرد کمبود لذتهای حسی مانند نوازش، مهر و عطوفت را تجربه کرده است در نتیجه احساساتش را سرکوب کرده است و در دوران بلوغ مانع رشد انرژی های جنسی شده و نتیجه آن واپس زدگی ،فقدان عزت نفس ،فلج عاطفی و سرد مزاجیست و زندگی در نظرش غم انگیز، کسل کننده و بی ارزش است . اما با ریکی دادن به این چاکرا و ریکی فرستادن برای درمان گذشته تمامی این اختلالات درمان میشود و وضعیت انرژی در این چاکرا متعادل میشود.

تغذيه رنگی برای درمان :

خوراکیها و مواد غذایی به رنگ طبیعی نارنجی مثل : پرتقال ، نارنگی ، هویج ، انبه ، کدو تنبل ، زردآلو ، نارنج و غیره

همون ايران ريكي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

zolgharnein ممنون از توضيحت

داره خودمونی میشه yaghish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

دوستان سلام.
    از لطف همگي ممنون.ببخشيد دير جواب دادم.آخه خونه نبودم.
    ممنون كه بهم روحيه دادين.چشم سعي مي كنم فعاليت كنم.اما ازتون يكم عقبم چون همه ي مطالبو نخوندم.
    خداخافظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض موت اختیاری

..گزارش های تاریخی درباره عده ای از اساتید علوم اسراری وجود دارد که بیان می کند این افراد برای تأمین قصدهای خود از روش مرگ اختیاری استفاده کرده اند. بعضی از آن ها پس از ده ها و یا صدها سال تجربه آگاهانه مرگ دوباره به جسم بازگشته اند و زنده شده اند. در قرآن و کتب ادیان دیگر هم مثال های متعددی برای این موضوع وجود دارد. یک نمونه از آن اصحاب کهف است. آن ها چندین قرن به خواب مرگ فرو رفتند. و هنگامی که از خواب مرگ خارج شدند با آنکه گمان می کردند که شاید چند ساعتی خوابیده باشند اما متوجه شدند که چند صد سال در زمان جلو رفته اند و از زمان خود فاصله گرفتند. یا آن پیامبری که خداوند او را به همراه الاغش در خواب مرگ فرو برد و پس از صد سال او را از تجربه مرگ بیرون آورد و از او پرسید چقدر خوابیدی و او گمان کرد که چند ساعت و یا حدأکثر یک روز در خواب بوده آنگاه خداوند به او فرمود که او صد سال پیش مرده و اکنون دوباره زنده شده. در این صد سال جسم آن پیامبر دچار فرسایش شد و به اسکلت مبدل گشت اما وقتی خداوند دوباره او را از خواب مرگ به این دنیا بازگرداند جسم آن نبی دوباره برقرار شد. وقتی آن پیامبر دوباره زنده شد دنبال الاغش گشت اما آن را پیدا نکرد. خداوند به او اشاره کرد تا به استخوان هایی توجه کند که کنار آن پیامبر و روی زمین قرار داشت. این ها استخوان های پوسیده شده یک الاغ بودند. خداوند دوباره الاغ را زنده کرد و پیامبر شاهد این زنده شدن و جسمیت بخشیدن بود .مرگ هاي مكرر هميشه با از دست دادن جسم همراه نيستند. در سطوح بالاي تعليمات اسراري يكي از سنت هاي نادر در آئين هاي باطني اين است كه بعضي از معلمان اسرار بنابر ضرورت قصدها و وظايف خود تصميم مي گيرند كه در زمان هاي آينده دوباره زنده شوند و كار خود را به انجام برسانند. در اين روش آن ها اغلب نقاطي را در بعضي از كوه هاي خاص پيدا مي كنند و خود را در آن نقطه محبوس مي كنند و در آن جا ظاهراً‌ مي ميرند. طبق اين سنت عجيب گاهي هم خود را در زمين مدفون مي كنند و اين دفن عموماً تا زير گردن است. گفته مي شود در هيماليا تعدادي از اين معلمان نوح آسا وجود دارند كه قرن هاست در آن جا هستند و گاهي بيدار مي شوند و به ميان مردم ميايند. يهوديان از قبر حضرت موسي(ع) خبر ندارند چون مطابق كتاب مقدس حضرت موسي را خداوند تشييع كرده است. به همين دليل بعضي از آن ها معتقد هستند كه در آخر زمان موسي دوباره از خواب بر مي خيزد و اين بار با نام جديد خود يعني مسيا (ماشيح) ظاهر مي شود.

منبع: فصلنامه علوم باطنی ـ شماره ۷و8

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه morshed عزیز ....
    شنیدم که دون خوان و گروهشون در آخرین تمرین ها ، وارد یه اطاقک چوبی و گنبدی شکل خیلی تنگ و کوچیک میشن و شروع می کنن تمامی خاطراتشون رو ، تمام چیز هایی که دیدند و تجریه کردند ، از لحظه ی تولد تا اون لحظه ، به همراه احساسشون از اونها به یاد می آورن و احساس می کنن... یعنی در واقع چیزی رو که عقاب بزرگ یا خداوند بعد از مرگ انسان ها از اونها می گیره رو ، ازش کپی می گیرن و تقدیم عقاب بزرگ می کنن و بعد با روح اصلی و به همراه جسم وارد جهان بعدی میشن...

بهر حال این موضوع برام جالب بود.
    ممنونم

تا بعد.....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها من که بیچاره شدم
    دیروز که خوندم علیرضا یه روش امن برای باز کردن چشم سوم می خواد و روش مرشد جان پیشنهاد شد من هم به خیال امن بودنش اینکار را کردم اگه بدونید الان چه حالی دارم اخرش این ذوق و شوق کار دستم داد بعد از مدتی تمرین خوابم برد بعد از این که بیدار شدم دیدم سرم داره میترکه واقعا گیج گیج بودم رفتم یه اسفند حسابی دود کردم دست مرسدس عزیز درد نکنه اینا یاد داه بود یکم خوب شدم اما دیگه حالت سرگیجه ام خوب نشد انگار تو خدم توی سرم بچرخم شب ساعت نه شب خوابیدم ساعت دوازده ونیم بیدار شدم یه حالی داشتم و دارم نمی دونم چه حالی هست نمی دونم انگار یه چیزی می خوام خلاصه حال تهوع داشتم دوباره خوابیدم توی خوابهم هم گیج بودم و خواب می دیدم می خوام بالا بیارم هی از خواب بلند می شدم و از سرگیجه دوباره می خوابیدم اخرش صبح ساعت شش هر چی غذا از دیروز بعد از ظهر خورده بودم هدر دادم همشا..........خلاصه یکم معده ام خوب شد اما حالت سر گیجه هنوز هست فشارم را گرفتم از 13.5به 12رسیده نمی دونم چیکار کنم نمیدونم چه ضربهای به چشم سومم وارد کردم بچه ها کمکم کنید .------------------------------------------
    مرسدس جان شما می گید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
    میخوام یه عکس براتون به ایمیلتون بفرستم اگه ممکنه بگید چی شده البته اگه به ایمیلم می فرستید من ایمیلم فارسی ساز نداره برام انگلیسی فارسی بفرستید تاحالا اینقدر به کمک نیاز نداشتم خواهشا کمکککککککک فکر کنم دارم می میرم........
    -==--=-=-=-=-=-=-=-=
    مهدی جان شما هم که اینکار ها را می کنید خیلی خطر داره منم اول فکر می کردم هر چی بشه طوری نیست اما این حالتی که برام پیش اومده واقعا تعادلم را بهم زده واقعا وحشتناکه در ضمن با تمرکز روی یک چاکرا باعث فعال شدنش می شی و بدن اختری در جاهایی که چاکرا فعال وجود داره به اون می چسبه و بر عکس خروج را مشکل مبی کنه مهدی جان خلصه عمیق برای خروج از همه بهتره و تا حدودی امن تره من که داشتم به یه جاهایی می رسیدم که این طوری شد
    =-=--=-==-=----------------------------=-=-=-=-=--=
    برای هر کی که این نوشته ها را می خونه می گم که خطراتی که می گن واقعا وجود داره و اینا کسی میگه که اونا جدیدا تجربه کرده واقعا مواظب باشید به نظر من بیداری در خواب از همه امن تر و راحت تره
    =-=-=-=-=-=-=-=-
    مرسدس جان و نابت مار عزیز مهدی جان و هر کی میتونه کمکم کنه خواهش می کنم سوشیانت جان شما هم اگه نوشته ام را خونید کمکم کن نمیدونید چه حال بدی هست نمی دونم چی می خوام بستن چشمام هم باعث سر گیجه ام میشه.
    بچه ها اگه چیزیم شد حلال کنید همتون رادستدارم چه اونهایی که هستند چه اونهایی که نیستند
    واقعا به سختی تایپ کردم راستی مرسدس جان من عکسما الان نمیفرستم باید بعد از ظهر برم یه عکس فوری بگیرم اسکنش کنم براتون بفرستم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

راستي اين ايميل من هست www.asraremavara@yahoo.com

اينم آى دى من asraremavara

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ذوالقرنین جان!
    امیدوارم مشکلت حل بشه!
    من این چند روز اخیر درگیر مهمان ها و ... ها بودم
    برای همین روی خوابهام و ..... هیچ کار نکردم
    راستش اینه که من تا 3 صبح بیدار بودم(هر شب) و تا 9 صبح هم بیشتر نخوابیده بودم
    برای همین دنبال یک تمرکز میگیرم!

در رابطه با فعال کردن چاکرا!
    من خودم تقریبا برام یک اعتقاد شده
    باید اعتماد به خودت داشته باشی تا بتونی!
    فکر کنم شما با شک و تردید و یا بدون اطمینان این کار ها را کرده باشین! یا شاید مقداری ترسیده بودین یا به قول خودتون هیجان
    داشتین!

من فکر نمیکنم که قدرتی که خدا واسه انسان میزاره انقدر بد باشه که آدم را اینجوری کنه
    اتمام مشکلاتی که داریم به خاطر وجود خودمونه و عاملش همش خودمونیم!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام عليرضا جان ممنون ببخشيد نمي تونم تايپ كنم حال خرابه
    اين درسته كه خدا نيروها را گذاشته اما استاد هم بايد باشه كه به طريق صحيح هدايتشون كنه
    اما در مورد ترس من نترسيدم متاسفانه زياد عجله كردم براي بار اول خيلي فشار اوردم

=-=-=-=-=--=
    يه اتفاق جديد اين كه فشارم از 13.5 به 12 و حالا به 11 رسيده
    خيلي سرگيجه دارم
    مواظب خودت باش
    .................................................. ......................____________________________ ________

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

هيشكي نيستتتتتتتتتتتتتتتتتتت

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •