تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 542 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

در آغاز فعالیت N95_follower's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب دوستانی که می گن GPS این گوشی کار می کنه (البته بدون نقشه)یا به قول این دوستمون راههای اصلی یه چندتا ScreenShot بگذارن تا ما هم یاد بگیریم ما که اصلا نتونستیم با اون کار کنیم.گویا یکی از دوستان می گفت ربطی به ایران نداره و 24 تا ماهواره در سراسر جهان هست که این سیستم رو پوشش میده اگه پوشش میداد حد اقل سته لایت رو پیدا می کرد.
    شما در ابتدا باید در یک محوطه باز و بدون سقف باشید . بعد گوشی باید به به صورت کامل باز باشه سپس به آدرس tools<gps data <position بروید و باید از گوشه سمت چپ در قسمت option ، گزینه satellite statues را انتخاب کنید در صفحه نمایش چند سطر افقی پیدا می شه که در مقابل آنها اعدادی وجود داره بعد از دقایقی(2 تا 20 دقیقه) همه یا بعضی از این سطور به رنگ مشکی در می یاد و در صفحه اصلی positon اعداد و ارقامی پیدا می شه که نشانگر طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح دریا و سرعت و ... است
    من خودم شخصا این کار رو امتحان کردم
    Last edited by N95_follower; 20-08-2007 at 14:07.

داره خودمونی میشه amirhassan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوست خوبم ممنون از اطلاعات خوبتون
    ميشه لطف كنيد و دقيقتر توظيح بدين كه بايد براي انجام اين كار چه مراحلي رو طي كرد
    يعنر يه آموزش كامل چون به درد خيلي ها مي خوره
    ما هم همگي دعا مي كنيم شما هم N95 سالار رو بخري
    این طور که من فکر میکنم باید روی تمام ان95ها نقشه اولیه کره زمین باشه.پس نیاز به دانلود آن نیست.وقتی وارد سایت میشوید روی مپ لودر رفته آن را دانلود کنید(حدود4مگ).بعد از نصب آن را اجرا کرده.خود به خود پیام آپدیت میاد.بعد آپدیت(با دیال آپ حدود یک ساعت) خود به خود روی کامپوتر نصب میشود.بعد موبایل رادرحالت mass storageبه کامپوتر وصل کرده یا مموری را در رم ریدر گذاشته به usbبزنید.حالا مپ لودر را در حالتی که به اینترنت متصل هستد اجرا کنید.در مپ لودر قسمت فکر میکنمmiddele eastوبعد ایران را انتخاب کنید.فایل دریافتی تقریبا کم است ولی روی مموری حدود 200مگ را میگیرد!در انتها باید بگم همین شرکت طراح نقشه های نوکیا برای ان95 است.

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب این نقشه ایران که شما میگید ماله کجاست؟ تهران؟ یا راه های بین شهری یا....؟!
    درضمن گوشی چرا باید وصل باشه؟ مگه نمیگید با رم ریدر هم میشه؟
    حالا کدومش درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هم بلاخره دیروز رفتم و این گوشی رو خریدم.
    خوشبختانه firmware گوشی ورژن 12.0.013 هست و دیگه نیازی هم به آپدیت نداره.
    خیلی خوبه. فابل توجه کسایی که می گن بلندی صدای اسپیکر N95 از N73 کمتره باید بگم نه. اصلا کمتر نیست بلکه بیشتر هم هست ولی کیفیت صداش بسیار بیشتره. و اصلا قابل مقایسه نیست.
    از همه بچه هایی که راهنمایی کردند و باعث شدند با قوت قلب این گوشی رو بخرم ممنونم
    Last edited by pedram325; 20-08-2007 at 16:08.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

خب این نقشه ایران که شما میگید ماله کجاست؟ تهران؟ یا راه های بین شهری یا....؟!
    درضمن گوشی چرا باید وصل باشه؟ مگه نمیگید با رم ریدر هم میشه؟
    حالا کدومش درسته؟
    مال همه شهرهاوحتی روستاهای بزرگ+راه های آن.فقط باید بگم که به صورت کلی هست.یعنی اسم شهر ومحدوده ی آن.البته اگه فرودگاه باشه نشون میده+خیابان های اصلی بدون اسم به اضافه اینکه سه بعدی هم میشه.در مورد اتصال هم دل به خواهی هست(یا با کابل یا با رم ریدر) وبرای ریختن نقشه روی مموری باید خود مموری از طریق کابل یا از طریق رم ریدر به یو اس بی وصل باشه دیگه!
    Last edited by amirhassan; 20-08-2007 at 16:18.

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز حتما امتحان می کنم.
    راستی یه چیز جالب من روز اول که گوشی رو خریدم(حدود 2 روز پیش) نمی تونستم از شارژر گوشی استفاده کنم چون تبدیل 3 به 2 برای پریزهای برق ایران نداشتم پس مجبور شدم با شارژر N72 گوشی رو شارژ کنم وقتی که شارژ کردن تموم شد گوشی رو از ساعت 12 تا 4 صبح همینجور روشن و بدون اینکه باهاش کار کنم گذاشتم روی میز ساعت 4 که نشانگر باطری رو دیدم 1 خط بیشتر شارژ نداشت ولی با شارژر خود گوشی که شارژش کردم ماندگاری شارژ واقعا در حد محصوصی ماندگارتر شده.نظر شما در این مورد چیه ؟؟؟

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

مال همه شهرهاوحتی روستاهای بزرگ+راه های آن.فقط باید بگم که به صورت کلی هست.یعنی اسم شهر ومحدوده ی آن.البته اگه فرودگاه باشه نشون میده+خیابان های اصلی بدون اسم به اضافه اینکه سه بعدی هم میشه.در مورد اتصال هم دل به خواهی هست(یا با کابل یا با رم ریدر) وبرای ریختن نقشه روی مموری باید خود مموری از طریق کابل یا از طریق رم ریدر به یو اس بی وصل باشه دیگه!
    مگه نقشه ایران هست واسه N95 ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

من خودم ان95 ندارم ولی نقشه ها رو روی ان73ریختم.ابتدا که نقشه کلی کره زمین رو دانلود کردم وقتی روی ایران زوم میکردم بعدازچندزوم صفحه سفید میشدولی بعد از این کار وقتی زوم میکردم وارد ایران میشد.(باز هم میگم همین شرکت طراح مپ لودر نوکیاست وبرای تعدادی از گوشی های نوکیا نیز امکان پذیر است نظیر ان93 ان73... واین گوشی ها باید با دستگاه جی پی اس در بلوتوث باشند تا موقعیت را نشان دهند ولی ان95 خودش داره)

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

آخرین قیمت 2235 درهم
    درهم 254 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

من هم بلاخره دیروز رفتم و این گوشی رو خریدم.
    خوشبختانه firmware گوشی ورژن 12.0.013 هست و دیگه نیازی هم به آپدیت نداره.
    خیلی خوبه. فابل توجه کسایی که می گن بلندی صدای اسپیکر N95 از N73 کمتره باید بگم نه. اصلا کمتر نیست بلکه بیشتر هم هست ولی کیفیت صداش بسیار بیشتره. و اصلا قابل مقایسه نیست.
    از همه بچه هایی که راهنمایی کردند و باعث شدند با قوت قلب این گوشی رو بخرم ممنونم
    مبارکه...!
    از داشتنش لذت ببر...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •