تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 870 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام برو بچ 5700

دوستان قديمي تر اينجا ميدونن كه من هر 2 گوشي (5700 ن73 ) دارم و از هر 2 استفاده ميكنم
    حامد جان از من بپرس

باز اومدم يه گريز بزنم ديدم دارن اين ن73 مظلوم رو ميكوبن

دوستان براي بالا بردن 5700 نيازي به كوبيدن ن73 و ن95 ... نيست شما برتري 5700 رو عنوان كنيد

ن73 كاملا به 5700 برتري داره

(در ضمن خريدن ن73 موجود در بازار توصيه نميشه)
    چيني هستند و شانسي

ببین دوست عزیز اشتباه نکن ان73 تنها چیزه خوبی که داره دوربینشه
    هنگ هم میکنه ولی این اصلا هنگ نداره
    دوستام که باهاش کار میکنن میگن اجب سرعتی داره
    این تنها بدیش دوربینشه
    ولی نمیگم بده ها دوربینش خوبهولی به دوربین 810 نمیرسه
    صداش هم داخل هندزفری آلیه
    اونا نظر خودشونو گفتن
    ولی به نظر من صدا تو هندزفری که خوبه
    من مشکل تاریخ اس.ام.اس هم ندارم.
    اون هم باید یه مستر ریست کنه که درست میشه
    اون ریست 7 ثانیه ای هم ماله اینه که این گوشی چون هنگ نداره یه ریست 7 ثانیه ای میشه
    من تا حالا 2 بار بیشتر ریست نشده اونم به خاطر این بوده که به گوشی خیلی فشار اورده بودم.
    دیگه میل با خودته ولی اگه ان73 رو بخری خیلی حماقت کردی.
    چون در برابر این گوشی هیچه.
    ن73 كاملترين گوشي نوكياست شما ميگي فقط دوربين داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اين مسئله هنگ رو همه اشاره كردن هنگ كردن ن73 مربوط به سري اول بود(فريم ور 1و2 )
    من خودم 1 صبر كردم تا فريم ور جديد اومد مسئله هنگ حل شد يه چيزي دوستان شنيدن ديگه افتاده سر زبون
    حماقت رو هم مدتي ديگه كه گوشيت از 2 ناحيه جدا شد متوجه ميشي

سلام اسمون بارونی عزیز

از اینکه به من لطف داری ممنونم....هرچند که در PT یک کاربر فعال هستم و مدیر نیستم...اما همیشه به کاربر بودنم افتخار می کنم !

با اینکه در فروم های زیاد پرژن بودم اما در حال حاضر در P30Mob فعالیت دارم و سوپر مدیر اون سایت هستم.خوشحالم می شم در اون سایت هم شمارو ببینم.

شما تاحالا کدوم گوشی بی نقص دیدید که 5700 دومیش باشه؟؟؟

سیاست تمام کمپانی ها اینه که گوشی بی نقص تولید نکنند.چون بازار خودشونو خراب می کنند.نوکیا که دیگه در این زمینه باسه خودش حرف اول رو می زنه !!

در حال حاضر هیچ موبایلی نیومده که کیفیت صدای اسپیکر مانند باند Kenwood رو داشته باشه !! و سرعت Duel Core کامپیوتر و دوربین 10 مگی سایبرشات و ... داشته باشه

این گوشی نسبت به قیمتش بهترین گوشی موبایل هست که تاحالا دیدید

N73 Me هم پیشنهاد می کنم نگیرید !! چون سری ارجینالش که اصلا تو بازار نیست و همه قلابیه ... ااگر هم اصلشو گیر بیارید کلی مشکلات داره از جمله :

در هنگام فیلمبرداری صدای نویز هم ضبط می کنه که جالبه بدونید نویز lcd هستش !!!

کیفیت دوربین ابرنگ تشریف داره و اصلا نسبت به 3.2 مگ سایبرت K800 حرفی برای گفتن نداره

تو هدفون صدای باد ضعیفی هم شنیده می شه !!

همونطور که اطلاع دارید و امیدوارم این مورد رو بدونید سری n نوکیا متاسفانه قطعات درجه دوم رو دارند و قاب و این موارد درجه یک و مرغوب نیستند ...

مشکل هنگ هم داره که حتی شنیدم در هنگام صحبت کردن هم هنگ می کنه !!

تنها مزیتی که داره اینه که دو گیگ رم روش می دن !!!!

-----------------

ایرادهای 5700 کجا و N73 کجا !!!!

اول ورودت رو خوش امد ميگم

دوربين ن73 اصلا نويز نداره

سايبرشات پيش carl zeiss حرفي واسه گفتن نداره

عكس هاي كا 800 غير واقعي و فقط مزيتش فلشش

مگه بيابون كه باد بياد مومن

هنگ هم كه بالا گفتم

دوست عزيز سري ن نوكيا بهتريناي نوكياست و گران بودن اين سري به خاطر درجه 1 بودنشه

يه مدير هيچ وقت اينجوري قضاوت نميكنه
    Last edited by shahab-asemani; 29-08-2007 at 10:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اااااااااووو اینقدر که مشکل داره یکی میگه صداش مشکل داره یکی میگه باسش یکی میگه هندزفریش یکی میگه تاریخش مشکل داره یکی میگه ریست میشه این که خیلی بده پس من به چیش پول بدم همون N73 Me میگیرم از همه بهتره .
    پيشنهاد من :در اين وضع ن73 نگير پشيمون ميشي مگر دست 2
    گوشيهاي جديدي داره مياد (با امكانات عالي)قيمت گوشي هم كه افت كرد
    ميتوني صبر كن يا همين 5700 بگير
    Last edited by shahab-asemani; 29-08-2007 at 11:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا اصلا بسه ديگه برازين هر كي هر چي دلش مي خواد بخره ...
    ما با 5700 حال مي كنيم و ان 73 دارها با همون....
    هركي هرچي داره ايشا الله واسش يه عمر كار كنه...!!!
    Last edited by hamid_1367; 29-08-2007 at 11:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

شهاب جان من فرق امکانات بیشتر ان73 با 5700 رو نمیدونستم الان متوجه شدم :ان73 صفحه 16 میلیون سلول رنگی داره ولی 5700 262 هزار سلول رنگی!!!!ان 73 از سی پی یوی 369 مگاهرتزی بهره میبره ولی 5700 از 220 مگاهرتزی استفاده میکنه!!!!ان 73 رم میکرو اس دی میخوره ولی 5700 لعنتی رم مینی اس دی میخوره!!!!!!!چیپ موزیک ان73 crystal clear quality هست ولی 5700 از یک چیپ موزیک قدیمی بهره میبره!!!!!!!!!!!!بلوتوث ان 73 پروفایل a2dp رو داره ولی 5700 فاقد اونه!!!!!!!!میزان rom ان73 128 مگابایته ولی مال 5700 اصلا مجهوله!!!!!!!!!!
    سیمبین ان 73 ورژن جدید یا همون 9.2 هست ولی 5700 لعنتی که قرار 1 ماه دیگه نصف بشه ورژن9.1 هست!!!!!در قسمت گالری ان73 عکسها رو سریع و بدون لودینگ نشون میده ولی 5700 با تا خیر و لودینگ طولانی نشون میده!!!!!!در ضمن بچه ها هشدار:قسمت چرخون این گوشی ممکنه بکنه!!!!!!!حواستون رو بدید!!!!اخه شهاب جان عزیز من این حرفها خودت میدونی همش کشکه!دایی بنده بالاخره از دانشگاهش اومد و گوشی منو دید در نگاه اول که گوشی رو چرخوند و اون 2 تا خار رو دید گفت امکان نداره قسمت چرخون این گوشی خراب بشه!!!!جناب شهاب جان عزیز شما بهتره که مراقب در دوربین ان73 خودتون باشید تا لق نشه!!!توی کلیپهای اینترنتی کاملا مشخصه که اگه 1000 بار هم 5700 رو بچرخونی اخ نمیگه!!شما در سایت gsmarena یک نظر از خوانندگان پیدا کنید که در مورد قسمت چرخون این گوشی چیزی گفته باشه!!!
    Last edited by rainysky50; 29-08-2007 at 11:59.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن تهرانشهر جان با تغییر زمان power saver و light sensor میتونید زمان روشن ماندن نور صفحه در هنگامی که ساعت ابی رنگ نوشته میشه رو بیشتر کنید!!شهاب جان از همین جا ازت معذرت میخوام چون کمی تند رفتم ولی انصافا خودمونیم به غیر از دوربین , ان 73 چه برتری دیگه ای نسبت به 5700 داره!!؟؟؟لطفا سایت gsm.ir و gsmarena.com رو یه نگاهی بنداز!!در ضمن بچه ها بحث رو عوض کنید!!1اتش بس!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

شها بجان میشه اسم گوشیهای جدید نوکیا رو که امکانات جدیدی دارند رو برامون بگی؟؟؟؟؟!!!!تا اونجا که میدونم 7900 7500 و چند تا اسم دیگه که جدید هستند از حداقل امکانات یک گوشی بهره میبرند!!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

يه مدير هيچ وقت اينجوري قضاوت نميكنه
    سلام

یه مدیر هیچ وقت از روی تعصب حرف نمی زنه و حقیقت رو می گه ... چه خوب چه بد !

دوربين ن73 اصلا نويز نداره
    مطالب یوزرهای GsmArena رو بخونید...مطالب فروم های تخصصی و مشکلات یوزرهای پرژن رو ببینید

سری دوم به بعد تمام گوشی های N73 این مشکل رو داره.کمی سرچ کنید متوجه می شید

سايبرشات پيش carl zeiss حرفي واسه گفتن نداره

عكس هاي كا 800 غير واقعي و فقط مزيتش فلشش
    این نظر شخصی شما هست.و متین

من خودم یه عکاسم و روی این مورد نسبتا تجربه خوبی دارم.عکس های N73 بعد از عکس گرفتن جلوه ادیت داره و به وضوح مشخصه.در حالی که K800 عکس های طبیعی هست

هر چند که در مورد این دوربین هزاران بار بحث شده و دیگه نیازی به بحث اضافی نداره....همچنین این تاپیک هم برای 5700 هست و N73 نیست

البته در کل دوربین فقط یه Future برای موبایل هست و بس.در اروپا همه حداقل یه دوربین 7 مگ سایبرشات یا .. تو جیبشون دارند و نیازی به دوربین موبایل ندارند !!!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

با سلام من ..انتی ویروسF-secure را برای گوشی دانلود کردم از چند تا سایت..که نوشته بودند به گوشی های سری 60 نسخه 9.2 هم میخوره..اما هر کاری میکنم نصب نمیشه...ایا این انتی ویروس به گوشی های 3rd edition میخوره..اگه کسی نسخه 3rd را داره میشه بزاره؟گوشی من 5700 هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام

این انتی وایروس در صورتی کار می کنه که چند دقیقه به اینترنت وصل بشید تا هم خودشو رجیستر کنه و هم اپدیت کنه

اگر سیم کارت ایرانسل دارید می تونید از این انتی وایروس استفاده کنید.در غیر اینصورت باید اینترنت خود رو روی گوشی Share کنید تا بتونید اپدیت کنید این انتی وایروس رو

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

سلام سلام سلام و بازم سلام من دوباره بعد از مدت ها اومدم
    مثل همیشه یه سری مساله واسه من ÷یش اومده که یکی یکی عنوان می کنم
    1- بابا آنتی ویروس می خواید من یه آنتی ویروس 5700 گداشتم تو اینجا : hooti.tk
    2- آقا جان الان می گم قبلانم 7-8 بار گفتم هیچ گوشیی با گوشییه دیگه قابل مقایسه نیست حتی معمولیا با موزیک ادیشنهاشون
    3- ان 73 نگیرین چون چینیه مثلا یکی از رفیقام ان 95 به من معرفی کرد گفت آکبند 210 تومن گفت مال خودم خوب کار می کنه ولی یه دونه به دامادمون دادم همش تو هنگه
    4- عزیزا ی دلم همه ی دوربین های دیجیتال مخصوصا با روزولیشن های پایین دچار مشکل نویز هستن حالا تو یکی محسوس تو یکی نا محسوس
    5- تو رو خدا دوربین های اینا رو با هم مقایسه نکنین دلیل اصلیش که دوربین ها وضوح پایین یا بالا دارن محیطه عکس بردایه اینا دوربین های حرفه ای نیستن که لنز هاشون به صورت دستی به بهترین شکل تنظیم بشن
    6- گوشیای جدیدم گوشیایی نظیر ان77 و 8600 و خیلیای دیگه که تو سایت های gsm & gsmarena جستجوشون کنین
    می بینمتون
    فعلا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

سلام

این انتی وایروس در صورتی کار می کنه که چند دقیقه به اینترنت وصل بشید تا هم خودشو رجیستر کنه و هم اپدیت کنه

اگر سیم کارت ایرانسل دارید می تونید از این انتی وایروس استفاده کنید.در غیر اینصورت باید اینترنت خود رو روی گوشی Share کنید تا بتونید اپدیت کنید این انتی وایروس رو
    ممنون دوست خوبم ..میشه این انتی ویروس را اینجا اپلود کنی؟؟..وبگی چگونه میتونم رجیستر کنم؟؟ خط موبایل من ایرانسل نیست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •