براي يك قمار باز اين شعار خوبي است : قبل از آنكه وارد بازي شوي لختي به بازي بنگر
پرواز بر فراز آشيانه فاخته
براي يك قمار باز اين شعار خوبي است : قبل از آنكه وارد بازي شوي لختي به بازي بنگر
در اين دنيا براي كفري كردن آدمهاي رذلي كه مي خواهند همه چيز را از آنچه هست برايت سخت تر كنند راهي بهتر از اين نيست كه وانمود كني از هيچ چيز دلخور نيستي .
شما روزی بوزینه بوده اید، اما افسوس که انسان اکنون هم از خلق و خوی بوزینگی دست برنداشته و حتی از بوزینگان نیز بوزینه تر است.
"چنین گفت زرتشت"
نبايد بيش از حد مهر ورزيد وگرنه رنج بسيار خواهي برد .
انجيل هاي من
زنان ، درست تر و صميمانه تر سخ مي گويند : دهانشان به قلبشان نزديك است .
انجيل هاي من
شك كردن و اعتقاد داشتن هر دو يكي است . فقط بي قيدي كفر است .
انجيل هاي من
مردم حقیقت را نمی خواهند . نه- نه – نه . مردم داستانی می خواهند که به بهترین شکل روایت شود .
مشقتهای عشق
بهترین آدمهای روی زمین زن های خوبند و بدترین آدمها مردهای بد .
مشقتهای عشق
"خیال می کنی می دانی قساوت یعنی چه . می دانم این طور فکر می کنی ." هندوانه را می برد . " ولی قساوت غریبه ها یا دوستان که چیزی نیست " – انگشتش را توی صورت پینکی تکان می دهد- " در مقایسه با بلایی که عشق می تواند سرت بیاورد "
مشقتهای عشق
"شوهر اخرم فرق داشت . بقیه قد بلند بودند ولی او کوتاه بود . اهل مطالعه و شوخ طبع بود . نمی توانست روغن ماشین را عوض کند ولی عاشق اپرا بود . خیال می کردم با بقیه فرق دارد ، همان قدر که روز با شب فرق دارد . " سرش را تکان می دهد . " ولی عاقبت معلوم شد که او فقط یک جور شب دیگر است ."
مشقتهای عشق
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)