اگه پيش دانشگاهي هستي بايد 5 رو بزني !تو صفحه ي 34 دفترچه نوشته بخون !
اگه پيش دانشگاهي هستي بايد 5 رو بزني !تو صفحه ي 34 دفترچه نوشته بخون !
سلام!
شما امسال کنکور قبول میشید بعدش تاریخ اعزامتون چه طور میشه؟
اگر منظورتون اسفند امسال هست
چون زمان كنكور و انتخاب رشته سرباز هستيد بايد كد 8 رو وارد كنيد . من هم سال قبل وضعيتم مشابه شما بود .
8 .مشمولان ديپلمه اعزامي در نيروهاي نظامي وانتظامي در هر مرحله از خدمت وظيفه كه باشند ، به شرط نداشتن غيبت قبل از اعزام به خدمت و نداشتن سابقه تحصيل در مقطع بالاتر از ديپلم .
توصيه ميكنم يه سر به نظام وظيفه بزني و درخواست تمديد تاريخ اعزام رو بكني ، خيلي راحت ميشه تمديد كرد .
نميخوام فاز منفي بدم ولي تو خدمت درس خوندن يه كمي سخته ، مخصوصا تو اموزشي .
موفق باشي![]()
من هم معافیت پزشکی دارم کد 2 و هم اشتغال به تحصیل کد 5 کدوم را باید انتخاب کنم
كد 2
البته فرق زيادي نميكنه ، چون در هر دو صورت از نظر نظام وظيفه يكي از شرايط رو دارين .
سلام.
برای عقب انداختن تاریخ اعزام به کجا باید مراجعه کنم؟اصلا امکانش هست؟
چه مدارکی لازمه؟چقدر طول میشکه تا کاراش تموم بشه؟
سلام خدمت همه دوستان.
من ترم 3 دانشگاه پیام نور هستم و متولد سال 68 و امسال میخوام در آزمون سراسری شرکت کنم. که با توجه به قانون جدید نظام وظیفه چون کمتر از 4 ترم میخونم در صورت قبولی تو رشته های نیم سال اول میتونم ثبت نام کنم و دوباره از معافیت تحصیلی استفاده کنم.
حالا زمان ثبت نام کنکوره و در قسمتی از ثبت نام کد وضعیت نظام وظیفه رو میخواد . دوستان راهنمایی بفرمایند باید چه کدی رو قرار بدم.
راستی از سایت سازمان سنجش هم پرسیدم که خوب جواب ندادن.ممنون میشم هرچه زودتر راهنمایی بفرمایید!!![]()
سلام دوستان و مشاوران گرامی
من متولد 68/11/6 هستم و سال 87 گواهی پیش دانشگاهیم را گرفتم سال 87 و 88 کنکور شرکت کردم و رشته ی مورد علاقم را قبول نشدم ولی سال 88 پیام نور ثبت نام کردم که سربازی نرم و برای سال 89 دوباره کنکور بدم /
حالا می خواستم بدونم که من غیبت خوردم یا نه؟؟؟؟
می تونم تو کنکور 89 شرکت کنم یا نه؟؟؟
برای ثبت نام باید چه کدی را بزنم؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون
اگر کسی به صورت پناهندگی به خارج از کشور بره بعد چند سال میتونه پایان خدمتش رو بگیره ؟اصلا میشه؟
اونجوری که تو برگه اعزام نوشته اگه دانشگاه قبول بشم باید یه سری مدارک رو واسه نظام وظیفه بفرستم و خب مسلما معافیت تحصیلی صادر میشه ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)