سلام
یک سوال دیگه
وقتی با رم ریدر فایلی رو توی یه فولدر داخل مموری میریزم گوشیم دیگه اون فولدرو نشون نمیده چرا؟
سلام
یک سوال دیگه
وقتی با رم ریدر فایلی رو توی یه فولدر داخل مموری میریزم گوشیم دیگه اون فولدرو نشون نمیده چرا؟
دلیلشو نمیدونم، ولی اول توی خود گوشی فولدر بساز، بعد با مموری ریدر روش فایل بریز. اگه درست نشد، مموری رو با خود گوشی فرمت کن و دوباره امتحان کن. اگه باز هم نشد، با کابل usb یا بلوتوت فایل بریز. اگه باز هم نشد، چک کن مموریت از اینها هست یا چیز دیگه ایه. اگه غیر از این باشه باید عوضش کنی...
![]()
با سلام به همه
من مي خوام با Update Service گوشي P990i رو آپديت كنم اما وقتي برنامه update service رو اجرا ميكنم اين ERROR رو ميده
خواهش ميكنم كمك كنه هر كي ميدونه بايد چي كار كنم بگه![]()
در ضمن من به اينترنت وصلم و ADSL دارم Flash Player هم دارم نميدونم اين ارور مسخره واسه چيه ؟
ای بابا سرویس پک 2 هم نصب کردم بازم همون جوری میشه!!!! اه این چه شانسیه!!! حالا همون قدیمی رو اجرا
میکنم که خودش خودشو آپدیت کنه شاید این جوری جواب بده...![]()
در ضمن دمت گرم که جواب همرو میدی خیلی آقایییییییییییی![]()
فکر کنم شما آخرین ورژن رو دارید واسه همین نصب نمیشه...
بازم متاپکس جون بهتر میتونه راهنمایی کنه![]()
ممنون خیلی گلی واقعا اگه این کلوپ تو رو نداشت چی کار می کردیم!!!؟؟؟؟
واقعا ممنون که به همه سوالای بچه ها جواب میدی تو این دورو زمونه این طور آدم کم پیدا میشه ها![]()
خوب ورژن قديمي از كجا بگيرم ؟ لينكشو بذاريد لطفا ...
ببین من وقتی دیسکانکت شدم این پیامو داد.فکر کنم برنامه رو یه بار دیگه نصب کنی درست میشه.حتما اول به نت
وصل شو بعد برنامه رو اجرا کن...![]()
ظاهرا شما از ویندوز ویستا استفاده میکنی. فعلا نسخه ای از برنامه آپدیت سرویس که با ویستا سازگار باشه، منتشر نشده. یا صبر کن یا روی کامپیوتر با ویندوز اکس پی سرویس پک 2 امتحان کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)