اتفاقا من با اون عزیزانی که میگن باید سرعت بین همه مساوی تقسیم بشه موافقم حتی اگر همه شما با من مخالف باشید حرفمو میزنم بحث این نیست که مردم لیاقت سرعت بالا رو دارن یا نه بحث اینه که شعور استفادشو رو دارند یا نه من الان از سرعت 4 جی خودم بینهایت راضی هستم چون دانلودم در هر شب بطور متوسط 250 تا 300 مگ است که با 15 دقیقه دانلود چیزای رو که می خوام میگیرم از بسته 24 گیگ هرماه 17-18 گیگ هم اضافه میاد اما...... عزیزان من قبلا یوزر صبانت بودم ساعت رایگان داشت 2 شب تا صبح با سرعت 100 کیلو بایت تا اینکه اومد سرویس با سرعت 12 مگ داد قیمت ارزون یک مشت ......... ریختن تو نت در هر ماه 300-400 گیگابایت دانلود کردن همه ما میدونیم حتی اگر مردونگی گفتنشو نداشته باشیم صیح تا شب هم فیلمو سریال ببینی نمیتونی ماهی 400 گیگ رو ببینی ولی دیدن سرعت بالاست رحم نکردن نتیجه این شد که صبانت بعد از سالها شبانه رو کلا برداشت وقتی من زنگ زدم به اعتراض گفتم عزیز دانلود سالیانه من حد اکثر 90 گیگ است یعنی طرف در 1 ماه بیشتر از 4 سال من دانلود کرده من برای چی باید به خاطر طمع اون تنبیه بشم؟؟ جواب داد ما سرعت رو باز گذاشتیم یک عده چند صد گیگ چند صد گیگ گرفتن بقیه نمیتونستن حتی صفحه باز کنن ما هم کلا زدیم همه رو محدود کردیم به 10 کیلو بایت!!! شمایی که میگی ایرانسل باید یک کاری بکنه ایرانسل داره میلیاردی پول در میاره به فکر منو شما نیست دولت هم فکر نکنم به فکر این باشه که من سریال هامو بتونم دانلود کنم یا نه!! کسی نمیگه چی دانلود میکنی؟؟ میگن به اندازه نیاز واقعیت دانلود کن بفهم که طول باند کم کشور جهان سومی ما فقط برای شخص شما نیست. پورن دانلود کن اگر دلت میخواد فقط دیگران رو هم در نظر بگیر من وظیفمه رعایت شما رو بکنم شما باید هوای دیگران رو داشته باشی هموطن اهوازی من برادر شمالی من خواهر اصفهانی من همه ارزش احترام واهمیت دارن درست نیست که من حالا چون سرعت منطقه مون عالی است ( که واقعا هم هست 2 مگ واقعی) بیام الگی 100 گیگ 100 گیگ نرم افزار بگیرم برادر هموطن من صفحشو هم نتونه باز کنه