تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1039 از 3347 اولاول ... 39539939989102910351036103710381039104010411042104310491089113915392039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,381 به 10,390 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا من با اون عزیزانی که میگن باید سرعت بین همه مساوی تقسیم بشه موافقم حتی اگر همه شما با من مخالف باشید حرفمو میزنم بحث این نیست که مردم لیاقت سرعت بالا رو دارن یا نه بحث اینه که شعور استفادشو رو دارند یا نه من الان از سرعت 4 جی خودم بینهایت راضی هستم چون دانلودم در هر شب بطور متوسط 250 تا 300 مگ است که با 15 دقیقه دانلود چیزای رو که می خوام میگیرم از بسته 24 گیگ هرماه 17-18 گیگ هم اضافه میاد اما...... عزیزان من قبلا یوزر صبانت بودم ساعت رایگان داشت 2 شب تا صبح با سرعت 100 کیلو بایت تا اینکه اومد سرویس با سرعت 12 مگ داد قیمت ارزون یک مشت ......... ریختن تو نت در هر ماه 300-400 گیگابایت دانلود کردن همه ما میدونیم حتی اگر مردونگی گفتنشو نداشته باشیم صیح تا شب هم فیلمو سریال ببینی نمیتونی ماهی 400 گیگ رو ببینی ولی دیدن سرعت بالاست رحم نکردن نتیجه این شد که صبانت بعد از سالها شبانه رو کلا برداشت وقتی من زنگ زدم به اعتراض گفتم عزیز دانلود سالیانه من حد اکثر 90 گیگ است یعنی طرف در 1 ماه بیشتر از 4 سال من دانلود کرده من برای چی باید به خاطر طمع اون تنبیه بشم؟؟ جواب داد ما سرعت رو باز گذاشتیم یک عده چند صد گیگ چند صد گیگ گرفتن بقیه نمیتونستن حتی صفحه باز کنن ما هم کلا زدیم همه رو محدود کردیم به 10 کیلو بایت!!! شمایی که میگی ایرانسل باید یک کاری بکنه ایرانسل داره میلیاردی پول در میاره به فکر منو شما نیست دولت هم فکر نکنم به فکر این باشه که من سریال هامو بتونم دانلود کنم یا نه!! کسی نمیگه چی دانلود میکنی؟؟ میگن به اندازه نیاز واقعیت دانلود کن بفهم که طول باند کم کشور جهان سومی ما فقط برای شخص شما نیست. پورن دانلود کن اگر دلت میخواد فقط دیگران رو هم در نظر بگیر من وظیفمه رعایت شما رو بکنم شما باید هوای دیگران رو داشته باشی هموطن اهوازی من برادر شمالی من خواهر اصفهانی من همه ارزش احترام واهمیت دارن درست نیست که من حالا چون سرعت منطقه مون عالی است ( که واقعا هم هست 2 مگ واقعی) بیام الگی 100 گیگ 100 گیگ نرم افزار بگیرم برادر هموطن من صفحشو هم نتونه باز کنه

2. 3 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم این شخص که ویدئوهای 4k رو میگیره واقعا نمایشگر یا تلویزیون 4k هم داره یا نه
    ولی این تقصیر ملت نیست که اینطور گرسنگی مصنوعی دارن چون سالهای طولانی در قحطی مصنوعی نگهداشته شدن
    شما هر انسانی از ملیت دیگه و یا حتی با هر موجود دیگری رو در قحطی نگه داری بعدش که کمی فضاش رو باز کنی همین عکس العمل رو نشون میده
    پس بجای سرزنش مردم، باید مسوولین بسیار باشرف و دست پاک! رو سرزنش کرد
    چند سال قبل یکی از کاربرها توی تاپیک صبانت میگفت یکی از همین مسوولین در تلویزیون گفته اینترنت پرسرعت به مردم داده بشه که برن یوتیوب رو ببینن؟!
    IQ در حد مورچه های قرمز وحشی
    دوست داره؛ 4k دانلود میکنه،بعدش پاک میکنه، چیکار داری بهش؟!!!!!!!!!
    Last edited by 4l1r3z4; 27-02-2015 at 20:28.

4. 4 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ما هم که دانلود میکنیم مقصر نیستیم چون میدونیم این مملکت همیشه اینترنت از قبل بدتر میشه و کلا همچیز رو هواست با خودمون میگیم تا میتونیم دانلود کنیم تا تو زمان قحطی اینترنت مجبور نشیم مزخرفات صدا و سیما یا شرو ورهای شبکه های فارسی اونورو ببینیم اگه ما هم خیالمون از سرویس اینترنت مثل بقیه دنیا راحت بود و حکومت هر روز یه انگولکیش نمیکرد به مقدار نیازمون دانلود میکردیم چون نه احتیاج به هارد اضافه داشتیم و نه دنبال سوژه برای دانلود !قطعا به مقدار نیازمون!حالا بماند که اروپاییها و امریکایی ها با این همه تنوع شبکه م-ا-ه-و-اره و شبکه های انلاین و سینما دانلوداشون از ما خیلی بیشتره اونم نه علمی!!!!!!!!!!! که حتی مقایسه کردن ما نسل سوخته های تاریخ ایران با اونا خنده داره

6. 3 کاربر از MR.MAHMOOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من نمیدونم این شخص که ویدئوهای 4k رو میگیره واقعا نمایشگر یا تلویزیون 4k هم داره یا نه
    ولی این تقصیر ملت نیست که اینطور گرسنگی مصنوعی دارن چون سالهای طولانی در قحطی مصنوعی نگهداشته شدن
    شما هر انسانی از ملیت دیگه و یا حتی با هر موجود دیگری رو در قحطی نگه داری بعدش که کمی فضاش رو باز کنی همین عکس العمل رو نشون میده
    پس بجای سرزنش مردم، باید مسوولین بسیار باشرف و دست پاک! رو سرزنش کرد
    چند سال قبل یکی از کاربرها توی تاپیک صبانت میگفت یکی از همین مسوولین در تلویزیون گفته اینترنت پرسرعت به مردم داده بشه که برن یوتیوب رو ببینن؟!
    IQ در حد مورچه های قرمز وحشی
    عزیز مگه پول مفت گیر آوردم.
    حتماً یه 4KTV و یه لپتاپ 4K دارم، که دارم محتوای 4K دانلود میکنم.
    آخه وقتی شما لپتاپ 4K نداشته باشی،بعد از دانلود باید پاکش کنی،مگه اینکه 4K TV شما USB3 و فرمت فایل دانلود شده رو بخونه.
    تو قسمت تاپیک صوتی و تصویری تشریف ببرید.تاپیک 4K TV X900A یا قسمت عکسهای TV اونجا ببینید.

XPERIA Z3

8. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام

دوستان مشهدی کسی از 4g توی مشهداستفاده کرده؟ در چه مناطقی؟ وضعیتش چطوری بود نسبت به 3g ?

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان لطفا صرفا بحث با ادله درست انجام بشه و احترام بقیه دوستان و تاپیک رو حفظ کنید
    با انگ زدن و متهم کردن بقیه به اینوری و اونوری بودن نه چیزی حل میشه و نه طرف مجاب میشه و فقط باعث کدورت است

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. 5 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

وزیر ارتباطات اون زمان بود چون اون موقع( سال های 86 , 87 بود فکر کنم) بالاتر از 128 به کاربر خونگی نمیدادن ایشونم گفته بود که سرعت 64 هم برای دانلود مقالات و کتب کافیست نیازی به این سرعت ها نیست.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    بحث میتونست بحث خوبی باشه ولی متاسفانه با متهم کردن و توهین کردن از مسیر اصلیش خارج شد !!
    اگر میخواید بحث بکنید لطفا از موضوع اصلی خارج نشید .

+

کاربران فعال انجمن جزوی از تیم انجمن هستن لطفا به تذکرات این دوستان توجه کنید.
    مرسی

14. 6 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

امان نمیدن نظرمون رو بگیم،در جا پاک میکنند.
    بن هم کنی خیالی نیست.

XPERIA Z3

16. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

امان نمیدن نظرمون رو بگیم،در جا پاک میکنند.
    بن هم کنی خیالی نیست.
    XPERIA Z3
    کسی قرار نیست بن بشه.
    فقط میگیم خیلی بحث رو به حاشیه نبرید که بقیه هم استفاده کنن.
    با تخریب شخصیت کاری از پیش نمیره ٬

مرسی

18. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •