اره به همین صورته
اره به همین صورته
پس که اینطور .من مثلا هر موقع یو.تیو........ب رو نگاه می کنم فریز نداشته باشه با خودم میگم پینگ خوبه .نمیدونم حالا این دید من اشتباه هست یا نه
اگه اینحوری باید پینگ بگیرن که افتضاحه
![]()
مثل اینکه یکی از نمایندگان فن آوا هستش،یک آمار بگیرین سرویسای نامحدود فن آوا رو کسی داره یا نه
من فن آوا ساری از نت موج میگرفتم......محدود هرچی میگرفتیم 4 بزابر میبستند.....مثلا 512 شب و روز فیکس 220-223 بود.....در این حد دقیق بود.....تا 8 مگ هم میدادن.....شب از 2 تا 7 رایگان بود
نا محدود هم قیمت مخابرات و داشت ولی سرعن ها واقعی بودن
256=32
512=64
همین جور تا آخر.....
پشتیبانیش در حد اروپا بود
ی بار که نا محدود داشتم اینترنت 2 ساعت قط شد.....ولی در عوض سرعت برام 2 مگ بستن تا اون میزان حجم که میتونستم تو اون دو ساعت دانلود کنم جبران بشه بعد دوباره برگشت 256 که فیکس 32 بود...........ولی رفتار نکایندگی فروشش با مشتری یکم بد بود
دوستان 1 سوال من حجمم تموم شد......امشب ساعت 1 هم نمیتونم حجم رایگان استفاده کنم؟؟؟؟2 مگ 1 ساله دارم
می تونی . اکثر بچه ها از این دست مشکلات داشتن . منم همچین شرایطی رو تجربه کردم .
آقا دستت درد نکنه....روی یک خط دیگه 64 -2 گیگ 1- ماه گرفتم.....خیلی جالبه پینگ سایت های ذاخلی 50 میلی ثانیه هست ولی هر سایت (هم داخلی هم خارجی) نصف و نیمه باز میکنه..یا کلا باز نمیکنه...کسی علتش و میدونه؟؟؟
احتمالا سرعتت پایینه.
سرعتت چنده؟
سرعت دانلود16 کیلو بایت بر ثانیه........بابا من 128 نا محدود فن آوا داشتم با فریگیت که 5 تا تب هم باز می کردم تو وب گردی اصلا کم نمی آوردم....این مخابراتم که مای.ی.د گارو![]()
تایم اوت دلیل نصفه نیمه باز کردن سایت هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)