اقا یه هلپی هم به ما بدید
اقا یه هلپی هم به ما بدید
سلام hesamso3000 بچه کجایی؟اگه تهرانی ایمیل بزن باهم بریم میدون سپاه
من که بد استرس گرفتم...همه دوستام افتادن 01 من رفتم قزوین خدا بخیر کنه....جا قحط بود؟!
ایمل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پيمان جان ، من تهران يا بهتره بگم شميراناتم
استرس نداشته باشم داداش ، هم فاله هم تماشا!!
اينم ميل منه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
حسام
سلام آقا رضا منم مثل شما افتادم 01 نیرو زمینی ارتش
شما چون اهل اصفهان هستی و اصفهان هم ارتش داره احتمال زیاد ادامه سربازی رو شهر خودتون هستی
برای من که یزد ارتش نداره چه کنم؟
سلام بچه ها خواستم بدونم گروه پدافند خاتم النبیا
مشهد چه جور جاییه اگه میشه کمک کنید 8 روز دیگه دارم میرم با تشکر
Last edited by mahmood gharavi; 02-10-2012 at 16:56.
آقا من هم پدافندم ولی سمنان.به من گفتند مشهد دیگه آمزشگاه پدافند نداره.!!!؟اتفاقا میگن مشهد خیلی بهتره سمنان هست.
معلموم نیست اینا کاراشون حساب کتاب نداره خدا کمکمون کنه من دوست دارم بعد اموزشی هر جا بیفتم عصرم خالی باشه. یه جا برم سر کار که بعیده مگه شهر خودت باشی یا خلوتی داشته باشم کتاب بخوانم
شما هم خوشحال باش
من فقط یه چیزی نفهمدیم خیلی ها میگن تو سربازی خودت خنگ نشون بده تا ازت کار نکشن بعضیا هم میگن خودت زرنگ و کار بلد نشان بده تا تو دلشون جا بکنی گیج شدیم
چون معمولا دو روز طول میکشه.
90% فردا اومده، شما زود رفتین. سعی کنید فردا ظهر برید.
دوست عزیز شما با قانون قبلی هم نمیتونستید برای پدرتون کفالت بگیرین چه برسه با این قانون.
سلام دوسته خوبم ، در گذشته سن پدر 60 سال بود که الان شده 65 سال !!
در صورتی که بتونید کمیسیون پزشکی رو قانع کنید که نیازمنده مراقبته می تونید معافیت بگیرید ، در غیر اینصورت نمیشه !!
با تشکر
حسام
برادرای اعزام آبان لطفا اصلا استرس نداشته باشین.
میخواد کد ارتش باشین با سپاه یا انتظامی یا ...................
استرس اعزام واقعا بی خوده خودم پارسال اعزام آبان بودم و نگرانولی الان
و شاید
استرس خدمت مثل اول مهر کلاس اول میمونه تو خدمت هیچ اتفاق عجیب و هولناکی قرار نیست بیوفته. کلاس اول ابتدایی یادتون هست ؟؟؟ الان چه حسی نسبت به اون روزا دارین ؟؟؟
![]()
موفق و موید باشید
ارادتمند شما یک سرباز![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)