تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1039 از 4428 اولاول ... 39539939989102910351036103710381039104010411042104310491089113915392039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,381 به 10,390 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

Ehsan1355 ببین داداش من نمیدونم باباتون این شرکتو اداره میکنه یا خودتون اما یک کلام میگم هر کی با من موافقه تشکر رو بنه

شرکتتون رسما ریده!
    این همه سرعتارو کم کنید .... منتظر غضب کاربرا هم بشینید. وقتی ههمون رفتیم بشینید 1 قل 2 قل بازی کنید.

من نمیدونم شما ها اینقدر ناراضی هستید مگه مجبورید تو پارس بمونید؟چرا نمیرید از جای دیگه سرویس بگیرید. هر کی ندونه فکر میکنه شما تو سربازی هستید که مجبورید هر کاری پارس می کنه رو تحمل کنید. اگه هم فکر میکنید همه جا همینه پس به جای دری وری گفتن راجع به پارس برید تو تاپیک عمومی حرف بزنید.
    اتفاقا جالبه که بعضی از شما مثل DVD2010 عزیز تا حالا کلی ترافیک رایگان و ماه قرارداد رایگان هم گرفته و اینقدر هم طلبکار هستند.

این قصیه عسل و گاز گرفتن انگشت است البته هر کسی این انجمن رو بخونه اینو میفهمه چون همیشه یک چیز تکراری اونم گله از سرویس رایگان.
    دندون اسب پیش کشی که شمردن نداره.

منم هدفم از جواب دادن به برخی از پست بالابردن آگاهی کاربران است و سعی میکنم اینکار را ادامه بدم .

2. این کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقای پارس افلاین پفیوز چرا IDM ما دقیقا در زمان های شروع شبانه بسته میشود؟ دزدی و نقض و تجاوز به حریم خصوصی؟

چه کاربر پروفشنالی. آخه برنامه رو کامپیوتر شماها چه ربطی به سرویس دهنده داره. باب خیلی تعطیلین.

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

حسن جان حالا زياد حرص نخور
    اين بنده خدا جيره خواره و كاري از دستش برنمياد.
    وقتي مـــمـــلكت دست لشگر اجنه بيفته بهتر از اين نميشه.

شماها پستی چقدر میگیرید؟ اگه به صرفه است ما هم چند تا تشکر به سمت شما بزنیم الان دیگه شغل دوم مده.

4. 3 کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چه کاربر پروفشنالی. آخه برنامه رو کامپیوتر شماها چه ربطی به سرویس دهنده داره. باب خیلی تعطیلین.

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

شماها پستی چقدر میگیرید؟ اگه به صرفه است ما هم چند تا تشکر به سمت شما بزنیم الان دیگه شغل دوم مده.
    برو تو log این سیستم چرتتون رو نگاه کن ببین پستی چند میگیریم! هر چی باشه شما از اجنه هم کارتون پیشرفته تره! چند تا نمونش رو تو عکسهای بالا میبینی... شنیدم فعالیت کاربرا رو هم زیر نظر میگیرید! راستی شما بابت دزدی از کاربرا چقدر به جیب میزنید؟
    تا میتونید با این پولا حال کنید. منتظر غضب خدا بشینید .باشد که شما نیز به سرنوشت فرعون دچار شوید.
    Last edited by hasanoooooooo; 27-08-2011 at 22:59.

6. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی از این انترنت موقت پارس آنلاین اطلاعاتی داره؟ من 500 مگابایت حجم داشتم 1 گیگ اضافه شد 5 روز وقت دادن.... سرویس من 1mbps بود که همونطور که گفتن نصف حجم یک ماهه رو بهمون میدن که شد همون 1 گیگ اما جالشه که من وقتی میرم تو کنترل پنل خودم 128-128 هست سرعت ارسال و دریافت... میرم تو کانفیگ مودم میزنه ارسال 512 دریافت 2014 حالا کدومش راسته؟
    در ضمن یه فایل ام پی 3 هم دانلود کردم واسه تست که سرعت رو 160 کیلوبایت بر ثانه بود که این یعنی رو 1 مگابیت بسته شده تقریبا...حالا کدوم واقعیته؟ این اگیگ که بهم دادن اگه شارژ کنم ماه بعد ا گیگ رو بر میدارن ازش؟
    1- اینترنت موقت در طول دوره یکبار میشه ازش استفاده کرد به میزان دانلودت هم روزانه و هم شبانه از اکانتت بعد از تمدید و شارژ مجدد کم میکنه.2-128-128 یعنی سرعت ارسال و دریافتت(آپلود و دانلودت)این همست اونی که داخل کانفیک زده مربوط به پهنای باند که از طرف شرکت برای همه کاربران تنظیم شده اما فکر کنم حداکثر سرعت شما باید 1 مگابایت باشه.3-همون دانلودی که کردی سرعت واقعیه تو رو نشون میده البته واسه تست بهتر سرعت از سرورهای قویتر دانلود کن تا مثل دیگر دوستان دچار مشکل نشی.
    موفق باشی...

8. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

آقای پارس افلاین پفیوز چرا IDM ما دقیقا در زمان های شروع شبانه بسته میشود؟ دزدی و نقض و تجاوز به حریم خصوصی؟
    بابا دوست عزیز چرا الکی همه چی رو انداختین گردن شرکت من قبول دارم که همه کاربرانی که سرعتشون پایینه شرکت رو مقصر میدونن اما دیگه بسته شدن نرم افزار چه دخلی به شرکت داره...از شما دیگه بیشتر از اینا انتظار میرفت
    ضمنا من برای بار 1000 میگم آقا من هم شرکت ناجور دیدم و بهترین راه حل خلاص شدن از این همه اعصاب خوردی رو فسخ قرارداد و اومدن به پارس دیدم بهتر شما هم اینکاررو بکنین تا بیشتر از این به همدیگه فش و ناسزا نگین با تشکر از همه شما...

10. 5 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مودم رو بزار رو pppoe بعد connect on demand رو انتخاب کن
    Last edited by kave206; 27-08-2011 at 23:35.

12. این کاربر از kave206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهدی صمصامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا من از دست این پارس دیوونه شدم؛ یک ماهه اینترنت گرفتم سرجمع دانلود رایگان رو 1 گیگ زده!!!!
    هر چی DL میکنم غیر رایگان حساب می کنه...

14. این کاربر از مهدی صمصامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اصولا کارمندان پارس افلاین سرعت اینترنتشون بالاست و دانلودها و تستها رو برای دیگر کاربران یا مشتریان احتمالی به نمایش میگذارند این یه نوع تبلیغه مجبورند نون در بیارند دیگه

16. 3 کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره اینجا همه جیره خوار و پولکی هستن فقط شما راس میگی..!!!
    برادر شما جز اینکه جو تاپیک رو متشنج کنی کار دیگه بلد نیستی
    شما اگه عرضه داری مشکل دوستان رو حل کن اگه نه خوش اومدی.

مودم رو بزار رو pppoe بعد connect on demand رو انتخاب کن
    کی..!!!!؟ کجا..!!!؟ مشکل چیه..!!!؟

18. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهدی صمصامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به دنبال حذف محدودیت حجمی در ارایه اینترنت پرسرعت از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ،وبگردی 20:30 وعده می دهد که به عنوان نماینده کاربران اینترنتی اعمال این محدودیت از سوی برخی شرکتهای متخلف را از مسولین مربوطه پیگیری نماید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عمرا...

----

میگم امشب هم سرعت داغونه، مال من که 20 نمیرسه...[COLOR="Silver"]
    Last edited by مهدی صمصامی; 28-08-2011 at 00:23.

20. 2 کاربر از مهدی صمصامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •