والا راه حل را خودتان فرمودید ، من امروز صبح خودم 5-6 بار PPPOE مودم را قطع و وصل کردم تا از رنج دیگری IP بگیرم
والا راه حل را خودتان فرمودید ، من امروز صبح خودم 5-6 بار PPPOE مودم را قطع و وصل کردم تا از رنج دیگری IP بگیرم
دوستان یه خواهش داشتم ازتون
اگر براتون ممکنه برید به این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین صفحه یک ویدئو هست که مستقیم از یوتوب لود میشه و برای من بدون فیلتر شکن باز میشه(اسم ویدئو هم اینه:Icona Pop - I Love It)
لطفا ببینید برای شما هم باز میشه ؟ممنون![]()
برای بنده بدون فیل کش باز شد
دوستان یه سوال.
راهی برای تغییر رنج ip بدون خاموش کردن مودم نیست؟
بدون هیچگونه فیل* شکنی باز شد
بعضی از مودمها میتونین از تنظیمات مودم که وارد میشید قطع و وصل سریع انجام بدید
و در کمتر از چند ثانیه اینکار انجام میشه که نیازی به خاموش روشن شدن مودم و صبر کردن نداره
مودم TP-LINK 8968 که من دارم دهها مرتبه اینکار رو در کمترین زمان انجام میده بدون اینکه چراغ لینک خاموش بشه
آره دقیقا. توی مودم های Asus هم میدونم یه بخشی هست که کلا وضعیت اینترنت رو نشون میده و آدرسIP و DNS و ... که از اونجا با Pause و Renew کردن میتونین یه آدرس IP جدید بگیرین بدون نیاز به ریبوت مودم.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان تو مودمای تی پی لینک چطور میشه بدون خاموش و روشن کردن مودم آی پی عوض کرد ؟
من همشو گشتم و قطع و وصل پیدا نکردم توش
مدل 8151n
ببخشید اگه پست اسپم میزارم ولی حرف دلمو میخام بزنم.
آخه مگه ما مشتریشون نیستیم مگه خدا رو خوش میاد که اینجوری حقمون پامال بشه.[emoji35] [emoji35]
بابا اینا نمیدونند که من به خاطر نت مزخرف مخابرات تو کلن وار نمیتونم ستاره بگیرم و از کلن منو میندازن بیرون و کلی هم باهاشون...........میدم روئسای کلن فکر میکنن من عمدی اینکارو میکنم.[emoji35] [emoji35]
مخابرات نمیدونه که من کلی پول دادم جم برا بیلدر خریدم[emoji35] [emoji35]
بخدا اگه تو شهرم جز مخابرات سرویس دهنده دیگری بهم نت میداد دیگه قید نت مخابراتو برای همیشه میزدم.[emoji35] [emoji35]
دوستان شماها که برای adsl ثبت نام کردید آیا بهتون گفتند باید مدارک شناسایی تون را ببرید مرکز مخابراتی؟ قبض تلفن هم میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)