تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1039 از 1291 اولاول ... 395399399891029103510361037103810391040104110421043104910891139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,381 به 10,390 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

من از اولین مشترکان وایمکس ایرانسل بودم همیشه از 28 هر ماه پولو کامل ریختم هر ماه هم حدور 61 گیگ دانلود دارم پریروز هم این پیغام اومد که زنگ زدم پشتبانی یک ساعت داستان حسین کرد واسه من تعریف میکرد که مشترکین ما درک و فهم بالایی دارن و از این چرت و پرت ها که گفتم خلاصش کن بگو این تهدیدتون شامل چی میشه آخرش گفت حجم که گفتم مگه من نامحدود نگرفتم که میگید حجم طرف جواب نداشت باز شروع کرد به درک و فهم و اینکه کاربرای ما اکثرا دانشجو هستند و ... که گفتم مرد مومن دانشجو 128 محدود هم بسشه من 1 مگ نامحدود گرفتم چون دانلودم زیاده که هیچی نگفت و دیدم داره پرت و پلا میگه قطع کردم و ادامه دادم دانلود رو تا امروز صبح که مسیج زده شما به دلیل عدم گوش دادن به اخطارها ضریبتون بالا رفت فعلا هم بعد از بالا رفتن ضریب که سرعت دانلودم بیشتر شده ولی اگر از حجمم کم کنه و حجم رو محدود کنه منم دیگه با این شرکت ادامه نمیدم

کسی خواست شکایت کنه منم پایه ام چون همین پولو هر جای دنیا بدی اینترنت 30 مگ میدن نه 1 مگ تازه همین هند بقل دستمون تو سه ساعت یک فایل 35 گیگی دانلود میکنن من نمیتونم تو یک ماه 60 گیگ دانلود کنم؟

2. 4 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

الان من از اول این دورم که 25 روز گذشته و 60 گیگ دانلود کردم برام اخطار فرستاده که اگه همین جورادامه بدی fair policy برای شما اجرا میشه سرویس هم 1 مگ نامحدود هست.
    اگه اینجوری باشه من دیگه تمدید نمیکنم. یعنی 60 گیگ هم نمیشه تو 30 روز استفاده کرد
    من از اولین مشترکان وایمکس ایرانسل بودم همیشه از 28 هر ماه پولو کامل ریختم هر ماه هم حدور 61 گیگ دانلود دارم پریروز هم این پیغام اومد که زنگ زدم پشتبانی یک ساعت داستان حسین کرد واسه من تعریف میکرد که مشترکین ما درک و فهم بالایی دارن و از این چرت و پرت ها که گفتم خلاصش کن بگو این تهدیدتون شامل چی میشه آخرش گفت حجم که گفتم مگه من نامحدود نگرفتم که میگید حجم طرف جواب نداشت باز شروع کرد به درک و فهم و اینکه کاربرای ما اکثرا دانشجو هستند و ... که گفتم مرد مومن دانشجو 128 محدود هم بسشه من 1 مگ نامحدود گرفتم چون دانلودم زیاده که هیچی نگفت و دیدم داره پرت و پلا میگه قطع کردم و ادامه دادم دانلود رو تا امروز صبح که مسیج زده شما به دلیل عدم گوش دادن به اخطارها ضریبتون بالا رفت فعلا هم بعد از بالا رفتن ضریب که سرعت دانلودم بیشتر شده ولی اگر از حجمم کم کنه و حجم رو محدود کنه منم دیگه با این شرکت ادامه نمیدم

کسی خواست شکایت کنه منم پایه ام چون همین پولو هر جای دنیا بدی اینترنت 30 مگ میدن نه 1 مگ تازه همین هند بقل دستمون تو سه ساعت یک فایل 35 گیگی دانلود میکنن من نمیتونم تو یک ماه 60 گیگ دانلود کنم؟
    واقعا نمیدونم چی میشه گفت
    اگه بخوان این روند رو ادامه بدن و مدام ضریب رو بالا ببرن و حجم رو کم کنن مطمئنا خیلی ها دیگه تمدید نخواهند کرد

4. 6 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی از اطلاه رسانیتون.
    لطفا تاپیکی که توی امضای من هست رو مطالعه کنید و اگه این مشکل رو داشتین هم حتما اطلاع بدین.
    در صورت امکان مصرف 3-2 دوره قبلی خودتون رو هم اینجا اعلام کنید.
    بازم مرسی
    ======
    تازگی ها مثل اینکه 1 مگ ها واسشون اس.ام.اس میاد
    این هم کارکرد دوره های قبل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این تفاسیر اگه دوستان طرح خاصی رو سراغ دارن که دانلود شبانه ای داشته باشه که بشه باهاش 200-300 گیگ دانلود کرد لطفا اطلاع رسانی کنن.
    چون فکر کنم میشه یه طرح حجمی محدود گرفت (ای دی اس ال)با سرعت بالا که شبها بشه از دانلود رایگانش استفاده کرد.
    Last edited by jiminia2002; 04-02-2014 at 16:40.

6. 2 کاربر از jiminia2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اون دفعه تو نمایشگاه الکامپ بهشون گفتم که شما تو همینش موندین این تبلیغات بیخودی واسه فروش بیشتر واسه چیه آخه که طرف گفت پهنای باند رو بالا میبریم که الان به نظر میرسه برعکسش پهنای باند کم اومده و نمیخوان هم اضافه کنن ماهام ساده ایم 80 میدیم واسه اینترنت 1 مگ اسمی یا 512 واقعی محدود

کجا با ا مگ سرعت دانلود 60K میدن به خدا افت داره هر دفعه هم زنگ میزنم میگه پشتیبانی تماس میگیره ولی محاله ممکنه کسی بعدش تماس بگیره همیشه خدا هم سرویس هاشون درسته و اشکال تز منطقه مشترکه که اینم دلیل قانع کننده نیست چون من همینجا 5 ماه پیش سرعت 100K بهم میداد

8. 3 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

الان من از اول این دورم که 25 روز گذشته و 60 گیگ دانلود کردم برام اخطار فرستاده که اگه همین جورادامه بدی fair policy برای شما اجرا میشه سرویس هم 1 مگ نامحدود هست.
    اگه اینجوری باشه من دیگه تمدید نمیکنم. یعنی 60 گیگ هم نمیشه تو 30 روز استفاده کرد
    الان که به تازگی 1مگ ها هم شامل خط مشی شدن همش واسشون اس.ام.اس میاد..... معمولا روی 60 گیگ و البته یکی هم اینجا بود روی 80 گیگ واسش اومد
    باید دید اوضاع چطوری میشه

با این تفاسیر اگه دوستان طرح خاصی رو سراغ دارن که دانلود شبانه ای داشته باشه که بشه باهاش 200-300 گیگ دانلود کرد لطفا اطلاع رسانی کنن.
    چون فکر کنم میشه یه طرح حجمی محدود گرفت (ای دی اس ال)با سرعت بالا که شبها بشه از دانلود رایگانش استفاده کرد.
    دوست عزیز شما هم شامل اون اشکال محاسبه گر حجم که توی امضای من شده هستید.
    دانلود های شما توی دو دوره ی پایینی حتی از حد ایده آل 1مگابیت که حدود 316 گیگابایت هست هم بیشتر هست شما حتما حداقل واسه این دوره ها به 707 زنگ بزن و حتما شماره پیگیری بگیر واسه حجم مصرفیت.
    حتما هم روی این ماه ها که از 316 گیگ بیشتر هست تاکید کن. (بیخیال نشو تا شماره پیگیری بگیری و قبول کنن مشکل از خودشون هست.)

ممنون از اعلام آمادگی.
    باید فعلا اطلاعت جمع کنیم که سیستمشون چطوری هست و خط مشی روی چی تعریف شده.
    اگه امکانش هست شما هم ترافیک دوره های قبلی خودتون رو چک کنید و یک عکس هم اینجا آپلود کنید و حتما تاپیک امضای من رو چک کتید.

اون دفعه تو نمایشگاه الکامپ بهشون گفتم که شما تو همینش موندین این تبلیغات بیخودی واسه فروش بیشتر واسه چیه آخه که طرف گفت پهنای باند رو بالا میبریم که الان به نظر میرسه برعکسش پهنای باند کم اومده و نمیخوان هم اضافه کنن ماهام ساده ایم 80 میدیم واسه اینترنت 1 مگ اسمی یا 512 واقعی محدود

کجا با ا مگ سرعت دانلود 60K میدن به خدا افت داره هر دفعه هم زنگ میزنم میگه پشتیبانی تماس میگیره ولی محاله ممکنه کسی بعدش تماس بگیره همیشه خدا هم سرویس هاشون درسته و اشکال تز منطقه مشترکه که اینم دلیل قانع کننده نیست چون من همینجا 5 ماه پیش سرعت 100K بهم میداد
    مشترک واسه اینا اصلا مهم نیست، فقط میخوان کاربر جمع کنن و پول بگیرن که البته با این وضعیت اگه ریزش کاربر حسابی داشته باشن شاید دوباره یک فکری بکنن.

10. 4 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعال معلوم نیست چه کار داره این ایرانسل می کنه.

اخطار دوم رو من گرفتم و خنده دار تر از ان اینکه مصرف من تقریبا نصف قبل هم شده ... معلوم نیست دارن چه خرابکاری می کنن ( دو ماه اخر مال زمان باگ سیستمی که حجم رو دو برابر حساب کرده و سه ماه اخر هم بعد از اخطار اول)

اخه مردک نابغه من اگر از این کمتر مصرف کنم که حتی کمتر از کاربر محدود حجمی مصرف میشه
    مسخره مون کرده واقعا

من که نفرین به مسئولش فرستادم و امیدوارم به بهترین وجه برش نازل بشه

سلام
    این هم اخطاری که تا حالا 2 بار برای من اومده
    کاربر گرامی شناسه وایمکس

با سلام و احترام؛

شما «خط مشی استفاده منصفانه» از سرویس وایمکس را رعایت نکرده اید، در نظر داشته باشید

در صورت ادامه این روند، سرویس شما به ضریب اشتراک بالاتری تغییر خواهد یافت

.مراجعه فرمایید wimax.irancell.ir جهت کسب اطلاعات بیشتر به

اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفاً به آن پاسخ ندهيد

وایمکس ایرانسل
    1مگ نامحدود
    80گیگ حجم دانلود تا الآن
    فعلا هم که زدم گاراژ و دانلود رو تعطیل کردم

همین اخطار هم برای من امد
    از ان خنده دار تر این است الان من می خوام بدونم الان فرق ما با محدود ها چیست دیگر ؟ پول بیشتر می دیم ولی نمی تونم حتی به اندازه مناسب استفاده کنیم .... واقعا روشون رو برن

درکت می کنم

مصرف من حتی از شما هم کمتر است

کلا همین رو بلدن بگن و قبول هم نمی کنند این مسئله رو ارجاع بدن ... انگار بهشون گفتن کسی رو دیگر ارجاع ندید

الان که به تازگی 1مگ ها هم شامل خط مشی شدن همش واسشون اس.ام.اس میاد..... معمولا روی 60 گیگ و البته یکی هم اینجا بود روی 80 گیگ واسش اومد
    باید دید اوضاع چطوری میشه

دوست عزیز شما هم شامل اون اشکال محاسبه گر حجم که توی امضای من شده هستید.
    دانلود های شما توی دو دوره ی پایینی حتی از حد ایده آل 1مگابیت که حدود 316 گیگابایت هست هم بیشتر هست شما حتما حداقل واسه این دوره ها به 707 زنگ بزن و حتما شماره پیگیری بگیر واسه حجم مصرفیت.
    حتما هم روی این ماه ها که از 316 گیگ بیشتر هست تاکید کن. (بیخیال نشو تا شماره پیگیری بگیری و قبول کنن مشکل از خودشون هست.)

ممنون از اعلام آمادگی.
    باید فعلا اطلاعت جمع کنیم که سیستمشون چطوری هست و خط مشی روی چی تعریف شده.
    اگه امکانش هست شما هم ترافیک دوره های قبلی خودتون رو چک کنید و یک عکس هم اینجا آپلود کنید و حتما تاپیک امضای من رو چک کتید.

مشترک واسه اینا اصلا مهم نیست، فقط میخوان کاربر جمع کنن و پول بگیرن که البته با این وضعیت اگه ریزش کاربر حسابی داشته باشن شاید دوباره یک فکری بکنن.
    مصرف من روی حدود 70 گیگ یقه ام رو گرفتن یعنی عملا محدودیت 100 گیگ که من گفتم خیلی ها مسئله خواهند داشت هم نیست و احتمالا زیر 70 گیگ ( شاید حدود 60 ) باید باشه که فاجعه است

من الان نمی دونم ساعت مجانی سرویس حجمی های ایرانسل چقدر است ولی دارم یکم ضرب و تقسیم می کنم ببینم با این محدودیت 60 گیگ که گذاشتن ایا اصلا صرف داره بمونم یا برم سمت adsl های حجمی که حداقل به صرفه تر باشه ( فقط همین مونده من در بیارم محدود ایرانسل به صرفه تر از نامحدود باشه - کسی ساعات مجانی ایرانسل رو داره؟ )

+

فعلا تا اطلاع بعدی هم بهتره هر کی می خواهد ایرانسل بیاد دست نگه داره ، مخصوصا کسایی که دنبال نامحدود هستند چون احتمالا مشکل اساسی در پیش داریم و هر کی هم اینجا اطلاعات بگیره و با این وضع بیاد قطعا درگیری بین همه ایجاد خواهد کرد

+
    پست اول رو هم دارم ویرایش کامل می کنم باسه این مورد چون واقعا مسئله حاد شده.... فعلا یک اتصال به پست خودم و پست مرتبط با تغییر ضرایب می زنم تا بعدا ببینیم چه وضعی پیش میاد.
    اگر کسی محتوای بهتر داشت اطلاع بده که جای متن پست اول قرار بدم

اپدیت:

رسما هر کی می خواد ایرانسل بیاد دست نگه داره چون ظاهرا زدن به سیم اخر:

خط مشی استفاده منصفانه از خدمات وایمکس ایرانسل

دسترسی منصفانه کلیه کاربران وایمکس ایرانسل به اینترنت از اهمیت بسیاری برای این شرکت برخوردار است. از این رو، خط مشی‌‌ تدوین شده جهت استفاده از خدمات به شرح ذیل اعلام می گردد.

الف) استفاده نامناسب از خدمات اینترنت.
    ب) استفاده نامناسب کلیه طرح‌های تشویقی (تخفیفی).

مفاد خط مشی استفاده از خدمات در فواصل زمانی مختلف قابل تغییر خواهد بود.

استفاده نامناسب

۱. استفاده نامناسب از خدمات اینترنت عبارتست از هر نوع استفاده‌ای که بنا بر تشخیص ایرانسل و طبق مفاد قرارداد (بند ۳۵/۱) نا متعارف بوده و یا بر شبکه ایرانسل و یا استفاده سایر مشتریان و دسترسی آنها تأثیر منفی داشته باشد.

۲. استفاده نامناسب از طرح‌های تشویقی، عبارتست از هر گونه شرکت در طرح ‌های تشویقی (تخفیفی) که بنا بر تشخیص ایرانسل «استفاده متقلبانه» شناخته شود.

۳. «استفاده متقلبانه» شامل خرید سرویس وایمکس بیش از یک عدد در دوره جشنواره تشویقی (تخفیفی) و فروش مجدد سرویس‌ وایمکس ایرانسل بدون اجازه این شرکت به اشخاص دیگر می‌باشد.

۴. هرگونه اقدام در جهت سو استفاده (-- کردن) از مودم های دیگر کاربران وایمکس از مصادیق «استفاده متقلبانه» می باشد.

حقوق مربوط به ایرانسل

۱. در صورت نقض این خط مشی توسط مشترک، ایرانسل پس از تماس با وی از طریق پیام کوتاه و پست الکترونیکی مشترک از وی درخواست می‌نماید در استفاده از خدمات ارائه شده، مفاد این خط مشی را در نظر داشته باشد.

۲. چنانچه پس از تماس ایرانسل با مشترک، استفاده نامناسب از خدمات ادامه پیدا کند، ایرانسل یکی از دو رویه زیر را در پیش خواهد گرفت:

الف) تعلیق یا محدود کردن سرویس (کاهش سرعت) تا هر زمانی که از نظر شرکت مناسب و لازم باشد.
    ب) خاتمه قرارداد و سلب امتیاز سرویس.
    بند یک به کنار که هیچی نداره بند دو دیگر رسما می گن طرح تشویقی بگیری ما خوشمون نیاد جریمه ات می کنیم

بند سه هم که دیگر به اینها چه ربطی داره کسی سرویس خریده می خواد انتقال بده به یکی دیگر .... تازه یکی ، دو تا اشتراک می گیره بخاطر سیستم مزخرف اینها که امکان وصل شدن دو یوزر به یک اکانت رو نمی ده و کاربر مجبوره یک اشتراک جدا بگیره بخاطر این موضوع - یا حتی می خواد دو تا داشته باشه که یکیش تو خونش باشه یکیش در محل کار .... به اینها چه ربطی داره که یکی چند تا داشته باشه - مثل این هست که ایران خودرو و ساپیا بگن هیچی حق بیشتر از یک خودرو را نداره.... یعنی کارش باربری هست و وانت داره نمی تونه ماشین مسافرت دیگر داشته باشه.
    مورد چهار هم زحمت زیادی کشیدید .... لازم به زحمت شما نبود چون واحدی وجود داره بنام پلیس فتا که مسئول این مسئله است ....

حقوقت هم بدرد خودتون می خوره
    اگر مردین تماس بگیرین مستقیما با یوزر حرف بزنین بگین چه جوری این خط مشی مسخره رو مشخص کردین و چطوری محاسبه میشه بجای اینکه اطلاعات گنگ و نامفهوم بدین و همچنین مشکلات سیستم رو حل کنید که حجم هارو دو برابر حساب کرده
    Last edited by zed2; 04-02-2014 at 22:22. دليل: -

12. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ساعت رایگان ایرانسل 2 تا 7 هست.
    شما 1مگ هستی یا 2مگ ؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ساعت رایگان ایرانسل 2 تا 7 هست.
    شما 1مگ هستی یا 2مگ ؟
    1 مگ

با این حساب کتاب الان 1 مگ محدود بیشتر از من دانلود می تونه انجام بده ( یعنی حتی من زیر محدود ها باید استفاده کنم در مقابل پولی که می دم )و دو مگ محدود هم دو برابر حجمی که برای 1 مگ نامحدود ها گذاشتن می تونه دانلود کنه و قیمتش هم کمتر است ( خدا بخیر دو مگ نامحدود هاکنه که الان با یک ضریب کوچیک محدوده انها هم مشخص بشه کلا استفاده اش ضرر است)
    +
    بیشتر سرویس های حجمی شرکت های دیگر الان به صرفه تر از ایرانسل شده و نامحدود ایرانسل با این سیستم محدودیت مصرف منصفانه رسما برتری اش رو در مقابل هم سرعت بالاهای محدودیت های حجمی که کاربرای کم مصرف که نیاز به سرعت بالا دارن و هم در مقابل دانلودر ها که میزان دانلود ساعات شبانه رایگان در سرویس های محدودیتشون بیشتر از ایراسل هست رسما از دست داده
    فقط الان بدرد کسایی می خوره که نمی خوان از انحصاری مخابرات باشن ( در مراکزی که فقط مخابرات می ده بخاطر انحصار فیبر نوری و ... ) و یکم محدودیت کمتر بخوان ( عملا شده شرکت مخابرات دوم که همه چی رو داره محدود می کنه )

15. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خب با توجه به این عکس شما RSSI بالایی دارید که این زیاد جالب نیست و نشون میده فاصله شما با دکل منطقتون زیاده و دکل منطقتون هم ترافیک بالایی داره
    این موضوع خودش باعث نوسان سرعت و افت سرعت شما هست
    CINR هم اگه بتونید با جابجایی مودم کمی بالاتر ببرید وضعیت سرعت شما بهتر میشه
    الان CNIR شما روی 22 و 15 هست اگه بتونید مثلا به 28 و 20 برسونیدشون وضعیت بهتر میشه که این مورد فقط با جابجایی های مودم عملی میشه

یه نکته ای هم بگم بهتون من به بعضی ها میگم مودم رو جابجا کنید تا سیگنال بهتری دریافت کنید و یوزر ها فکر میکنن من منظورم اینه که مثلا مودم رو ببرن سمت دیگه ای از اتاق یا خونه

منظور من از جابجایی اینه که کمی مودم رو توی محلی که الان هست جابجا کنید

مثلا کمی ببرید مودم رو بالا کمی بیارید پایین کمی به سمت چپ کمی به سمت راست و زمانی که دارید مودم رو جابجا میکنید این صفحه ادمین باز باشه که بتونید سیگنال دریافتی تون رو ببنید و توی هر جایی که دیدید وضعیت بهتر شده مودم رو همونجا قرار بدید

مد نظر شما هم برای سیگنال گیری مناسب این عدد ها باشه که با قرمز مشخص کردم براتون هرچی بره بالاتر یعنی وضعیت مودم شما بهتره
    اون گزینه ای هم که با آبی مشخص کردم هرچی بیاد پایین تر بهتره

امیدوارم کامل متوجه شده باشید و بتونید به یه وضعیت پایدار برسید
    من تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم و شرایط رو به حد زیر رسوندم اما هنوز سرعت من خیلی خیلی پایینه و از همه بدتر اینکه صفحات من به شدت دیر لود میشه. 22 ثانیه مثلا yahoo طول میکشه :(
    تا الان با 7-8 تا از کارشناساشون هم حرف زدم اما هر کاری کردن درست نشده.و حرف آخرشون اینکه کاریش نمیشه کرد.این واقعا نامردیه!!! من اینترنت 20 تومنی 512 روم عوض کردم و 350 تومن خرج کردم اونوقت شرایطم از قبل خیلی بدتر شده :(((
    به درست شدنش که دیگه امیدی نیست میشه من رو راهنمایی کنین که چطور میتونم پسش بدم یا از شرش خلاص شم ؟!! :(

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام مجدد خدمت همه دوستان
    این هم از وضعیت دانلود 1 مگ ایرانسل

فقط چندتا سوال از اساتید داشتم
    اول اینکه دوستانی که 2 مگ هستند مشکلی ندارن؟
    چون فکر کنم ما 1 مگی ها سه راه بیشتر نداریم
    اولیش رفتن به 2 مگ(اگه محدودیت نداشته باشه)
    دوم رفتن به 512
    سوم رفتن از ایرانسل
    اما یک سوال دیگه
    من نزدیک 200-300 تومن تو حساب ایرانسلم پول دارم اگه بخوام دیگه ایرانسل رو تمدید نکنم میتونم پولم رو پس بگیرم(البته بعید میدونم بشه)
    دوستانی که طرحهای حجمی اشتراک بالا سراغ دارن که میشه توی اینترنت شبانه رایگانش دانلود خوب معادل 200-300 گیگ در ماه داشت لطفا راهنمایی بفرماین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •