اساسي!!!سلام حاجی جون التماس دوعا خوش گذش اعتکاف؟
و اما بعد...... میشه دوباره فایلشو بذاری؟من ندیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اساسي!!!سلام حاجی جون التماس دوعا خوش گذش اعتکاف؟
و اما بعد...... میشه دوباره فایلشو بذاری؟من ندیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تریبال همه منابعو کردم لول بیستبزن بریم سرباز سازی.ای یارو دلدار من ای اهوی مشکینم گر اسمان بگذارد کام دل مسکینم ای مهجبین در ملک چین از اندوه تو من غمگینم تو دریای روشن دل ما چو ماهی بر رخ خال هندو چو هاروت و ماروت بگووو اتش خیزد از چشم جادوت ....
و اما بعد
خرابه حاجی نشون نمیده اولش که فیلتره بعدشم هیچی.
عزیزم من میگم نمیشه.من تست کردم.تو برو تست کن.![]()
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی.
فولتر باشه خراب كه نيست!!خرابه حاجی نشون نمیده اولش که فیلتره بعدشم هیچی.
باشه بابا حالا یه چیزی ا دهنم پرید تو هم گیر بده.
خوب چجوری باید دیدش حاجی؟شکنشو به کار ببرم؟یه امتحانی میکنم.
این چیه حاجی؟ادرس فرومه؟خیلی جالب بود .مخصوصا این جملهه نمیدونم چی گفته ولی خیلی گوگولی مگولی گفته
mammamia !!! quanti cavoli per prendere quella dannata spada !!!! اخیش موش بخوردت.به درد من که نخورد نه که فول انگلیسیم تا بخوام همرو ترجمه کنم کارتم تموم شده بعد خر بیار باقالی بار کن...باز چیزی نگی اق یا خانوم؟هادی.میدونم فروم خر فروشی نیست.ادم دلش نمیاد دو کلوم اختلات کنه ا ترس اینکه یکی بش بپره نه اون اول که واسه اختصار پشت سر هم پست نمیدادم و یکی رو ویرایش میکردم بهم پریدن نه الان که واسه دوکلوم حرف از سر دل خوشی بهم پریدن با کدو ساز باید رقصید ؟اخرشم با خرم باید پرت شم تو رودخونه.
واما بعد.....
من یه کاراکتر ساختم با ---- شکن که میخوام برم تو بازی میگه باید جاوا رو فعال کنم!!!چن تا شکن مختلفم امتحان کردم همرو همین میگه ینی چی؟
بي خيال يوزر دوم شو!!من یه کاراکتر ساختم با ---- شکن که میخوام برم تو بازی میگه باید جاوا رو فعال کنم!!!چن تا شکن مختلفم امتحان کردم همرو همین میگه ینی چی؟
===
قابل توجه دوستان اين كليپي كه گذاشتم طرز به دست آوردن شمشير هرناندو بود!!
بفرما اینم اثبات ! اگه بازم باور نمیکنی بگو ویدئو آپلود کنم
=====
اینم همونی که خیلی ازش میترسین ! با dodge و tactic صفر به من حمله کرده !
اگه هم لول بودیم عمرا میتونست بزنه ! بخصوص اینکه من 47 اسکیل روی fine motor skill دارم ! که کم کم بر میگردونم
اینم کاراکتر leadership کارم xD
![]()
Last edited by C0OPeR; 10-07-2009 at 17:43.
والا تا اونجايي كه من ميدونم تاكتيك توي حمله تاثير نداره!!اینم همونی که خیلی ازش میترسین ! با dodge و tactic صفر به من حمله کرده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)