تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1039 از 2403 اولاول ... 39539939989102910351036103710381039104010411042104310491089113915392039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,381 به 10,390 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    غیر از اندیشه وضع پارس آنلاین و البرز و شاتل چطوره؟
    2 نفر از دوستام اندیشه دارن ازشون پرسیدم گفتند خوبه ولی مثل اینکه شب ها تو گول مشکل داره با وی پی ان میرن تو سایت ها؟
    بلاخره خودم هم موندم اینترنت کدام شرکت را بگیرم؟
    مودم را خودم جدا بگیرم خوبه یا نه مال شرکت را بخرم بهتره یک وقت یک مودم نخرم با adsl شرکت سازگار نباشه خوب کار نکنه این وسط من ضرر کنم؟
    چه مارکی از مودم را پیشنهاد می کنید چه ساده و وایرلس دار؟
    مودم Zyxel بگیر
    اینترنتتم یا از شاتل بگیر یا از اندیشه . بین و بد و بدتر بهتره بد رو انتخاب کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلامتی
    قضاوت کردن دوستان در اون مورد
    پ ن :
    اندیشه خط 4:
    اینم مال من داش FOA

راستی 5 تومن و چیکا کنیم بریزیم به حسابش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

امروز پینگ اندیشه پایدار بود باید دید شب چطوره

اینم مال من داش FOA

راستی 5 تومن و چیکا کنیم بریزیم به حسابش؟
    پخ زدم

4. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

داداش اگه شرکتای مختلف رو خط های مختلف کیفیت های متفاوتی داشته باشند پس دلیل نمیشه یکی کیفیت سرویسش خوب نباشه بقیه هم همینطور باشن و برعکس.
    من اندیشه خط 6 هستم.ولی کمتر از 20 درصد موارد پینگم خوب بوده.و اکثر اوقات انگار نه انگار adsl دارم.
    ولی طبق نظر بچه های همینجا متوجه شدم که شاتل هم کیفیتش خوب نیست ولی در مقایسه با اندیشه دقت کنید در مقایسه با اندیشه بهتره. یهنی انتخاب بین بد و بدتر!
    ضمن اینکه بچه های شهرهای دیگه(که نت ندارند) از زبان کسایی که تو رشت اندیشه دارند میگن که ناراضی هستند از اندیشه.و همچنین از زبان رئیس شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات گیلان هم شنیدم که اندیشه کیفیتش خوب نیس.(البته منو کسی نفرستاده،ایشون فامیلمه)
    رییس اسمش چی بود D:

---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------

سلام دوستان . من الان سه چهار روزه مشترک شاتل شدم یه مشکلی دارم می خوام ببینم طبیعیه؟من 2 مگ یک ساله دارم روزا سرعت دانلود خوبه حتی یه ذره از خوب بالاتره در حدی که وقتی دو دقیقه کامپیوترو ول می کنم وقتی بر می گردم می بینم 40 مگابایت از ترافیکم رفته بدون این که هیچ صفحه ای باز بشه ولی شبا سرعتم در حد 15 کیلوبایته و به زور به 20 میرسه می خواستم ببینم چجوریاست؟
    این رو به اون دوستانی بگو که هی شاتل شاتل می کنن، نزدیک بود منم گول بخورم برم شاتل!

6. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان
    غیر از اندیشه وضع پارس آنلاین و البرز و شاتل چطوره؟
    2 نفر از دوستام اندیشه دارن ازشون پرسیدم گفتند خوبه ولی مثل اینکه شب ها تو گول مشکل داره با وی پی ان میرن تو سایت ها؟
    بلاخره خودم هم موندم اینترنت کدام شرکت را بگیرم؟
    والا ما که چیز پی ان هم نداریم باز سایتهای مجاز رو باز می کنه
    مشکلی نداره
    حالا چرا دوستاتون با چیز پی ان فقط می تونن باز کنن می تونه دلایل دیگه ای داشته باشه
    فقط زیاد تحت تاثیر مطالب این فروم عمل کن بهتره خودت بری و تجربه کنی
    چون بسیاری از دوستان تحت ثاتیر مطالب این فروم رفتن و از شرکتهایی نت گرفتن که بعدها باعث پشیمونیشون شد
    پستهاشون رو می تونی پیدا کنی و بخونی !!

مودم را خودم جدا بگیرم خوبه یا نه مال شرکت را بخرم بهتره یک وقت یک مودم نخرم با adsl شرکت سازگار نباشه خوب کار نکنه این وسط من ضرر کنم؟
    چه مارکی از مودم را پیشنهاد می کنید چه ساده و وایرلس دار؟

مودم های adsl با همه شرکتها سازگاره
    zyxel مودم خیلی خوبیه البته اگه وایرلس می خوای
    وگرنه می تونی از d-link تا tp-link استفاده کنی

---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------

سلام دوستان . من الان سه چهار روزه مشترک شاتل شدم یه مشکلی دارم می خوام ببینم طبیعیه؟من 2 مگ یک ساله دارم روزا سرعت دانلود خوبه حتی یه ذره از خوب بالاتره در حدی که وقتی دو دقیقه کامپیوترو ول می کنم وقتی بر می گردم می بینم 40 مگابایت از ترافیکم رفته بدون این که هیچ صفحه ای باز بشه ولی شبا سرعتم در حد 15 کیلوبایته و به زور به 20 میرسه می خواستم ببینم چجوریاست؟

قابل توجه حامیان همیشگی شاتل

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من اگه خواستی با سیم بگیری dlink نگیر هر چی میگیری بگیر و از این مودمای بدون برق هم نگیر که فقط یه پورت usb داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از من که کسی نپرسید اما اگه از من بپرسید می گم که به هیچ وجه مودم بیسیم TP-Link نگیرین که آشغاله، من نمی دونم اندیشه چرا این موردم رو می فروشه، اما انصافا با سیم Tp-Link حرف نداره

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از من که کسی نپرسید اما اگه از من بپرسید می گم که به هیچ وجه مودم بیسیم TP-Link نگیرین که آشغاله، من نمی دونم اندیشه چرا این موردم رو می فروشه، اما انصافا با سیم Tp-Link حرف نداره
    چرا آخه بی سیمشم خوبه خوب آنتن میده من همه جور مودمیو تست گرفتم دقیقا اندازه زایگسل /انتن میده مشکلیم نداره اونایی که اندیشه میده سری n هستش و قیمتش 60 تومنه ولی اونایی که بیرون میدن 50 تومان سری g هستش اگه دقت کنید می بینید این سوال واسه منم بود که چرا اندیشه گرونتر میده یعنی این پرسنله تندیشه لاکانی نمیرن؟ بعد از فنی کارشون پرسیدم اینو گفت تحقیق کردم دیدم راست میگه تمام مودمای لاکانی سری g هستن و اگه کسی سری n داره گرونتر میده بعد دیدم اگه خراب بشه اندیشه یه مودمه امانی حالا با سیم یا بی سیم میده تا مودمت بیاد ولی اونا می فرستن گارنتی بعدشم که همه میدونن چقدر طول می کشه گفتم جهنم از خوده اندیشه بخرم بهتره چون ماله دو تا از دوستام خراب شده بود تا آورد خونه وصل کرد خیلی زده حال بود یارو هم فرستاد گارنتیاین بود داستان مودم ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چرا آخه بی سیمشم خوبه خوب آنتن میده من همه جور مودمیو تست گرفتم دقیقا اندازه زایگسل /انتن میده مشکلیم نداره اونایی که اندیشه میده سری n هستش و قیمتش 60 تومنه ولی اونایی که بیرون میدن 50 تومان سری g هستش اگه دقت کنید می بینید این سوال واسه منم بود که چرا اندیشه گرونتر میده یعنی این پرسنله تندیشه لاکانی نمیرن؟ بعد از فنی کارشون پرسیدم اینو گفت تحقیق کردم دیدم راست میگه تمام مودمای لاکانی سری g هستن و اگه کسی سری n داره گرونتر میده بعد دیدم اگه خراب بشه اندیشه یه مودمه امانی حالا با سیم یا بی سیم میده تا مودمت بیاد ولی اونا می فرستن گارنتی بعدشم که همه میدونن چقدر طول می کشه گفتم جهنم از خوده اندیشه بخرم بهتره چون ماله دو تا از دوستام خراب شده بود تا آورد خونه وصل کرد خیلی زده حال بود یارو هم فرستاد گارنتیاین بود داستان مودم ها
    آقا من کلا زیر بار این حرف شما نمی رم، مودم Tp-Link بیسیمش چه سری n باشه چه g همشون مذخرفه و این اثبات شدست، حالا چه اندیشه بفروشه چه شاتل یا پارس، یک تار گندیده ی مودم Asus که همین قیمت هم هست رو به 100 تا Tp-link بی سیم نمی دم و شما هم اینقدر اسرار نکن که خوبه خوبه. نییییییییییییست

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا چی کنیم که این adsl ما رزرو بمونه و جمع اوری نشه میگه بعد از 1ماه اگر شارژ نکنی جمع اوری میشه
    یک خط ما جمع اوری شد
    اون گزینه رزرو تو پنل هم الکی عمل نمیکنند بهش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •