مودم Zyxel بگیر
اینترنتتم یا از شاتل بگیر یا از اندیشه . بین و بد و بدتر بهتره بد رو انتخاب کرد!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مودم Zyxel بگیر
اینترنتتم یا از شاتل بگیر یا از اندیشه . بین و بد و بدتر بهتره بد رو انتخاب کرد!
اینم مال من داش FOA
راستی 5 تومن و چیکا کنیم بریزیم به حسابش؟
امروز پینگ اندیشه پایدار بود باید دید شب چطوره
پخ زدم![]()
رییس اسمش چی بود D:
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------
این رو به اون دوستانی بگو که هی شاتل شاتل می کنن، نزدیک بود منم گول بخورم برم شاتل!
والا ما که چیز پی ان هم نداریم باز سایتهای مجاز رو باز می کنه
مشکلی نداره
حالا چرا دوستاتون با چیز پی ان فقط می تونن باز کنن می تونه دلایل دیگه ای داشته باشه
فقط زیاد تحت تاثیر مطالب این فروم عمل کن بهتره خودت بری و تجربه کنی
چون بسیاری از دوستان تحت ثاتیر مطالب این فروم رفتن و از شرکتهایی نت گرفتن که بعدها باعث پشیمونیشون شد
پستهاشون رو می تونی پیدا کنی و بخونی !!
مودم های adsl با همه شرکتها سازگاره
zyxel مودم خیلی خوبیه البته اگه وایرلس می خوای
وگرنه می تونی از d-link تا tp-link استفاده کنی
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
قابل توجه حامیان همیشگی شاتل![]()
به نظر من اگه خواستی با سیم بگیری dlink نگیر هر چی میگیری بگیر و از این مودمای بدون برق هم نگیر که فقط یه پورت usb داره
از من که کسی نپرسید اما اگه از من بپرسید می گم که به هیچ وجه مودم بیسیم TP-Link نگیرین که آشغاله، من نمی دونم اندیشه چرا این موردم رو می فروشه، اما انصافا با سیم Tp-Link حرف نداره
چرا آخه بی سیمشم خوبه خوب آنتن میده من همه جور مودمیو تست گرفتم دقیقا اندازه زایگسل /انتن میده مشکلیم نداره اونایی که اندیشه میده سری n هستش و قیمتش 60 تومنه ولی اونایی که بیرون میدن 50 تومان سری g هستش اگه دقت کنید می بینید این سوال واسه منم بود که چرا اندیشه گرونتر میده یعنی این پرسنله تندیشه لاکانی نمیرن؟بعد از فنی کارشون پرسیدم اینو گفت تحقیق کردم دیدم راست میگه تمام مودمای لاکانی سری g هستن و اگه کسی سری n داره گرونتر میده بعد دیدم اگه خراب بشه اندیشه یه مودمه امانی حالا با سیم یا بی سیم میده تا مودمت بیاد ولی اونا می فرستن گارنتی بعدشم که همه میدونن چقدر طول می کشه گفتم جهنم از خوده اندیشه بخرم بهتره چون ماله دو تا از دوستام خراب شده بود تا آورد خونه وصل کرد خیلی زده حال بود یارو هم فرستاد گارنتی
این بود داستان مودم ها
آقا من کلا زیر بار این حرف شما نمی رم، مودم Tp-Link بیسیمش چه سری n باشه چه g همشون مذخرفه و این اثبات شدست، حالا چه اندیشه بفروشه چه شاتل یا پارس، یک تار گندیده ی مودم Asus که همین قیمت هم هست رو به 100 تا Tp-link بی سیم نمی دم و شما هم اینقدر اسرار نکن که خوبه خوبه. نییییییییییییست
اقا چی کنیم که این adsl ما رزرو بمونه و جمع اوری نشه میگه بعد از 1ماه اگر شارژ نکنی جمع اوری میشه
یک خط ما جمع اوری شد
اون گزینه رزرو تو پنل هم الکی عمل نمیکنند بهش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)