تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1039 از 2014 اولاول ... 3953993998910291035103610371038103910401041104210431049108911391539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,381 به 10,390 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيكبخت، پنجمين بازيكن محبوب جهان!
    سايت فدراسيون بين المللى آمار و تاريخ فوتبال جهان عليرضا نيكبخت را به عنوان محبوب ترين فوتباليست ليگ ايران در جمع ۱۰۰ بازيكن برتر فوتبال جهان قرار داده كه طبق رأى گيرى صورت گرفته تا روز جمعه ۱۰ آبان ماه نيكبخت در مكان پنجم اين رده بندى قرار دارد.در اين رده بندى با توجه به تعدد بازيكنان كشورهاى صاحب فوتبال راى بازيكنان اين كشورها شكسته شده و بازيكنان سرشناسى مثل كاكا، رونالدينيو و روبينيو در مكان هاى پانزدهم، بيست ويكم و بيست وهفتم قرار دارند. دل پيه روى ايتاليايى يازدهم است و بوفون و توتى در مكان هاى شانزدهم و هفدهم قرار دارند.راى گيرى سال فدراسيون جهانى آمار و تاريخ ادامه خواهد داشت و كاربران اينترنتى با مراجه به سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنان مى توانند بازيكن محبوب خودشان را انتخاب كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پاداش ۴۰۰ هزار تومانى براى مقاومتى ها
    جعفر جعفرى مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسى از پرداخت پاداش ويژه به بازيكنان اين تيم به دليل پيروزى مقابل پرسپوليس خبر داد. پيروزى تيم مقاومت مقابل پرسپوليس باعث شد تا مديران اين تيم پاداش متفاوتى را براى بازيكنان خود در نظر بگيرند. مدير عامل اين تيم پس از پايان بازى در رختكن حضور يافت و به بازيكنان اعلام كرد به دليل كسب اين ۳ امتياز، ۲ برابر هميشه به آنها پاداش تعلق مى گيرد. بازيكنان مقاومت در بازى ها خانگى ۲۰۰هزار تومان پاداش مى گيرند كه با اين تفاسير مبلغ پاداش آنها براى غلبه به پرسپوليس ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود. ظاهرا قرار است به دليل تغييرات مثبت در اين تيم، جريمه كسر ۵ درصد از قراردادهاى آنها، بخشيده شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

۳ شكست خارج از خانه در كارنامه قطبى و پرسپوليس
    منتقدان افشين قطبى در پرسپوليس اگر در اظهارات خود در بازى هاى بد اين تيم در خارج از خانه اشاره مى كردند، حالا دوستان قطبى هم به چنين واقعيتى رسيده اند.منتقدان افشين قطبى اگر اعتقاد داشتند كه پرسپوليس در بازيهاى خانگى خود هم به لطف حمايت هواداران به پيروزى مى رسد و چيزى براى ارائه ندارد، حالا دوستان قطبى هم اين ادعا را قبول دارند.منتقدان افشين قطبى و پرسپوليس اگر روزى ادعا مى كردند كه اگر كريمى، باقرى و نيكبخت را از پرسپوليس بيرون بكشند ديگر اين تيم هيچ چيز براى ارائه ندارد، حالا دوستان قطبى هم چنين مسأله اى را تأييد مى كنند. پرسپوليس تا امروز و تا پايان هفته سيزدهم ليگ ۴ بازى خارج از خانه را در مقابل حريفانى چون پيام مشهد، فولاد، ابومسلم و مقاومت سپاسى برگزار كرده و در ۳ بازى آن تمامى امتيازات را از دست داده است. سرخپوشان تنها در ديدار با پيام مشهد با شانس و اقبال بسيار توانستند به پيروزى ۲ بر يك برسند والا در آن بازى هم حق آنها برد و كسب ۳ امتياز بازى نبود.شكست ۳بر ۲ در مقابل فولاد، ۴ بر ۳ در مقابل ابومسلم و يك بر صفر در مقابل مقاومت سپاسى حالا پرسپوليسى ها و مديران آنها را سخت در بن بست قرار داده است، بن بستى كه بايد هر چه زودتر اعضاى هيأت مديره پرسپوليس فكرى به حال آن بكنند وگرنه در ادامه هم روز همان روز و روزى همان روزى خواهد بود.اصرار زياد در بازى دادن به ديكارموى برزيلى و حمايت بى دليل از خط دفاعى پراشتباه ، مسأله اى است كه اين روزها نوك تيز انتقادات را بسوى قطبى نشانه رفته است، مربى حرفه اى كه بعيد به نظر مى آيد استعفا دهد و اگر مديران پرسپوليس به اين اميد نشسته اند، بايد بدانند كه او بسيار حرفه اى تر از اين حرفهاست، لااقل در اين مورد نشان داده است كه بسيار حرفه اى است و پرسپوليسى ها فكر ديگرى بايد به حال خود و تيمشان كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

غلامحسين پيروانى : پرسپوليس اسير تاكتيك پذيرى بازيكنان ما شد

غلامحسين پيروانى سرمربى تيم فوتبال مقاومت سپاسى شيراز گفت: ساختارمنسجم دفاع به حمله ما ، بازيكنان پرسپوليس را اسير نظم خود كرد تا نهايتا پيروز شديم. وى همچنين اظهار داشت: از آنجايى كه پرسپوليس چندين برابر ما بازيكنان بزرگ و با تجربه در تركيب خود مى بيند براى گرفتن نبض بازى، پرسينگ و تبديل شدن دفاع به حمله را در زمان تصاحب توپ در دستور كار بازيكنانم قرار دادم تا اينكه پرسپوليسى ها چاره اى جز تسليم شدن نداشته باشند. وى تصريح كرد: تيم ما با شكست شاگردان قطبى بار ديگر نشان داد كه قدرت امتياز گرفتن از تيم هاى مدعى را دارد. پيروانى با ابراز رضايت از بازيكنانش افزود: تمامى بازيكنان ما براى پيروزى در اين ديدار و اثبات شايستگى هاى خود به فوتبال شيراز با تمام وجود بازى كردند و از آنها تشكر مى كنم. سرمربى تيم فوتبال مقاومت سپاسى با اشاره به اعتراض پرسپوليس به نحوه قضاوت داورى گفت: به اعتقاد من رفيعى در اين ديدار منصفانه و كم اشتباه سوت زد و البته شايد اشتباهاتى هم داشت كه روى نتيجه بازى تاثير گذار نبود ونمى دانم اعتراض كادرفنى و بازيكنان پرسپوليس براى چه بود. وى تاكيد كرد: با وجود شكست پرسپوليس بازهم اين تيم از اصلى ترين شانس هاى فتح جام قهرمانى محسوب مى شود و معتقدم قهرمانى ليگ براى يكى از ۲ تيم پرسپوليس و استقلال است. پيروانى در خصوص تقابل با برادرش در تيم رقيب اظهار داشت: افشين مربى بزرگى است كه آينده روشنى را براى رسيدن به موفقيت پيش رو دارد. وى ادامه داد: اگر مقابل استقلال هم مانند بازى با پرسپوليس با اين درايت بازى مى كرديم مى توانستيم استقلال را هم ببريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين پيروانى: نگران نباشيد ، ۴ بازى خانگى در پيش داريم
    افشين پيروانى مربى تيم پرسپوليس پس از ديدار تيمش مقابل مقاومت سپاسى گفت: از قبل هم گفته بودم كه بازى در شيراز كار آسانى نيست اما پيش بينى نمى كرديم كه در اين بازى تا اين حد به راحتى موقعيت از دست بدهيم. وى همچنين عنوان كرد:مقاومت سپاسى ثابت كرد كه تيم بسيار خوبى است و در شيراز به راحتى مقابل هيچ تيمى شكست نمى خورد، به همين دليل بايد به مربيان اين تيم تبريك گفت اما نبايد اين موضوع را هم فراموش كرد كه پرسپوليس در اين بازى دچار بدشانسى شد و موقعيت هاى گلزنيش را به راحتى از دست داد.وى ادامه داد: خوشبختانه در خط دفاع بازى بسيار خوبى انجام داديم و ثابت كرديم كه با گذشت زمان همه چيز درست مى شود اما در خط حمله باز هم بى دقت بازى كرديم و يكى پس از ديگرى موقعيت هاى خودمان را از دست داديم.پيروانى خاطرنشان كرد: اين شكست هيچ چيز از ارزش هاى تيم پرسپوليس كم نمى كند چون ما همچنان يكى از شانس هاى مسلم كسب عنوان قهرمانى ليگ برتر هستيم و بايد در آينده تمام امتيازات بازى هاى خانگى را جمع آورى كنيم. پرسپوليس ۴ بازى خانگى پشت سر هم در پيش دارد و بايد در اين بازى ها تمام امتيازات را جمع آورى كند.مربى پرسپوليس در پايان گفت: اميدوارم مسئولان يك بارديگر فيلم اين بازى را تماشا كنند و در خصوص داورى اين بازى اظهار نظر كنند. من دوست ندارم در مورد داورى اين بازى حرفى بزنم چون اصولاً در مورد داورى هيچ وقت حرفى نزده ام و همه چيز را به كارشناسان سپرده ام.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عليرضا محمد:
    در خط حمله بى دقت بازى مى كنيم

عليرضا محمد مدافع تيم فوتبال پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت:اين بار در خط دفاع اشتباه نكرديم اما آن قدر موقيعت از دست داديم كه ديگر زمان براى جبران نداشته باشيم.وى همچنين عنوان كرد:پرسپوليس در مقابل مقاومت بازى بسيار خوبى انجام داد اما متاسفانه به راحتى موقعيت هاى خودمان را از دست داديم.به سختى به دروازه مقاومت نزديك مى شديم اما به راحتى موقعيت هاى خودمان را از دست مى داديم.خوشبختانه اين بار در خط دفاع بسيار خوب بوديم واشتباهات گروهى انجام نداديم اما روى يك لحظه غافل گيرى گل خورديم و براى جبران نتيجه هر چه زديم به در بسته خورد. وى ادامه داد:متاسفانه در خط حمله موقعيت هاى خودمان را به راحتى از دست مى دهيم و همه ديدند كه ما در بازى مقابل مقاومت چه قدر موقعيت داشتيم.عليرضا محمد گفت:من اطمينان دارم كه پرسپوليس مى تواند باز هم قهرمانى ليگ برتر را به دست بياورد ما از اين هفته به بعد بايد ۴ بازى پشت سر هم در خانه برگزار كنيم و تحت هرشرايطى بايد ۱۲ امتياز اين بازى هاى خانگى را به دست بياوريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

بادامكي: پرسپوليسي‌ها مرا فراموش كرده‌اند

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به دليل مصدوميت دو ماهه مرا فراموش كرده‌اند؛ اما به زودي به تركيب اصلي بازمي گردم.

حسين بادامكي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دوران نقاهت را طي كرده و از نظر فني در شرايط بسيار خوبي هستم و مشكلي براي بازگشت به ميدان ندارم؛ اما نظر كادر فني اين بود كه مقابل مقاومت سپاسي بازي نكنم.
    وي ادامه داد: از بازيكنان حال حاضر پرسپوليس از لحاظ تاكتيكي و فني كمتر نيستم و مطمئن باشيد به زودي به تركيب اصلي تيم بازمي گردم، البته هرگز به نيمكت نشيني اعتراض نمي كنم.
    بادامكي خاطرنشان كرد: مربيان به دليل مصدوميت دوماهه مرا فراموش كرده‌اند و اين مسئله براي من بسيار سخت و عذاب آور است؛وليي انگيزه مرا چند برابر مي‌كند تا بازگشت خوبي داشته باشم، فقط نياز به اعتماد سريع كادر فني دارم.
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس با تاكيد بر اين نكته كه پرسپوليس با بدشانسي مغلوب مقاومت شد، تاكيد كرد: بازي مقابل مقاومت و شكست را بايد فراموش كرد چون ما بازيكناني داريم كه هر لحظه قدرت تغيير وضعيت را دارند و مي توانيم با برتري در ديدارهاي آينده بار ديگر قهرمان ليگ شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من از دي کارمو خوشگل ترم

اکبرپور : هر مهاجمي کنار من باشد آقاي گل مي شود سياوش اکبرپور اگرچه گل نمي زند اما همچنان مهاجم محبوب قلعه نويي است و سرمربي استقلال در مقابل همه انتقاداتي که از گل نزدن سياوش مي شود از اين مهاجم دفاع مي کند. اگرچه اکبرپور در امر گلزني ناموفق بوده اما پاس گل هاي خوبي به ديگر بازيکنان استقلال داده و همين پاس گل هاي اوست که باعث شده برهاني بگويد سياوش بيشترين تاثير را در گل هاي زده او داشته. البته خود اکبرپور هم از اعتماد به نفس بالايي سود مي برد و اصلا بابت اين که مهاجم گل نزني شده ناراحت نيست . به اعتقاد او وظيفه يک مهاجم فقط گل زدن نيست او ترجيح مي دهد بيشتر براي ديگر بازيکنان موقعيت گل فراهم کند تا اين که خودش گل بزند . سياوش از اين که قطبي او را با دي کارمو مقايسه کرده ناراحت شده و اعتقاد دارد که قطبي حق نداشته در مورد او نظر بدهد . صحبت هاي جالب اکبرپور را بخوانيد : حتما شنيده اي که قطبي سبک بازي تو و دي کارمو را به يکديگر شبيه مي داند ؟ بله ، شنيدم و خيلي هم ناراحت شدم . من هيچ شباهتي با دي کارمو ندارم و فکر نمي کنم سبک بازي او شبيه من باشد و اصلا بتواند مثل من بازي کند . فکر مي کنم قطبي به دليل رنگ پوست ، من و دي کارمو را به يکديگر شباهت داده نه به خاطر سبک فوتبالمان ! زيرا من هر چه فکر مي کنم شباهت فوتبالي بين خودم و دي کارمو نمي بينم. البته قطبي اگر از نظر ظاهر هم ما را به يکديگر شبيه دانسته باز هم اشتباه کرده زيرا من خيلي از اين مهاجم برزيلي خوشگل تر هستم ! چرا از مقايسه خودت و دي کارمو ناراحت شدي ؟ براي اين که واقعا هيچ شباهتي بين من و او وجود ندارد. در ضمن قطبي حق ندارد در مورد بازيکنان استقلال نظر بدهد . مگر ما در مورد پرسپوليس و بازيکنانش نظر مي دهيم که قطبي در مورد ما صحبت مي کند ؟ من از قطبي خواهش مي کنم که لطف کند و ديگر در مورد من و استقلالي ها نظر ندهد. خب حالا که قطبي در مورد استقلال حرف زده تو هم در مورد او و پرسپوليس صحبت کن ! من نه در مورد پرسپوليس حرفي براي گفتن دارم نه در مورد قطبي . دوست ندارم در مورد آن ها حرف بزنم پس آن ها هم در مورد استقلال حرف نزنند. آرش برهاني گفته که تو بيشترين تاثير را در گل هاي او داشته اي ؟ آرش به من لطف دارد . اما من عادت دارم که براي مهاجماني که کنارم بازي مي کنند فضاسازي کنم . من به جاي اين که به گلزني خودم فکر کنم به فکر تيم و گل زدن بقيه بازيکنان هستم . هر مهاجمي که کنار من بازي کند آقاي گل مي شود زيرا من فداکارانه و در خدمت تيم فوتبال بازي مي کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انتقاد شديد قطبي از کمک داور دوم

روزگاري که افشين قطبي پس از شکست در مقابل دوربين هاي متعدد تلويزيوني قرار گرفت و با اشاره به ضعف هاي پر تعداد تيمش ، گناه شکست را بر گردن مي گرفت گذشت . از ابتداي فصل جاري ، قطبي پس از هر باخت ، عوامل متعددي را عامل شکست تيمش تلقي کرده که مهم ترين آن ها ضعف داوري است . سرمربي پرسپوليس پس از پايان بازي پرسپوليس که به شکست تيمش منجر شد ، ضمن انتقاد از قضاوت محمود رفيعي به شدت عملکرد کمک داور دوم اين مسابقه را زير سئوال برد. افشين قطبي معتقد بود که سعيد زارع (کمک دوم مسابقه) با پرچم هاي بي موقع خود فرصت هاي زيادي را از مهاجمان پرسپوليس گرفت و اجازه نداد تا بازيکنان تيمش از موقعيت هاي خود به خوبي بهره ببرند. در هر حال بايد منتظر بود و ديد آيا کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در مقابل اين اظهارات قطبي از خود واکنشي نشان خواهد داد يا نه !

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خشم منصوري از تصميمات قطبي

محمد منصوري به شدت از افشين قطبي و تصميم او مبني بر نيمکت نشيني اش شاکي به نظر مي رسيد. منصوري که حدود دقيقه 60 به جاي مجتبي شيري پا به ميدان گذاشت پس از پايان بازي ، در رختکن و در غياب قطبي، در گفت و گويي که با تعدادي از همبازي هايش داشت، از نيمکت نشيني اش به شدت گلايه کرد. در هر حال همان طور که چند روز قبل از زبان منصوري نوشتيم ، اين بازيکن تکنيکي به شدت از شرايط حاکم بر پرسپوليس و تصميمات قطبي ناراحت است . منصوري معتقد است که مي تواند در ترکيب ثابت پرسپوليس به ميدان رفته و خود را اثبات کند. در هر حال بايد منتظر بود و ديد پس از آتسو و علوي ، چه زماني اعتراض منصوري علني خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •