در ضمن شما گفتی که پارتیشن بندی کنم یعنی نمیشه با خود برنامه Mini Tool Partition Wizard Professional با فرمت FAT32 فرمتش کنم و نیازی به پارتیشن بندی نباشه؟
در ضمن شما گفتی که پارتیشن بندی کنم یعنی نمیشه با خود برنامه Mini Tool Partition Wizard Professional با فرمت FAT32 فرمتش کنم و نیازی به پارتیشن بندی نباشه؟
ميشه ولي ببين فرمتش كردي كامپيوتر اجراش مي كنه چون من يه هاردو كلشو فرمت FAT32 كردم ولي كامپيوتر
ايراد مي گرفت به خاطر همين NTFS كردم بعد پارتيشن بندي كردم و اون پارتيشنو FAT32 براي PS3![]()
آقا شاهین دستت درد نکنه خیلی زحمت دادم اگه بازم مشکلی پیش اومد بهت پخ میزنم چون حسابی تاپیک پر شد از سوالای من![]()
من این دو صفحه رو خوندم ولی یه سری سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
ببینید من رو هارد pc که 2 ترا هست چند تا بازی دارم ولی نمیتونم فرمتش کنم چون اطلاعات دیگه ای دارم.
میخوام یه هارد قدیمی 80 یا 100 بگیرم فرمتش کنم به fat 32 و بازی ها رو توسط اون به ps3 منتقل کنم.حالا به چه صورت؟؟؟؟به این روش که تبدیل ساتا به usb بگیرم و در واقع برام بشه یه فلش 100 گیگ خوبه؟
یا راه دیگه ای پیشنهاد میدید؟
من این دو صفحه رو خوندم ولی یه سری سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
ببینید من رو هارد pc که 2 ترا هست چند تا بازی دارم ولی نمیتونم فرمتش کنم چون اطلاعات دیگه ای دارم.
میخوام یه هارد قدیمی 80 یا 100 بگیرم فرمتش کنم به fat 32 و بازی ها رو توسط اون به ps3 منتقل کنم.حالا به چه صورت؟؟؟؟به این روش که تبدیل ساتا به usb بگیرم و در واقع برام بشه یه فلش 100 گیگ خوبه؟
یا راه دیگه ای پیشنهاد میدید؟
دوست عزيز براي منتقل كردن كه حتما نمي خواد هارد بگيري كنسولتو از طريق LAN وصل كن به PC و بازياتو منتقل كن
حالا اگه مي خواي پول بدي يه هارد درست و حسابي و پاسپورتي بگير حالشو ببر ديگه اون هارد قديميا چي چيه
مي خواي بگيري
راستي خودت از ما سوال مي پرسي به خودت جواب ميدي![]()
2بار هم فرستادي
هارد هم اگه مي خواي حجم پايين بگيري به جاي اينكه پول براي اون هارد قديميا بدي يه هارد پاسپورتي سيگيت
بگير حالشو ببرتا چه قدر مي خواي هزينه كني ؟
آقا دستت درد نکنه این انتقال بازی ها به روش LAN هم بذار چون هاردم پر شده فرمت کردنش بدبختی داره![]()
دوستان فيفا 12 روي 3.55 اجرا ميشه...؟؟؟
دانلود كنيم..؟؟؟
«ه اجرا نمیشه باید تا اومدنJFWصبر کنی
نه 3.70 میخواد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)