این خارجیا هم یه چیزیشون میشه ها
حیف نیست این سرعت رو حروم این بازی ها میکنن
محتوای مخفی: یه نکته
راستی
من متولد 70 هستم حدود 8 ماه هست که psp گرفتم![]()
این خارجیا هم یه چیزیشون میشه ها
حیف نیست این سرعت رو حروم این بازی ها میکنن
محتوای مخفی: یه نکته
راستی
من متولد 70 هستم حدود 8 ماه هست که psp گرفتم![]()
من هم گفتم هک میشن نه اینکه تغییر داده میشن ، نرم افزار اوپن سورس رو که کسی هک نمیکنه برادر .
ولی PSP اینطرف بازارش رو داره از دست میده همه رفتن سر وقت DS چونکه PSP نو آوری جدیدی نداشته .
و در مورد فایل های باینری نیازی به آنپک کردن ندارند چونکه هکر هرگز به سورس دسترسی پیدا نمیکنه ، بلکه معمولا از طریق اسمبلی این کار رو انجام میدهند .
بر گردوندن فرمور به سورس اولیه مثل برگردوندن همبرگر به گاو زندست .
Last edited by sonixax; 16-09-2009 at 18:06.
DS نو آوری جدید داشته !؟!؟!؟
آره.این بازیه جدیدش رو میدونی چیه؟همونکه 22000 کلمه داره هر چی بنویسی برات میاد.DS نو آوری جدید داشته !؟!؟!؟
مثلا مینویسی car یه پیکان برات میاد با لبات بازی میکنه.
یه جورایی آره ، اولا که جدید تر از PSP هست و هنوز بازر رو اشبا نکرده ، دوما که تمرکز کرده روی بزرگسالان .
من که افت فریمی تو shift نداشتم...
محتوای مخفی: ...
Image های بازی های Ps3 رو مثل اینکه با امولاتور بازی میکنند ولی خود من هنوز امولاتور درست حسابی براش پیدا نکردم فقط این رو میدونم که شرکت های تولید کننده کنسول هر کدومشون به هنگام تولید کنسول امولاتر اون رو هم تولید میکنند که تولید کنندگان بازی بتونند بازی رو تست کنند و به قول معروف اپتیمایز کنند ولی این مدل امولاتور ها توی بازار و دنیای نت گیر نمیاد چونکه پدر صاحب بچه شرکت تولید کننده کنسول در میاد اگر پخش بشه
بعد خود همین ایمیج های UMD رو هم میشه توی PC بازی کرد ، کلی امولاتور فت و فراوان ریخته برای PSP ، اینجا دو تاش هست :
من خودم تا حالا چند تا بازی رو اجرا کردم مشکلی نداشته شاید بازی های جدید رو گیر بده شاید هم نده ، نمیدونم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 16-09-2009 at 19:17.
من 16 سالمه و 2 ماهه PSP دارم البته یه یک ماهی هم قبلا داشتم .
من امروز تازه واسه LCD محافظ گرفتم فقط وقتی می چسبونم رو PSP زیرش پرز و گرد و غبار می مونه رو بستش یه توضیحاتی داده ولی چینی نوشته . حالا کسی می دونه باید چیکار کنم؟
در ضمن من متولد 72 ام. 3 ماهه PSP گرفتم.
خوب اول باید با دستمال خودش خوب lcd رو تمیز کنی بعد بچسبونیش
وقتی می خوای بچسبونی زیاد صورتت رو نزدیکش نکون که بخار آب نفس رو lcd بشینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)