فکر میکنم غیر از خودم کسی پست های منو نمیبینه!!!
فکر میکنم غیر از خودم کسی پست های منو نمیبینه!!!
دوست خوبم اگر احیانا سوالی بیجواب بمونه دلیلی بر دیده نشدن نیست
شاید کسی جواب درست و مناسبی برای بیان نداشته باشه
در مورد رودستر از کارتیر علاوه بر جوابی که نقل قول گرفتم...
تعریف زیاد شنیدم رایحه تلخ با ماندگاری بالا و پخش خوب
و جز اون عطرهایی هست که ارزش خرید رو داره![]()
باسلام . در مورد دانهیل فرش ، لطف کنید توصیح در رابطه با رایحه و پخش بو و ماندگاری توصیح دهید ...ممنونم
مناسب فصول گرمنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سن استفاده: 30 سال به بالا
ماندگاری: بیش از 6 ساعت
اعجاز دانهیل
دانهیل در 2003 کاری متفاوت را به بازار عرضه کرد. متفاوت از تمامی تولیدات گذشته و همچنین متفاوت از دیگر نمونه های عطرهای مردانه.
گل ها اغلب، ترکیبات و اسانس هایی هستند که به صورتی وافر در عطرهای زنانه کاربرد دارند. استفاده از آنها در تولیدات مردانه عموماً به ندرت و در مقداری بسیار کمتر اتفاق می افتد. اما این بار دانهیل با رایحه ای سرشار از ترکیبات گل ها وارد شده بود که جلب نظر می نمود.
دانهیل در ساختار نت میانی خود به شدت با گل ها آمیخته شده است: یاس ، رز ، زنبق ، شمعدانی ، میخک و حتی ریشه گل ها!
با وجود اسانس های فوق ، هنر دانهیل در آنجا ظهور می کند که علی رغم ترکیب سرشار از گل آن ، عطری کاملاً مردانه متولد می شود و این هنری قابل تحسین است!
با سلام
4 تا عطر دارم میخواهم بفروشمشون میتونم تو این تاپیک پیام بگذارم یا خلاف قوانینه ؟
باسلام خدمت اساتید ...در باره هپی کلینیک توصیح می خواستم ....ماندگاری و پخش بو و کدوم فصل
هپی کلینیک مردانه رایحه ای بسیار دلنشین و خوب برای فصل های تابستان و بهار
پخش بو به شدت پایین و ماندگاری هم کم
بسیارممنونم ...واقعا ممنونم از حوصله ای بخرج میدهید...![]()
عزیزان در مورد عطر تامی جینز بویز از لحاط ماندگاری و پخش بو و چه فصل سال خوبه . اساتید از سوالها که می پرسم ، می خواهم عطر مورد علاقه خودم را پیدا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)