سلام همشهریای عزیز. کسی از شما از شرکت شاتل اینترنت گرفته؟ اگر که سرویس دارین از این شرکت خواهشمندم که توضیحات مربوط به سرعت و پینگ و غیره رو اطلاع بدید.
سلام همشهریای عزیز. کسی از شما از شرکت شاتل اینترنت گرفته؟ اگر که سرویس دارین از این شرکت خواهشمندم که توضیحات مربوط به سرعت و پینگ و غیره رو اطلاع بدید.
سلام کسی از دانلود شبانه حسابگر خبر داره مثل بقیه شرکت ها اونو محدود کرده یانه شبی چقر میشه باهاش دانلود کرد خیلی ممنون
من شاتل داشتم
خوب بود ولی پورت نداشت
پینگش خوبه
سرعتش بستگی به سرویسی که میگیرید داره ( پیشنهاد من دو مگه)
شبا هم از ایران دانلود کنید
اگه پورت داشت حتما بگیرید
من قبل از عید داشتم فقط پینگش خوبه
به نظر من حجم زیادی کم میکنه
الان به هایوب پناه آوردم
اگه به هایوب اومدین بهم پی ام بدید که یه باگ داره بهتون بگم استفاده کنید
شبی چقدر دانلود میکردید با حسابگر من دانلود شبانه خیلی برام مهمه در روز استفاده ی زیادی ندارم من شنیدم هایوب هم حجم رو زیادی کم میکنه خیلی ممنون بابت راهنمایی
سرعت از 200 بیشتر نمیره در شبانه حسابگر
پارسال هایوب داشتم خیلی دزدی می کرد جمع کردم
ولی الان خوبه
به نظرم اگه با افت سرعت از 6 بعد از ظهر تا 9 شب مشکلی ندارید یه سرویس یه ماهه از هایوب بگیرید برای تست
پشیمون نمیشید
میشه یکم توضیح بدین
چه سرویسی دارین؟سرعت روزانه و ساعت رایگان؟ ساعت رایگان حدودا چقدر دانلود میکنین؟
سرعت 6ظهر تا 9شب حدودا چقدر میاد؟
وضعیت پینگ چطوره؟
![]()
پینگ فوق العادست تازه این پینگو با وایرلس گذاشتم با لن بهتره
شبا و روزا 500 ساعت 4-7 قبلش مودم خاموش نشه
اون سه ساعت سرعت دانلود کم نمیشه فقط تک کانکشن کم میشه
سلام به تمامی دوستان همشهری...
من از حسابگر استفاده میکنم و خدایی سرعت دانلودش در ساعات رایگان هم همونیه که در روز هست...اینو میگم که با انصاف جلو بریم...من الان سرعت دانلودم با اشتراک 1مگ حدود 800هست چونsnr اومد پایین مجبور شدن پایین تر ببندنش...
البته در صفحات قبل هم توضیحات زیادی در مورد این سرویس دهنده دادم...واقعا سرعتش خوبه...فقط یه مسئله ای هست:
1-اینکه من اساس میکنم از حجم میدزده و الانم که به قول خودشون سیستم خرابه و ترافیک رزرو رو بهتون نشون نمیده کاملا معلومه که حجم زیاد کم میشه...چون مثلا من که در روز حالت عادی نهایتا یه چنتا پیام تو واتس اپ بفرستم و چک میل کنم و به دیجی کالا یه سری بزنم نباید یهو 100 مگ کم بشه...میفهمین چی میگم دیگه...البته نمیخوام مدیون بشم شاید حساب کردن من اشتباه باشه اما به هر حال این احساس منه...
2-از دیروز نت من و 3 تا دوستام که تو یه محلیم چنبار قطع و وصلی داشت...
3-در ساعات رایگان نمیدونم چرا نمیشه از قند شکن استفاده کرد...یعنی قند شکنو باز میکنی تا ساعت یک و پنجاه و نه دقیقه خوبه اما ساعت 2 قطع میشه...(این واسم خیلی سواله...آیا دوستان دیگه از شرکت های دیگه هم همچین مشکلی دارن؟)
خیلی خیلی ممنون از شما
ببخشید سرویسی چه شما دارین چی هست؟
به نظر شما نوع سرویس روی سرعت دانلود تاثیر داره یا همشون با همون500 دانلود میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)