عکس فوق قبل از پیگیری.
دومین عکس هم بعد از 4 بار زنگ زدن.
امروز به خانومه گفتم چطوریه که همیشه از اونطرف غش میکنه پارس بضرر مشتری
البته من تقریبا نا امید شده بودم و فکر های خفنی زده بود بسرم که بخیر گذشت.
عکس فوق قبل از پیگیری.
دومین عکس هم بعد از 4 بار زنگ زدن.
امروز به خانومه گفتم چطوریه که همیشه از اونطرف غش میکنه پارس بضرر مشتری
البته من تقریبا نا امید شده بودم و فکر های خفنی زده بود بسرم که بخیر گذشت.
حسن جان حالا زياد حرص نخور
اين بنده خدا جيره خواره و كاري از دستش برنمياد.
وقتي مـــمـــلكت دست لشگر اجنه بيفته بهتر از اين نميشه.
یکی هم به ما جواب بده لطفا!!!دوستان کسی از این انترنت موقت پارس آنلاین اطلاعاتی داره؟ من 500 مگابایت حجم داشتم 1 گیگ اضافه شد 5 روز وقت دادن.... سرویس من 1mbps بود که همونطور که گفتن نصف حجم یک ماهه رو بهمون میدن که شد همون 1 گیگ اما جالشه که من وقتی میرم تو کنترل پنل خودم 128-128 هست سرعت ارسال و دریافت... میرم تو کانفیگ مودم میزنه ارسال 512 دریافت 2014 حالا کدومش راسته؟
در ضمن یه فایل ام پی 3 هم دانلود کردم واسه تست که سرعت رو 160 کیلوبایت بر ثانه بود که این یعنی رو 1 مگابیت بسته شده تقریبا...حالا کدوم واقعیته؟ این اگیگ که بهم دادن اگه شارژ کنم ماه بعد ا گیگ رو بر میدارن ازش؟
آقای پارس افلاین پفیوز چرا IDM ما دقیقا در زمان های شروع شبانه بسته میشود؟ دزدی و نقض و تجاوز به حریم خصوصی؟
Last edited by SevenCity; 27-08-2011 at 18:26.
آقا میشه این مورد را بیشتر توضیح بدی؟
یعنی چی بسته میشه؟
سلام به بروبکس پارس
آقا ما 3 ساله ار صبا نت سرویس میگیریم دیگه خسته شدن از این مسخره بازی هاش شبانه که داعونه (از ساعت 3 شروع میشه 1 ساعت 1بار هم Dc میکنه سرعت ها هم که جدیدا اومده پایین) میخواستم ببینم بچه ار پارس آنلاین راضی هستید که شاید اومدم پارس
3 ماه 9 گیگ 128 چند قیمتش؟؟؟ و این که سرعت دانلود روزانه 128 و شبانش رو هم لطف کنید بگید
ممنون
شدیدا هم کم شده.
5 دقیقه است که دارم زور میزنم یه پوستر 350 کیلوبایتی رو دانلود کنم !
وی-پی-ان هم که هیچی.
مشکل v p n سراسریه
منتظر اینترنت حلال باشید![]()
یعنی وی پی ان قطع شده یا قراره بشه؟! من الان ندارم که چک کنم...
بله درسته
حدود یکی دو هفته هست که این مشکل بوجود اومده و سرعت این ابزار خیل ی اومده پایین بطوری که گاها چندین دقیقه طول میکشه تا صفحه ای رو لود کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)