تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1038 از 1298 اولاول ... 385389389881028103410351036103710381039104010411042104810881138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,371 به 10,380 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی اینجا هست از تاینی موویز بتونه دانلود کنه؟ وی آی پی یعنی داشته باشه. الان ده روزه نمیشه از تاینی دانلود کرد فقط با چیز پی ان میشه
    آخرین دانلود من از این سایت، پریشب بود، بی هیچ مشکلی بدون نیاز به قیلتر شکن تونستم دانلود کنم.

شرمنده کسی اینجا میتونه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنه؟؟؟ پدرم در اومده . باز میشه ولیدانلود نمیشه.
    فکر میکنم مشکل از سایت خودشون و بی ارتباط با مخابرات باشه.

2. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آخرین دانلود من از این سایت، پریشب بود، بی هیچ مشکلی بدون نیاز به قیلتر شکن تونستم دانلود کنم.

فکر میکنم مشکل از سایت خودشون و بی ارتباط با مخابرات باشه.
    عجب. من تا هفت روز قبل شبی ده گیگ راحت ازش دانلود داشتم ولی بعدش به مشکل خورد. صفحه دانلود میاد تو idm ولی همینطور بی حرکت می مونه. نه دانلودی نه پیغامی نه چیزی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    الان یک هفته ای میشه که اینترنت مخابرات با بازی clash of clans مشکل پیدا کرده و زمانی که وارد بازی میشم نت ضعیف است یعنی به نت وصل نیست باید چند بار بازیو ببندمو دوباره اجرا کنم یا وایفای گوشیو یبار قطع و وصل کنم تا مشکل حل بشه.
    حتی dns مودم را هم روی dns گوگل تنظیم کردم. بازم مشکل دارم.
    خواهشا دوستان لطفا بگید چکار کنم با این وضعیت چون خیلی ضروریه.
    سپاسگذارم.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا دیگر پست هایی مثل فلان سایت چرا باز نمیشه چرا من نمیتونم دانلود کنم را ارسال نکنید...
    یک سری اختلال ها وجود داشته که برطرف شده و دیگر موارد اصلا مربوط به مخابرات نمیشود با تغییرات DNS مشکل باز نشدن صفحات را برطرف کنید...

Sent from my iPhone using Tapatalk

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عجب. من تا هفت روز قبل شبی ده گیگ راحت ازش دانلود داشتم ولی بعدش به مشکل خورد. صفحه دانلود میاد تو idm ولی همینطور بی حرکت می مونه. نه دانلودی نه پیغامی نه چیزی.
    دیشب که شما گفتی، یه تست زدم .

خیلی جالب بود، یه سری فایل ها (و یا حتی کیفیت ها) بدون مشکل دانلود میشدند و یه چند مورد هم دیدم که باید با ک ر ی و وصل میشدم تا بتونه IDM لینک دانلود رو بگیره (سایز و ... مشخص بشه) ولی دانلود نکردم بعدش چون نیازی نداشتم. حالا اگر شد امشب یه تستی میزنم.

دوستان عزیز لطفا دیگر پست هایی مثل فلان سایت چرا باز نمیشه چرا من نمیتونم دانلود کنم را ارسال نکنید...
    یک سری اختلال ها وجود داشته که برطرف شده و دیگر موارد اصلا مربوط به مخابرات نمیشود با تغییرات DNS مشکل باز نشدن صفحات را برطرف کنید...
    اینکه کاربرها مشکلاتشون رو بگند یا نه، در حیطه ی من و شما نیست (پس لطفا در موردش به هیچ وجه حکم ندید) چون تا زمانی که پستشون خلاف قوانین نباشه، آزادند مشکلشون رو بگند تا بقیه هم از تجربیاتشون بگند و همینطور بهم دیگه کمک کنند تا مشکل رفع بشه و اگر هم پستشون مشکل دار باشه که خب بهش رسیدگی میشه.

مشکلات هم بر طرف نشده و هست، تا اونجایی که خود من هم باهاشون روبرو شدم و 99% درصد هم تا اون چیزی که من دیدم، مشکلات بهشون میخوره از DNS باشه. اینطور که مشخصه، DNS مخابرات شوربختانه زیاد تعریفی نداره.

7. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

مشکلات فرق داره تا گلایه کردن از فلان سایت چرا باز نمیشه .
    بحث در مورد سوالات تکرای هست و موضوعی که در هر صفحه چندین بار تکرار میشه. افراردی هم هستند که بدون پست زدن مشکلات خودشان را پیدا کنند پس قرار نیست ۱۰۰ تا صفحه را مررور کنند تا به اون جوابی که میخوان نرسند.

یک نفر بود تا زمانی که کسی حرف از مشکل و بد بدون کیفیت مخابرات میزد طوری به اون شخص حمله میکرد که صبح نشده طرف پورت خودش را تخلیه میکرد حالا کاسه داغ تر از اش شده.

سلام
    عرض به حضورتون که متاسفانه این اختلال دیشب وجود داشته و مربوط به dns نبود
    یه سری از آی پی ها با وجود اینکه پینگ داشتن اما هیچ ارتباطی به اون سمت برقرار نمیشد
    نمونش سرور آسیا2 سایت 4upld که دوستان هم خیلی گلایه داشتن.
    پیشنهاد میکنم پست اول تاپیک رو در مورد جایگزینی dns های مخابرات ویرایش کنید که کاربرانی که به تازگی به جمع این تاپیک میپیوند بتونن راهنمایی بشن و سوالات تکراری نپرسن

9. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزانی که با مشکل باز نشدن وب سایتها روبرو هستند اگر IP آنها از محدوده IP های 5.219.0.0-5.219.63.255 نیست می توانند با ثبت DNS های قسمتی از مشکلاتشان را حل بکنند.
    DNS ها به ترتیب کیفیت مرتب شده اند ، سرورهایشان داخل ایران است ولی بستر ارتباطیشان از شبکه مخابرات مستقل است

1-194.225.115.10
    2-194.225.71.9
    3-194.225.62.66
    4-194.225.62.80

11. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    الان یک هفته ای میشه که اینترنت مخابرات با بازی clash of clans مشکل پیدا کرده و زمانی که وارد بازی میشم نت ضعیف است یعنی به نت وصل نیست باید چند بار بازیو ببندمو دوباره اجرا کنم یا وایفای گوشیو یبار قطع و وصل کنم تا مشکل حل بشه.
    حتی dns مودم را هم روی dns گوگل تنظیم کردم. بازم مشکل دارم.
    خواهشا دوستان لطفا بگید چکار کنم با این وضعیت چون خیلی ضروریه.
    سپاسگذارم.
    اینو که از اخر اسفند مشکل دارم منم. ولی خوب می سازیم صدامون در نیاد [emoji3] اصلا این شکلک وای فای واسم جزو بازی شده.

شما صاحب p30world هستی؟ مدیرشی وکیلشی؟
    قابل توجهتون اینجا جایی ست که بهش می گویند فروم. یا تالار گفتگو به فارسی. هرکسی می تونه عضو بشه و در مورد موضوع مورد نظر و مرتبط با فروم تاپیک زده و دیگران در تاپیک مربوطه به بحث ایشون ملحق شوند.
    برای اطلاعات بیشتر به ویکی پدیا و جستجوی گوگل مراجعه نمایید.
    دیشب که شما گفتی، یه تست زدم .

خیلی جالب بود، یه سری فایل ها (و یا حتی کیفیت ها) بدون مشکل دانلود میشدند و یه چند مورد هم دیدم که باید با ک ر ی و وصل میشدم تا بتونه IDM لینک دانلود رو بگیره (سایز و ... مشخص بشه) ولی دانلود نکردم بعدش چون نیازی نداشتم. حالا اگر شد امشب یه تستی میزنم.

اینکه کاربرها مشکلاتشون رو بگند یا نه، در حیطه ی من و شما نیست (پس لطفا در موردش به هیچ وجه حکم ندید) چون تا زمانی که پستشون خلاف قوانین نباشه، آزادند مشکلشون رو بگند تا بقیه هم از تجربیاتشون بگند و همینطور بهم دیگه کمک کنند تا مشکل رفع بشه و اگر هم پستشون مشکل دار باشه که خب بهش رسیدگی میشه.

مشکلات هم بر طرف نشده و هست، تا اونجایی که خود من هم باهاشون روبرو شدم و 99% درصد هم تا اون چیزی که من دیدم، مشکلات بهشون میخوره از DNS باشه. اینطور که مشخصه، DNS مخابرات شوربختانه زیاد تعریفی نداره.
    من حدود ده تا لینک تست کردم که مشکل داره.
    مشکلات فرق داره تا گلایه کردن از فلان سایت چرا باز نمیشه .
    بحث در مورد سوالات تکرای هست و موضوعی که در هر صفحه چندین بار تکرار میشه. افراردی هم هستند که بدون پست زدن مشکلات خودشان را پیدا کنند پس قرار نیست ۱۰۰ تا صفحه را مررور کنند تا به اون جوابی که میخوان نرسند.

یک نفر بود تا زمانی که کسی حرف از مشکل و بد بدون کیفیت مخابرات میزد طوری به اون شخص حمله میکرد که صبح نشده طرف پورت خودش را تخلیه میکرد حالا کاسه داغ تر از اش شده.

بازم به ویکی پدیا مراجعه کنید.
    سلام
    یه سری از آی پی ها با وجود اینکه پینگ داشتن اما هیچ ارتباطی به اون سمت برقرار نمیشد
    پیشنهاد میکنم پست اول تاپیک رو در مورد جایگزینی dns های مخابرات ویرایش کنید که کاربرانی که به تازگی به جمع این تاپیک میپیوند بتونن راهنمایی بشن و سوالات تکراری نپرسن
    خدا رحممون کنه[emoji33]
    امید وارم این نت درست بشه بلاخره. قبل عید خوب بود خداوکیلی. بدون مشکل نبود ولی قابل تحمل بود.

13. 2 کاربر از rhdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    تمام این اختلال ها مربوط به فیلترینگ هوشمند است و تمامش بر میگرده به زیر ساخت من دیشب مشکل باز نکردن صفحات را با پارس انلاین و های وب هم داشتم....
    حتما دوست عزیز صفحه اول به روز رسانی میشه ممنونم از شما.

15. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عزیزانی که با مشکل باز نشدن وب سایتها روبرو هستند اگر IP آنها از محدوده IP های 5.219.0.0-5.219.63.255 نیست می توانند با ثبت DNS های قسمتی از مشکلاتشان را حل بکنند.
    DNS ها به ترتیب کیفیت مرتب شده اند ، سرورهایشان داخل ایران است ولی بستر ارتباطیشان از شبکه مخابرات مستقل است
    داداش، من که الان از داخل این رنجم تکلیفم چه میشه؟ بایستی اینقدر مودم خاموش روشن کنم آی پی از این رنج خارج شه؟ ( اینطوری یه نفر ادم باید استخدام کنه! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •