حتما درخواستی از اون سمت نبوده ... مثه استان سمنانی که خودتون گفتید درحالی که میتونه کامل تحت پوشش باشه اما از سمنان به طرف مشهدش تحت پوششه و گرمسار و ... بدلیل عدم تقاضا یا تقاضای پائین تحت پوشش نیستند ...
حتما درخواستی از اون سمت نبوده ... مثه استان سمنانی که خودتون گفتید درحالی که میتونه کامل تحت پوشش باشه اما از سمنان به طرف مشهدش تحت پوششه و گرمسار و ... بدلیل عدم تقاضا یا تقاضای پائین تحت پوشش نیستند ...
هردو مورد بله ...
که اینطور. پس سرویستون متقارنه. متأسفانه سرویسای ماهانه آپلودای پایینی دارن. مثلاً 2 مگ آپلودش حدود 500 کیلوبیته(در بهترین حالت) یا 1 مگ که 380 کیلوبیته. 512 ماهانه ام که داشتم آپلودش 128 کیلوبیت بود که یه مقدار اذیت می کرد.
مشکل شما اینه که نمی دونید مبین نت دقیقا داره چکار می کنه !
خودشون قبلا گفتن که سرعت رو بین کاربرها تقسیم می کنند نه share
یعنی سرعت 512 بین مثلا 4 نفر تقسم میشه که به هر یوزر 128 کیلو بیت یا 16 کیلوبایت میرسه
یعنی هر نفر حداکثر می تونه با سرعت 16 کیلوبایت دانلود داشته باشه چه 3 بقیه درحال دانلود باشند چه نباشند
خوب باید چطور درخواست داد؟ میشه لطفا راهنمایی کنید ، ما برای شرکت اینترنت با پهنای باند اختصاصی میخوایم ، آیا امکان داره
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ممنون
Last edited by esnaashari; 01-09-2012 at 00:15.
پس بفرمایید من چطور همیشه با حداکثر سرعت دانلود می کنم؟ (فقط ساعات رایگانه که گاهی افت دارم)
سلام
این مدم ها رو با این قیمت های بالا باید بخریم یا شرایت هم داره ؟
این مربوط به سرویس هایی است که لیمیت شده
اگر سیم کارت دائمی همراه اول داشته باشید، اقساطی هم میدن.
مودم رو تکی نمیفروشن
باید همراه با یکی از طرح های یک ساله بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)