تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1038 از 1211 اولاول ... 385389389881028103410351036103710381039104010411042104810881138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,371 به 10,380 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من باره سومه دارم این پست رو تکرار میکنم کسی منو نمیبینه؟
    دوستان یه پچ دوروستو حسابی که نقلو انتقالا انجام شده باشه و یه سری تبلیغات کنار زمین و توپ و اینجور چیزای اضافه شده باشه و از همه مهمتر نصبش آسون باشه و درد سر نداشته باشه مثل پچ pesedit 0.7 که راحت نصب میشه معرفی میکنید به من ؟؟؟
    تشکر.
    من این دوتا پچ رو دارم:
    GamingAccess_Community_Patch_-_Beta_v0.2
    PESEdit.com 2010 Patch 0.7 all-in-one_2

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من باره سومه دارم این پست رو تکرار میکنم کسی منو نمیبینه؟
    دوست عزیز این که دیگه سوال نداره همون پچ pes edit ( البته آخرین نسخه که 1.9 هستش) رو دانلود کن همه چیزش کامله . هم تمام اسمها درست شده هم لوگوها هم کیتها هم آخرین نقل و انتقالات هم آپدیت رسمی کونامیه خلاصه دیگه به هیچی احتیاجی نداری . اینم آدرسش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز این که دیگه سوال نداره همون پچ pes edit ( البته آخرین نسخه که 1.9 هستش) رو دانلود کن همه چیزش کامله . هم تمام اسمها درست شده هم لوگوها هم کیتها هم آخرین نقل و انتقالات هم آپدیت رسمی کونامیه خلاصه دیگه به هیچی احتیاجی نداری . اینم آدرسش :

کد:
    دوست عزیز این پچ تیم های لیگ برتر و دسته یک انگلیس و ایتالیا رو آپدیت میکنه؟

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان پچی نیست که تیم های ایرانی و باشگاهی یا گزارش فارسی بهش اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

با سلام
    من دوتا درخواست دارم اول این قایبلیت دانلود برای من تا 100 انجام می شه اما اینستال نمی شه دوم من میخوام لباس ها رو بدون کیت سرور عوض کنم چون تو پی اس 2009 استفاده می کردم گرافیک بازی کم می شد در ضمن من بدون کیت سرور توپ وکفش ها رو عوض کردم لطف کنید منو راهنمایی کنید اینترنت ما هم از این دیال آپ های زغالی هستش

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز این پچ تیم های لیگ برتر و دسته یک انگلیس و ایتالیا رو آپدیت میکنه؟
    سلام
    شما این دو پستو یک نگاهی بنداز من در مورد پچ های معروف این بازی توضیح دادم :
    کد:
    و

کد:

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان من توی قسمت افسانه شدن! الان 25 سالمه دهنم سرویس شد تمامی کاپ های معتبر رو کسب کردم گلزن ترین بازیکن هستم و قدرت ها همه بالای 99 هست اما هنوز بعد از این همه بازی بین دو تا تیم تراسفر میشم اما من دلم میخواد برم بارسلونا
    اگه کسی راه حلی داره بگه در ضمن اگر کسی سیو بازی رو داره که توی بارسلونا باشه ممنون میشم بزاره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان من با نظر شما در مورد شکست و یا افتضاح بودن این نسخه بازی اصلا موافق نیستم . درسته که این بازی نسبت به نسخه قبل ایراداتی داره از جمله داوری بازی و چند مورد دیگه .اما از اونطرف نسبت به نسخه قبل شاهد پیشرفتهای خوبی توی این نسخه هستیم . به هر حال بی جهت نبوده که این نسخه چیزی حدود 5 میلیون نسخه فروش داشته این نسبت به آمار 7 میلیونی فیفا 10 واقعا عالیه من قصد مقایسه ندارم فقط یک نسبت رو میخواستم بیان کنم .
    کونامی از قدیم الایام توی لایسنس ها , آپدیتها و مواردی از این دست کم کاری داشته و این مساله مختص این نسخه نیست اما این مساله یک ایراد محسوب میشه و کسی نمیتونه ازش دفاع کنه اما همونطوریکه که گفتم این مساله از قدیم وجود داشت .
    به هر حال اگه بضاعت مالی و محدودیت امکانات کونامی رو در نظر بگیریم به نظر من کارنامه قابل قبولی از خودشون ارائه دادن مساله امکانات و تعداد نیروی انسانی مساله کوچیکی نیست که به راحتی بشه از کنارش گذشت . ما این مساله رو باید در نظر بگیریم که در مجموع کل نیروی انسانی کونامی شامل نیروهای مستقر در استودیو کونامی و نیروی استخدامی در کشورهای مختلف نهایتا به 400 نفر بیشتر نمیرسه .
    قبول دارم حرفات رو حسین جان ولی کم کاری امسال در مورد آپدیت کردن بازی خیلی بیشتر هست پارسال وقتی DLC اومد بعد بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی حدود 85 درصد ترانسفر ها و تغییرات اعمال شده بود یا مثلا با همون DLC اولی پنج شش تا تیم اسپانیایی لایسنس شد. شما اصلا به تیم های تقلبی روسی نگاه کن... تا حالا ما تیم فیک نداشتیم بین تیم های Other League در واقع تیم های موجود توی Other اونهایی بودن که کونامی فول اونها رو لایسنس می کرد پس برای چی تیم هایی مثل مکابی هایفا اصلا توی بازی نیستند ولی فیک ورژن روبین کازان هست؟ این یعنی کونامی فرصت لایسنس تیمی مثل روبین کازان رو تا قبل انتشار پیدا نکرده بود قرار دادنش به صورت فیک هم به این دلیل بود که موقت باشه حتی موقع انتشار هم اون 9 تا تیم فیک تیم های موقت اصلاق می شدند چون کونامی قرار بود لایسنس کنه اونها رو اینکه این اتفاق نیفتاد به دلیل بی توجهی و کم کاری بیش از حد مسئولینش بود یعنی این زحمت رو به خودشون ندادند. نه من کاملا دارم می بینم که کونامی هم روالش رو داره تغییر میده و داره مثل EA پولکی میشه وقتی 5 میلیون فروش کرده یعنی اینکه بضاعت مالی برای آپدیت های بعد انتشار داشته. با این همه دبدبه کبکبه میاد DLC میده آخرش می بینیم کفش اضافه کرده... به نظرم این خودش به دارندگان و استفاده کنندگان بازی یه نوع توهین هست. DLC 1.04 باگ دار از آب در اومد و DLC 1.05 هم که مثلا واسه آپت ترانسفر های زمستانی بود 20 درصد و حتی کمتر از اون ترانسفر ها رو اعمال می کنه. می خوام بدونم هیچ کدوم از اون سازنده ها به سایت گل سر نمی زنن احیانا تا بدونن ترانسفر بزرگی مثل رفتن نیستلروی از رئال صورت گرفته یا نه؟ ابدا نمیشه از این مسائل گذشت حسین جان اگه اینها انتظارات بزرگی بودن بازم یه چیز ولی دیگه این چیزا به قدری راحت هستند که کوتاهی کونامی غیر قابل گذشت هست در هر صورت برای من که مشکلی نیست من خودم دستی هم این کار رو می کنم من از این بابت می سوزم که کونامی خودش تیشه به ریشه خودش می زنه و با این کارا خودش رو پیش منتقدین کوچیک می کنه. در مورد اینکه PES 2010 پیشرفت کرده شکی نیست ولی ضد حالاش خیلی بیشتر بود این رو قبول کن توی همین فروم خودمون خیلی ها که عاشق PES بودن با مقایسه و دیدن هرکدوم از بازی های فیفا نکست و PES عملا متنفر شدن از PES و رفتن پی فیفا نکست رو گرفتن. اینجا کسی کنسول نداره و اگه داره X360 یا PS3 نیست و اگه هم هست خیلی تعدادشون کمه. اگه گیمر ها کم کم به سمت کنسول کشیده بشن و یا EA تصمیم بگیره برای PC نکست بزنه عملا کونامی در مقابلش حرفی برای گفتن نخواهد داشت. مگه اینکه یه تکونی به خودش بده و من از این می نالم که از این تکون ها خبری نیست...

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبول دارم حرفات رو حسین جان ولی کم کاری امسال در مورد آپدیت کردن بازی خیلی بیشتر هست پارسال وقتی DLC اومد بعد بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی حدود 85 درصد ترانسفر ها و تغییرات اعمال شده بود یا مثلا با همون DLC اولی پنج شش تا تیم اسپانیایی لایسنس شد. شما اصلا به تیم های تقلبی روسی نگاه کن... تا حالا ما تیم فیک نداشتیم بین تیم های Other League در واقع تیم های موجود توی Other اونهایی بودن که کونامی فول اونها رو لایسنس می کرد پس برای چی تیم هایی مثل مکابی هایفا اصلا توی بازی نیستند ولی فیک ورژن روبین کازان هست؟ این یعنی کونامی فرصت لایسنس تیمی مثل روبین کازان رو تا قبل انتشار پیدا نکرده بود قرار دادنش به صورت فیک هم به این دلیل بود که موقت باشه حتی موقع انتشار هم اون 9 تا تیم فیک تیم های موقت اصلاق می شدند چون کونامی قرار بود لایسنس کنه اونها رو اینکه این اتفاق نیفتاد به دلیل بی توجهی و کم کاری بیش از حد مسئولینش بود یعنی این زحمت رو به خودشون ندادند. نه من کاملا دارم می بینم که کونامی هم روالش رو داره تغییر میده و داره مثل EA پولکی میشه وقتی 5 میلیون فروش کرده یعنی اینکه بضاعت مالی برای آپدیت های بعد انتشار داشته. با این همه دبدبه کبکبه میاد DLC میده آخرش می بینیم کفش اضافه کرده... به نظرم این خودش به دارندگان و استفاده کنندگان بازی یه نوع توهین هست. DLC 1.04 باگ دار از آب در اومد و DLC 1.05 هم که مثلا واسه آپت ترانسفر های زمستانی بود 20 درصد و حتی کمتر از اون ترانسفر ها رو اعمال می کنه. می خوام بدونم هیچ کدوم از اون سازنده ها به سایت گل سر نمی زنن احیانا تا بدونن ترانسفر بزرگی مثل رفتن نیستلروی از رئال صورت گرفته یا نه؟ ابدا نمیشه از این مسائل گذشت حسین جان اگه اینها انتظارات بزرگی بودن بازم یه چیز ولی دیگه این چیزا به قدری راحت هستند که کوتاهی کونامی غیر قابل گذشت هست در هر صورت برای من که مشکلی نیست من خودم دستی هم این کار رو می کنم من از این بابت می سوزم که کونامی خودش تیشه به ریشه خودش می زنه و با این کارا خودش رو پیش منتقدین کوچیک می کنه. در مورد اینکه PES 2010 پیشرفت کرده شکی نیست ولی ضد حالاش خیلی بیشتر بود این رو قبول کن توی همین فروم خودمون خیلی ها که عاشق PES بودن با مقایسه و دیدن هرکدوم از بازی های فیفا نکست و PES عملا متنفر شدن از PES و رفتن پی فیفا نکست رو گرفتن. اینجا کسی کنسول نداره و اگه داره X360 یا PS3 نیست و اگه هم هست خیلی تعدادشون کمه. اگه گیمر ها کم کم به سمت کنسول کشیده بشن و یا EA تصمیم بگیره برای PC نکست بزنه عملا کونامی در مقابلش حرفی برای گفتن نخواهد داشت. مگه اینکه یه تکونی به خودش بده و من از این می نالم که از این تکون ها خبری نیست...
    آرمین جان حرفات درست ولی مثلا در مورد این DLC شاید خیلی ها از جمله خود من اونو دانلود نکنن. این قدر جاهای مختلف برای این بازی پچ و این جور چیزا میذارن که دیگه کسی نمیره اونو دانلود کنه. من خودم اصلا به این چیزا توجه نمیکنم هر وقت مثلا یه نقل و انتقالی در فوتبال بشه من خودم از قسمت ادیت درستش میکنم.
    از EA هم الکی طرفداری نکن همون طور قبلا گفتم یکمی EA کرم داره کلا فقط داره از مال کنسول بالا میره. تو فکر میکنی که مثلا فیفا نکست رو نمیتونه برای کامپیوتر بسازه. مطمئن باش میشه میتونه این کارو راحت بکنه ولی چون دوست داره از کنسولها حمایت کنه و کاری کنه که همه کنسول بخرن این کارو نمیکنه. کلا EA توی PC دیگه محبوبیت نداره فقط به خاطر فیفا نیست به خاطر خیلی چیزهای دیگه هست. ولی کونامی با اینکه بازی کم میسازه ولی محبوبیت بیشتری داره. ولی EA میشه گفت سمبل مادی گرایی و حمایت از کنسول هاست

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان پچی نیست که تیم ها و باشگاه ایران یا گزارش فارسی بهش اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •