میگم من این تغییرات رو انجام دادم:
به نظرتون بهتر نشد؟....حالا بدم به اپیرنس یا بازم بدم به شوتینگ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
میگم من این تغییرات رو انجام دادم:
به نظرتون بهتر نشد؟....حالا بدم به اپیرنس یا بازم بدم به شوتینگ؟
آره یه 15 تابده اپرنس![]()
دیگه سوت کور نیس.
.من خیلی باحالم نه؟مگه اینکه خودم بگم.
![]()
بفرما ولی دیگه پولم ته کشید...11 تا دادم....:
![]()
داری اسپم می دی
الانه که مدیرا و همکارای بخش بیان حسابت را برسن![]()
--------------------------------------------------
دوستان کسی می دونه اون ریپر اون سلاح مگر را چه طوری پیدا کرده ؟
دراکول توکه خوب دوئل میکنی لول دوئلت هزارو پونصده نه؟ولی باز این چاقال ترکونده رنک چنده؟صدو خورده ایه؟ولی این داش اکول مث بمب هسته ای ترکونده ها لول 30 !!!!ااااااااا الان امریکاییا اینو ور میدارن میکنن مدرک که ایرانیا سلاح هسته ای دارنو به صورت رمزی تو فرومها با همدیگه ارتباط دارن. سلاح داش اکول سرده .انگا 90 درصد لول بالاهای دوئل سلاح سرد دارن.
چطوری حسابمو میرسن؟اخطار که نمیدن فق پیامو حذف میکنن که عیبی نداره یه جورایی خوشمم میاد پاک کنن.و اما بعد اهم...اقا این فورت جدید و قلعه و این حرفا چیچیس؟این یارو دو صفحه قبل چرا یه جای اضافی داره؟بالای عکس اسبو میگم فک کنم همونی که بش میگی سلاح مرگ عن ده کورا نابو؟
فايل تصويري به دست آوردنش توي پي سي يو تي يوب بود خيلي صفحه پيش گذاشته بودم!!دوستان کسی می دونه اون ریپر اون سلاح مگر را چه طوری پیدا کرده ؟
در مورد سلاح هسته اي يه مدت توي پروفايل وستم نوشته بودم كه سلاح هسته اي دارم ولي فوندر شماره دو كورش و يك سيلور گفت كه برش دارم اينجا ملت ساسي نيستن!!!دراکول توکه خوب دوئل میکنی لول دوئلت هزارو پونصده نه؟ولی باز این چاقال ترکونده رنک چنده؟صدو خورده ایه؟ولی این داش اکول مث بمب هسته ای ترکونده ها لول 30 !!!!ااااااااا الان امریکاییا اینو ور میدارن میکنن مدرک که ایرانیا سلاح هسته ای دارنو به صورت رمزی تو فرومها با همدیگه ارتباط دارن. سلاح داش اکول سرده .انگا 90 درصد لول بالاهای دوئل سلاح سرد دارن.
اخ سرمممممممممممممممالان دیدم منو زدی بیخیال کله نیس که توپ بولینگه از این سفت تر چیزی پیدا نکردم شایدم از این توپای مال جرثقیلای خونه خراب کنیه
.فیلم لورر هاردی دیده بودین؟کلاهو سرش گذاش تازه فهمید یه اجر خورده تو سرش.
ویتامین dont be like that .ایقد فیلم زبان اصلی دیدما اینم یه تیکه از she is the man بود خیلی توپ بود 5 و6 بار دیدمش بازم حال میده دختره خودشو شبیه پسرا میکنه د برو که رفتی فوتبال بازی.واما بعد.........تو این فورت که میخواد بیاد چن تا شهر یکی میشن؟خوب که چی بشه؟چطوری یکی میشن؟چن صفه قبل گفته بود بزرگترین فورت مال همون سرور المانیه چهار تا شهر کامل داره یعنی چی؟
سلام حاجی جون التماس دوعا خوش گذش اعتکاف؟
و اما بعد...... میشه دوباره فایلشو بذاری؟من ندیدم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)