دوستان سایتی هست که کل واحدای هر رشته که باید پاس بشه رو زده باشه؟
دوستان سایتی هست که کل واحدای هر رشته که باید پاس بشه رو زده باشه؟
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : لیست ارائه دروس و منابع درسی نیمسال دوم ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور که اکنون برای شما گذاشته شده به صورت رسمی اعلام شده و قابل اطمینان است.
ابتدا رشته خود را در جداول زیر پیدا کنید و بر روی گروه علمی رشته خود کلیک تا به صفحه لیست ارائه دروس و منابع درسی رشته خود منتقل شوید.
این لیست ها به صورت رسمی از طرف دانشگاه پیام نور منتشر شده است
برنامه ذیل برای کلیه دانشجویان با ورودی های آزمون سراسری و آزمون فراگیر و دانشجویان مرکز بین الملل قابل ارائه است شایان ذکر است وضعیت منابع دروس در متعاقبا اعلام خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رشته های تحصیلی دوره کارشناسی ناپیوسته و پیوسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته های تحصیلی دوره کارشناسی ارشد
بخش علمی علوم کشاورزی ( به زودی )
بخش علمی مدیریت، اقتصاد و حسابداری ( به زودی )
سامانه جامع آموزشی گلستان دانشگاه پیام نور به علت به روز رسانی ، در روز یکشنبه 6 بهمن ماه 1392 قابل دسترسی و استفاده نخواهد بود
مسخره اش رو در آوردن به خدا ... یه بار تا دو ترم پیش مدارهای الکتریکی رو میشد با فیزیک 2 برداشت حالا پیش نیازش کردن ... همش چارت تغییر میدن ... فکر کنم ترم بعد از دوباره برمیگردونن به حالت اول ... مثلا که چی بشه ساختمان داده رو آوردن جلو یا نظریه رو بردن ترم 7 - 8 ؟؟؟
والا تو قسمت آنلاین بدهی رو صفر میزنه!در حالی که انتخاب واحد کردم. مثل ترم قبل که مهم نیست شهریه ثابت رو زودتر پرداخت کنیم؟
سلام دوستان
این چی میگه؟؟
من انتخاب واحد کردم و 17تا برداشتم ، تایید هم شده ولی صبح که رفتم ببینم درسی اضافه شده یا نه با این ارور مواجه شدم.
مهلت ثبت نمره میان ترم دانشجویان کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com محمدعلی کریمی سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پیام نور در نامه ای که به مراکز استانی پیام نور ارسال کرده است مهلت ثبت نمرات میان ترم دانشجوان کارشناسی ارشد را تمدید کرد.
در این نامه آمده است که با توجه به درخواست مکرر مراکز استانی و اساتید محترم مبنی بر تمدید مهلت ثبت نمره میان ترم نیمسال اول ۹۳-۹۲ در مقطع کارشناسی ارشد پردازش مربوطه از تاریخ ۸ بهمن ۹۲ تا ۱۰ بهمن ۹۲ در سیستم گلستان فعال خواهد شد.
بدین ترتیب پس از تاریخ های تعیین شده ثبت نمره میان ترم تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نخواهد بود لازم به ذکر است فرصت ثبت نمره میان ترم برای دانشجویان کارشناسی پیش از این به پایان رسیده بود
ببخشید من نرسیدم واسه ترم دی ثبت نام بدون آزمون انجام بدم آیا الان امکانش هست که بتونم ثبت نام بدون آزمون که برای نیمسال دوم بود رو انجام بدم در ضمن اگر نشد من الان ترم 2 مبانی فقه و حقوق میخونم ایا میتونم تغییر رشته برم به دانشگاه دیگری و رشته حقوق بخونم با تشکر برای این ترم یا باید بزارم سال بعد بشه
شهریه ی ثابت رو باید ابتدا پرداخت کنید و بعد انتخاب واحد کنید ، گزارش 163 رو هم چک کنید که بدهی 0 شده باشه .. !
چیز خاصی نمیگهبا دانشگاه تماس بگیر یا حضوری برو اونجا برات بررسی کنن.
زمانش به پایان رسیده
+
محتوای مخفی: برای تغییررشته داشتن شرایط زیرالزامی است:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)