شم یک بار کسپرو پاک کن دوباره نصب کن و از روشی که امید جان برای اپدیت افلاین گفتن استفاده کن
شم یک بار کسپرو پاک کن دوباره نصب کن و از روشی که امید جان برای اپدیت افلاین گفتن استفاده کن
نمیشه که هم درست آپدیت نشه، هم ارور نده.
یک بار کاسپر رو از روی پوشه ای که دانلود کردید و به روش گفته شده در قسمت دوم اون پست، آپدیت آفلاین کنید ( دوباره لطفا بخونیدش). بعد برای دیدن گزارش به طریق زیر عمل کنید :
1. در صفحه اصلی کاسپر، بالا سمت راست روی Reports کلیک کنید.
2. در پنجره ای که باز میشه، پایین سمت راست روی Detailed Report کلیک کنید.
3. در پنجره باز شده، پایین ستون سمت چپ صفحه، به بخش Update برید.
4. قسمت view که در تصویر نشون دادم رو روی do not group قرار بدید. در کنارش هم برای خلوت شدن صفحه میتونید قسمت period رو روی Day قرار بدید تا فقط گزارش های مربوط به امروز نشون داده بشند.
5. حالا گزارش مربوط به آخرین آپدیت انجام شده رو با کلیک روی علامت بعلاوه کنار خودش باز کنید.
6. برای اینکه متن جملات ارور ها کامل دیده بشند، از بالا قسمت Event رو مثل تصویر به سمت راست بکشید تا جملات این بخش کامل دیده بشند. همین طور جملات بخش Object هم باید کامل دیده بشند.
7. حالا تمام ارور های گزارش شده رو با ذکر عبارت موجود در Event یا object رو بگید یا تصویرش رو قرار بدید.
![]()
دوستان من تازه آنتی ویروس kaspersky Internet security 2012 رو نصبیدم . . . این در بهترین شرایط قرار داره ؟
تصویر:
![]()
اپدیتش کردی؟
آره حدود 2 ساعت طول کشید تا آپدیت بشه
سیستم رو ریستارت کن و بعد با نگه داشتن ماوس روی آیکون کاسپر، تاریخ دیتابیس رو چک کنید.
چون در صفحه اصلی و عکسی که گذاشتید در صورت انجام درست و کامل آپدیت باید عبارت up to date نوشته بشه.
ریستارت کردم اینم عکس :
همه چی اوکی ؟
تاریخ دیتابیس رو زده :
چرا ؟ من که امروز عصر آپدیت کردم چرا به این تاریخ آپدیت شده
تاریخ سیستمت رو چک کن ببین درسته؟
8/12/2011 باید باشه
تاریخ سیستمم اینه
یه بار ریستارت کن و بزن آپدیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)