تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1038 از 2365 اولاول ... 38538938988102810341035103610371038103910401041104210481088113815382038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,371 به 10,380 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    آقا ما پخشمون 8019 هستش کواکسیالم هم 1073 به گفته ی شما دوستان خریدم ماشینمم پرایده الانم آمپ 6100 پایونیر دارم که مال دوره ی ..... هستش ولی اون بیسی که میخوام رو این باندا بهم نمیده یعنی من یه کیلیپ دیدم توی یوتیوب که با پخش 2550 و امپ ساند استریم که مدلش رو نمیتونستم بفهمم چنان بیسی از این 1073 گرفته بود که درب باک بنزینش میلرزید یا مثلا کلید میزاشت روی طاق و صندوق عقب ماشین کلید بالا پایین میپرید یا مثلا من بیس نرم میخوام ولی اونجور نرم نیست بیسش برام البته نسبت به باندای پایونیر رفیقم که فک کنم مدل 6965 هستش ( همینی که امپ خور هست و قیمتشم حدودای 250 هست) البته اون ماشینش 405 هستش و بدون امپ و نمیدونم صدای بیس بستگی به ماشین هم داره یا نه به هر حال اون با یه پخش جی وی سی قدیمی و یه همچین باندی بیسی براش میزنه که من شش هام حال میاد انوقت منی که یک و دویست خرج کردم و اینجا مشاوره گرفتم هم اینطوری حالا یکی به ما بگه مشکل کجاست امپ هم میخواین معرفی کنید نهایت 400 یا دیگه خیلی بشه 500 فقطم میخوام برا 1073 نه چیز دیگه ای یعنی دو کانال کافیه فقط ارزونترین و بهترین گزینه چون کفگیر دیگه خورده به ته دیگ
    شرمنده از دوستان که یه طومار شد همه رو گفتم که دیگه جای بحث نمونده باشه

Sent from my HTC One X

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

محمد جان با تنظیماتت موافق نیسم....
    Highway-Sound
    Supreme
    bassboost
    صدارو خراب میکنن خاموش باشن خیلی بهتره
    xover هم کمتر باشه بهتره چون دوستمون ساب نداره بین 60 تا 70 اون شیب کات اف هم هرچی بیشتر باشه فیلتر دقیق تره پس 24
    اینم بگم کلا فیلترهای 7016 خیلی جالب عمل نمیکونه
    اینم برا دوستان به نقل از فروم ساندی شاپ:

منو Audio به ترتیب:
    sub-woofer level که به نوعی مثل ولوم سـاب ووفر هست و حجم صدای سـاب ووفر رو کم و زیاد میکنه. از -15 تا +15
    DSP رو میشه با گزینه دومی خاموش یا روشن کرد که در صورت خاموش شدن تنظیمات اتاق و نوع و فواصل اسپیکرها، اکولایز و کراس اوور غیر فعال میشوند.
    اکولایزر هم که 5 باند کرافیکی داره برای تنظیم سطح تقویت فرکانسها
    بیس بوست تا 2 مرحله بیس رو تقویت میکنه.
    Highway sound چیزی شبیه لود پخشهای پایونیر هست که حجم صدا رو چند مرحله بالا میبره و فرکانسها رو طوری تقویت میکنه که به نوعی صدای ترافیک کمتر به گوش برسه.
    supreme+ تا اونجایی که متوجه شدم بیشتر برای آهنگهایی است که بیت ریت بالا دارند و جبران فرکانسهایی که در اثر فشرده سازی از بین رفته اند.
    position جایگاه شنونده را در ماشین مشخص میکنه که در جای راننده، سرنشین جلو، هر دو سرنشینان جلو، یا کل صندلی ها باشه. در تنظیم دستی هم به طور دقیق مشخص میکنه هر اسپیکر چند سانتیمتر از گوش شنونده فاصله داره.
    بالانس و فیدر هم که فکر کنم مشخصه.
    sub-woofer هم برای خاموش و روشن کردن سـاب ووفر هست.
    2zone برای این هست که دو تا سورس یکی سی دی یا usb و دومی aux رو از اسپیکرهای جلو یا عقب به طور مجزا داشته باشیم. ولومش هم قابل تنظیمه.

در منو details:
    car type نوع اتاق ماشین رو مشخص میکنه.
    بعد گزینه speaker هم نوع و اندازه انواع باندها و سـاب ووفر رو تعیین میکنیم.
    car type fine adjustment این انتخاب رو به شما میده که مشخص کنیم در یک محیط دایره ای شکل که قاعدتا سـاب ووفر دورترین اسپیکر هست و در روی دایره قرار دارد و بقیه اسپیکر ها در درون دایره با شعاع کمتر قرار دارند، با جبران فاصله اسپیکرها تا سـاب ووفر (به سانتی متر) همه اسپیکر ها در یک فاصله مشخص از شنونده قرار داشته باشند. مثلا فاصله سـاب ووفر تا گوش شما 170 سانت هست و نزدیکترین اسپیکر جلو 20 سانت و دورترین اسپیکر عقب هم 120 سانت فاصله دارند. حالا برای اینکه اسپیکر جلو و عقب در یک دایره با شعاع برابر سـاب ووفر یعنی 170 قرار بگیرند باید به هر کدوم فاصله ای را اضافه کنیم تا به 170 برسیم و اون فاصله جبران بشه. پس برای اسپیکر جلو 150 سانت و برای عقب 50 سانت درنظر میگیریم. خود سـاب ووفر هم که 170 هست. حالا همه روی شعاع 170 تنظیم شده اند.
    X'Over کراس اور و فیلترینگ اسپیکرها رو تعیین میکنه. شیب فیلـــتر هم قابل تنظیمه.
    memory هم برای ذخیره کردن تنظیمات هست. مموری شماره یک حتی با قطع برق پخش هم در حافظه باقی میمونه.
    اینجام سر بزنید..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما درست میگی
    ولی اون گزینه هایی که گفتی صدا رو خراب میکنه رو گفتم خودم اینجوری تنظیم کردم و این بستگی به شنونده داره
    من که مشکلی باش ندارم وقتی روشنه . هیچ افت کیفیتی نیست
    سلیقه ایه
    اون x-over هم حق با شماس ولی اونجوری خیلی صدا بم میشه . چون دوستمون فکر کنم مشکل بمی صدا داشتن
    در کل ممنون

در ضمن تنظیمات 7016 عالیه . اولین صدایی که با 7016 گرفتم کجا صدایی که بعد از تنظیم گرفتم کجا . زمین تا زیرزمین فرقشه عزیز.
    شیب کات آف هم 12 کافیشه به نظرم بیشتر فایده ای نداره. نظر خودمه .

دوستان سلام
    آقا ما پخشمون 8019 هستش کواکسیالم هم 1073 به گفته ی شما دوستان خریدم ماشینمم پرایده الانم آمپ 6100 پایونیر دارم که مال دوره ی ..... هستش ولی اون بیسی که میخوام رو این باندا بهم نمیده یعنی من یه کیلیپ دیدم توی یوتیوب که با پخش 2550 و امپ ساند استریم که مدلش رو نمیتونستم بفهمم چنان بیسی از این 1073 گرفته بود که درب باک بنزینش میلرزید یا مثلا کلید میزاشت روی طاق و صندوق عقب ماشین کلید بالا پایین میپرید یا مثلا من بیس نرم میخوام ولی اونجور نرم نیست بیسش برام البته نسبت به باندای پایونیر رفیقم که فک کنم مدل 6965 هستش ( همینی که امپ خور هست و قیمتشم حدودای 250 هست) البته اون ماشینش 405 هستش و بدون امپ و نمیدونم صدای بیس بستگی به ماشین هم داره یا نه به هر حال اون با یه پخش جی وی سی قدیمی و یه همچین باندی بیسی براش میزنه که من شش هام حال میاد انوقت منی که یک و دویست خرج کردم و اینجا مشاوره گرفتم هم اینطوری حالا یکی به ما بگه مشکل کجاست امپ هم میخواین معرفی کنید نهایت 400 یا دیگه خیلی بشه 500 فقطم میخوام برا 1073 نه چیز دیگه ای یعنی دو کانال کافیه فقط ارزونترین و بهترین گزینه چون کفگیر دیگه خورده به ته دیگ

Sent from my HTC One X
    سلام
    بریج کردی دیگه؟
    به اون کلیپ ها خیلی توجه نکن اونو معلوم نیست چند وات بش داده تا بتونه چند دقیقه فیلم بگیره . پدر اسپیکر در میاد
    باید تنظیم کنی . 1073 خیلی بیس قوی میزنه.
    Last edited by Mohammadkiller; 16-05-2013 at 10:24.

3. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما درست میگی
    ولی اون گزینه هایی که گفتی صدا رو خراب میکنه رو گفتم خودم اینجوری تنظیم کردم و این بستگی به شنونده داره
    من که مشکلی باش ندارم وقتی روشنه . هیچ افت کیفیتی نیست
    سلیقه ایه
    اون x-over هم حق با شماس ولی اونجوری خیلی صدا بم میشه . چون دوستمون فکر کنم مشکل بمی صدا داشتن
    در کل ممنون

در ضمن تنظیمات 7016 عالیه . اولین صدایی که با 7016 گرفتم کجا صدایی که بعد از تنظیم گرفتم کجا . زمین تا زیرزمین فرقشه عزیز.
    شیب کات آف هم 12 کافیشه به نظرم بیشتر فایده ای نداره. نظر خودمه .

سلام
    بریج کردی دیگه؟
    به اون کلیپ ها خیلی توجه نکن اونو معلوم نیست چند وات بش داده تا بتونه چند دقیقه فیلم بگیره . پدر اسپیکر در میاد
    باید تنظیم کنی . 1073 خیلی بیس قوی میزنه.
    والا داداش بریج اول کردم بعد بویی از کیفیت نمیبرد صداش انگار خش دار بود گین رو هم هی کم و زیاد کردم نشد که نشد اونی که میخواستم نمیشد از شما چه پنهون یه نمه گیجم بردم بالا دیدم یه نمور بوی سوختگی بلند شد فوری بستم گین رو الان روی همون دو کانال 75 وات گذاشتم ولی بازم گین رو از نرمال ببرم بالا میخواد باند بترکه انگار ما که سر از کار این باند در نیاوردیم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستانی که صدا میخوان فراگیر بشه توی ماشین و پخش 8019 دارن من اینجوری کردم درست شد
    از قسمت x over دسیبل باند عقب رو روی -6 بزارن یا کمتر و یا بیشترش کنند درست میشه صدا شفاش تر میشه و صدای عقب و جلو بیشتر با هم هماهنگ میشه
    Last edited by BIG-BANG; 16-05-2013 at 10:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

دوستان من حداکثر ۱تومن میتونم هزینه کنم.پخش رو 7016 میبندم که ۵۰۰هزینه برمیداره.حالا با۵۰۰ باقیمونده بلندگو و امپ بهم معرفی کنید.اگر هزینه بلندگو کمه نظرتون چیه ۴تا ۶۹۶۴ بخرم؟کامپوننت هم دردسر داره برای نصب داخل کامیون.منتظر راهنمایی از اساتید

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

7. این کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من حداکثر ۱تومن میتونم هزینه کنم.پخش رو 7016 میبندم که ۵۰۰هزینه برمیداره.حالا با۵۰۰ باقیمونده بلندگو و امپ بهم معرفی کنید.اگر هزینه بلندگو کمه نظرتون چیه ۴تا ۶۹۶۴ بخرم؟کامپوننت هم دردسر داره برای نصب داخل کامیون.منتظر راهنمایی از اساتید

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
    من یه پیشنهاد دارم که البته اساتید هستند،قبلش یه مشورت بگیر ازشون ببین چجوره
    پخشو حالا 7016 یا اگه میتونی 8019 (۵۶۰ تا ۵۸۰) میشه پیدا کرد
    یه جفت اسپیکر کواکسیال dls 960 بگیر (۲۱۰ تومن)،صداش خیلی شفافه بیسش ولی زیاد قوی نیست
    یه آمپلی dls x-program مدل x-A40 چهار کانال بگیر (حول و حوش ۳۰۰ تومن)
    بعدا پول اومد دستت میتونی یه ساب متوسط بگیری به صورت بریج ببندی به اون دو کانال خالی
    فکر کنم چی. خوبی شه
    من خودم dls 960 دارم رو ماشین،پول بیاد دستم میخوام این کارو کنم
    البته حتما نظر اساتید رو بگیر
    ولی به نظرم چون نمیخوای بالای ۱ تومن بری فعلا ،فکر کنم چیز خوبی بشه که بعدا هم با یه ساب بشه تکمیلش کرد

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

9. 2 کاربر از aghasamimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام

Sent from my HTC One X
    سلام دوست خوبم. خسته نباشید.
    گلم من فکر میکنم قبلا هم خدمتتون عرض کردم.اسپیکر 1073 باید توان بالا و سالم (بدون کلیپینگ-بدون دیستورشن) بهش وارد بشه تا صدای مناسب بده.در حالت بریج اونم آمپ شما داره بهش فشار وارد میشه.من فکر میکنم حد اقل یه 5500 پایونیر بتونه نیازتون رو برآورده کنه.
    سلام به دوستان
    آقا مارو راهنمایی بفرمائید من ماشینم مزدا 323 هستم می خواستم بدونم چه سیستم مولتی پلیری می خوره که کاملاً قسمت کنسولشو پوشش بده
    1- برندش مهم نیست
    2- کیفیت صدا و تصویر عالی
    3- هزینه 1 تومن 200 بالا یا پایین
    برای بانداش چی بزارم که دقیقاً اندازه باشه و کیفیت صدا خوب
    هزینه باند واقعا نمی دونم تو چه قیمتهایی هست
    شاد تندرست باشید
    پایونیر مدل 4450BT میتونم براتون بگیرم.فروشش 1290 هست من براتون 1270 می گیرم.پخش خوبیه.
    برای اسپیکر استیج جلو میتونید کامپوننت ببندید.منتها باید حتما آمپلیفایر مناسب تهیه نمائید.سایز اسپیکرهای استیج عقب خودروی شما 5*7 اینچ هست و متاسفانه دستمون بسته هستش تو پیشنهاد اسپیکر فقط به آلپاین فکر کنم تایپ g یه مدل داره.ولی اگر کامپوننت بخواهید استفاده کنید میشه

11. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بودجه رو بفرمایید دوستان و آقا حمید میان راهنماییتون میکنن
    ماکس 500

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

گلم من فکر میکنم قبلا هم خدمتتون عرض کردم.اسپیکر 1073 باید توان بالا و سالم (بدون کلیپینگ-بدون دیستورشن) بهش وارد بشه تا صدای مناسب بده.در حالت بریج اونم آمپ شما داره بهش فشار وارد میشه.من فکر میکنم حد اقل یه 5500 پایونیر بتونه نیازتون رو برآورده کنه.
    اقا حمید ما چاکریم
    والا بله درست حدس زدین قبلا هم ازتون پرسیدم با اس ام اس ولی اون روز بهم یه امپ گلیدن معرفی کردین که یک و خورده ای قیمتش بود من خیلی دوست دارم بخرم ولی زورم خداییش نمیرسه و اینکه ما کلا گوش به فرمان شماییم که همین باند و پخش رو داریم وگرنه الان یه پخش 3550 با یه باند 6975 داشتم الانم گفتم بازم بیام اینج بپرسم حالا میگم امپ کنوود نیست توی این رنج دو کانال باشه و کیفیتشم خوب باشه تا مچ بشه با پخش در ضمن میگم باند 7100 کنوود چجوریه نصاب رفیقم بود میگفت اینو ببند من برعکس حرفش دی ال اس رو بستم گفت چینیه و اینا اما اول دید که تایوانه دومم وقتی باند رو از جعبه در اورد شش هاش حال اومد از کیفیت باندا و گفت خداییش عجب چیزیه من اولین باره میبندم
    و یه چیز دیگه اینکه این امپ کیفیتش خوبه و دیگه کامل صدای این باندای ما رو در میاره؟

در ضمن امپ فعلیم رو چند میتونم بفروشم؟
    هیچ مشکلی نداره حتی یه تعمییرم نشده

Sent from my HTC One X
    Last edited by BIG-BANG; 16-05-2013 at 20:46.

داره خودمونی میشه akbarahmadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پایونیر مدل 4450BT میتونم براتون بگیرم.فروشش 1290 هست من براتون 1270 می گیرم.پخش خوبیه.
    برای اسپیکر استیج جلو میتونید کامپوننت ببندید.منتها باید حتما آمپلیفایر مناسب تهیه نمائید.سایز اسپیکرهای استیج عقب خودروی شما 5*7 اینچ هست و متاسفانه دستمون بسته هستش تو پیشنهاد اسپیکر فقط به آلپاین فکر کنم تایپ g یه مدل داره.ولی اگر کامپوننت بخواهید استفاده کنید میشه
    ممنون از راهنماییتون
    آمپلی رو راهنمایی نفرمودید چه مدلی اگر امکان دارد یه لینک هم از آمپلی بده با قیمت و کارایی کدوم بهتره و هم از اسپیکر های آلپاین و کامپوننت فقط اینو در نظر بگیرید نمی خوام صندوق عقب را زیاد تغییر بدم و یا بُرشی ایجاد بشه
    بازم ممنون از زحمت شما و وقتی که می زارید راستی خودتون هم نصب می کنید ؟
    یک سوال دیگه اینها فرمت mkv هم می خونند و srt برای زیر نویس فارسی یا خیر
    شاد و تندرست باشید
    Last edited by akbarahmadabadi; 16-05-2013 at 22:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •