تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1038 از 1126 اولاول ... 38538938988102810341035103610371038103910401041104210481088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,371 به 10,380 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جای دیگه ای پیدا نکردم برای پرسیدن این سوال
    آیا برای خاموش و یا استنبای کردن هاردهای یک سیستم تنظیمات خاصی باید انجام بدم یا اینکه این کار اتوماتیک انجام میشه
    در بعضی از مدلها مثل WD Green اینکار بطور اتوماتیک انجام میشه . تا اونجایی که میدونم پیشفرض بعد از 8 ثانیه بیکاری هارد دیسک Sleep میشه . برای تغییر دادن این مقدار ، میتونید از برنامه WDIDLE3 استفاده کنید که در پست زیر توضیحاتی دادم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای هارد دیسکهای دیگه که از قابلیت APM پشتیبانی میکنند (از قسمت Info برنامه HD Tune میتونید متوجه بشید) از Power Option ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه استفاده کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام! برای فلش ام مشکلی پیش اومده!زمانی که به کامپیوتر زدم سالم بود!ولی وقتی به سیستم دیگه ای فلش رو زدم،فایل هایی باز شد که البته نمیشد روشون کلیک کرد!سعی کردم با اسکن و ویروس کش،درستش کنم!ولی بعد از این که یک بار دیگه فلش رو به ککامپیوتر زدم،کلا فلش باز نشد!حتی حجم آ هم معلوم نمیشود!و اسکن هم نمیشه!چون اررو میدهد که فلش باز نمیشود!
    خطاها:is not accessible
    the file or directory is corrupted and unreadable
    بعد از آنکه مرحله ی run یا properties را رفتم که مشکل حل شود!این خطا وارد شد:
    The Dick Check Could not Performed because

windows can not access the disk
    میشه مشکل حل بشه یا نه؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 500 دارم وقتی به سیستم وصل میکنم دیگه درایوش بالا نمیاد یعنی میاد اما قابل استفاده نیست

درایو N هستش
    چراغ روی هارد هم به سرعت چشمک میزنه
    زمانی این اتفاقی افتاد که 13 گیگ رو از فایل rar استخراج میکردم و بعد هنگ کرد و بعد هارد رو جدا کردم و دوباره وصل کردم اطلاعات اومد اما اون پوشه ساخته شده دیگه پاک نمیشد و ارور میداد دوباره جدا کردم و وصل کردم که دیگه نیومد...
    لطفا راهنمایی کنید چکار کنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 500 دارم وقتی به سیستم وصل میکنم دیگه درایوش بالا نمیاد یعنی میاد اما قابل استفاده نیست

درایو N هستش
    چراغ روی هارد هم به سرعت چشمک میزنه
    زمانی این اتفاقی افتاد که 13 گیگ رو از فایل rar استخراج میکردم و بعد هنگ کرد و بعد هارد رو جدا کردم و دوباره وصل کردم اطلاعات اومد اما اون پوشه ساخته شده دیگه پاک نمیشد و ارور میداد دوباره جدا کردم و وصل کردم که دیگه نیومد...
    لطفا راهنمایی کنید چکار کنم .
    الان که داشتم مینوشتم یک بار قطع و وصل کردم هارد رو و به طرز عجیبی اجرا شد تونستم از تب هلت عکس بگیرم
    مشکل چیه هر چند وقت یه بار این داستان رو باش دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام یه مدتی است که هاردم در حین روشن بودن سیستم گیر میکنه یا وقتی که یه فایلی مثلا یه ویدیو که بازمیکنم یه صدای چق خفیف میزنه و هنگ میکنه چراغش خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه و از هنگ در میاد کابل برق و دیتا هارد رو که یه بار در میارم میزنم جا درست میشه نمیدونم مشکلش چیه هاردم سیکیت هست میتونید راهنمایی کنیدممنون میشم

- - - Updated - - -

سلام یه مدتی است که هاردم در حین روشن بودن سیستم گیر میکنه یا وقتی که یه فایلی مثلا یه ویدیو که بازمیکنم یه صدای چق خفیف میزنه و هنگ میکنه چراغش خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه و از هنگ در میاد کابل برق و دیتا هارد رو که یه بار در میارم میزنم جا درست میشه نمیدونم مشکلش چیه هاردم سیکیت هست میتونید راهنمایی کنیدممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام یه هارد سیگیت دارم کلا خیلی ناز نارنجی ! برق قطع بشه یا هنک کنه مجبور شم ریست کنم بالا که میاد یه سری از فایلها رو نابود می کنه؟
    یه عکس ازش میزام بهم بگید الان اوضاش چطوریه و باید چیکارش کنم؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    دوسان من یک سیستم سرور وی ام داشتم با esxi 5 که متاسفانه هاردش سوخت
    دادم بیرون برام درست کنن و بازیابی کنن ..
    طرف تمام 4 سیستم عامل را روی یک هارد دیگر برگردوند و کامل بدون مشکل اجرا می شن .
    فقط تنها مشکل اینه که سرور اکتیو که بود توش درایو d و e اطلاعات نداشت و می زد باید فرمت کنی تا باز شه
    یک بار دیگه دادم بهش خود هارد خرابرو درست کرد و گفت اوکی شده ولی خود هارد را که وصل می کنم سیستم کامل بالا می اد و پینگesxi را هم دارم ولی نه با وب بیس نه با برنامه vsphere نمیتونم کانکت شم ...
    می خواستم ببینم راهی هست من اطلاعات این هارد را بر روی ویندوز ببینم تا بتونم بردارم اون فایل ها را
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    خیلی مهمه برام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من یک هارد WD My Book 2 TB دارم که چند روز پیش RAW شد
    دیشب با نرم افزار EaseUS Data Recovery اسکن کردم و چیزی پیدا نشد در حالی که قبلا اسکن میکردم فایل هام میومد
    هارد رو یک بار از سیستم جدا کردم و دوباره وصل کردم حالا دیگه کلا هاردم توی My Computer نشون داده نمیشه
    تو Disk Management ویندوز Unallocated مینویسه و تو MiniTool Partition Wizard مینویسه Bad Disk
    چیکار کنم درست بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش جابجایی داشتم و هارد رو از کیس باز کردم که صدمه نبینه
    اما وقتی بستمش دیگه بالا نیومد
    الان دیتیکت میشه و در DEVISE MANAGER هم شناخته میشه اما صداش یکم بد شده و دسترسی به درایوها هم ندارم
    وقتی به قسمت Disk management میرم یا با نرم افزارمیخوام شناساییش کنم کلا سیستم هنگ میکنه و مجبورمیشم کابلشو بکشم
    لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه
    صدای هارد و تصویر مدلش رو قرار میدم
    تصویر

صداها

- - - Updated - - -
    Last edited by FARSHIDDD; 03-11-2015 at 10:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من یک هارد WD My Book 2 TB دارم که چند روز پیش RAW شد
    دیشب با نرم افزار EaseUS Data Recovery اسکن کردم و چیزی پیدا نشد در حالی که قبلا اسکن میکردم فایل هام میومد
    هارد رو یک بار از سیستم جدا کردم و دوباره وصل کردم حالا دیگه کلا هاردم توی My Computer نشون داده نمیشه
    تو Disk Management ویندوز Unallocated مینویسه و تو MiniTool Partition Wizard مینویسه Bad Disk
    چیکار کنم درست بشه؟
    این هم تصاویر Partition Wizard و Disk Management :
    Last edited by gogoli85; 03-11-2015 at 14:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •