من نه سر پیازم نه ته پیاز
به اون آقائی که مدرک مدرک میکردن بدین تست کنن.
اونا هم شاتل دارن هم پارس دارن , مگه شما اندیشه نداری ؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من نه سر پیازم نه ته پیاز
به اون آقائی که مدرک مدرک میکردن بدین تست کنن.
اونا هم شاتل دارن هم پارس دارن , مگه شما اندیشه نداری ؟![]()
سلام دوست عزیز هزینه نصب نمی خواد بدی یا اونجا نشد اینجا حلش می کنیم اینم سرعت دانلودشه من دارم همین الا سریال آلفاسو می گیرم![]()
حرف این دوست عزیز رو قاب طلا بگیرین و بذارینش سر در این تاپیک.
من هم با دیدن تبلیغات کذب مزدور های شاتل تو همین فروم رفتم شاتل گرفتم. قبلا هم تو همین تاپیک گفتم که کیفیت واقعیش چطوره. پینگ 1 ساعت خوبه، 3-4 ساعت خرابه. اینترنت 1 شب که شد تعطیل. با دیال آپ وصل شین بهتره. به علت نویز هم نیست وضعیت خط عالیه. سرعت دانلود سرویس 2 مگ رو هم در عرض یکی دو ماه آوردنش پایین چون به گفته ی خودشون تعداد مشترکاشون زیاد شده و این کارو کردن تا همه عادلانه استفاده کنن! خب این ISP که تو رشت تازه اومده رو دور تا یه مدت دیگه که تعداد مشترکاش تو رشت و حومه بیشتر شدن مشخصه عاقبتش چیه.
کلا مشکل همه ی ISP ها اینه که حرص دارن! اولش که کارشون رو شروع می کنن کیفیتشون خوبه; اما رفته رفته بیشتر از اون حدی که ظرفیتش رو دارن مشترک می گیرن و مث خر تو گل گیر می کنن. همین اندیشه هم قبل از اینکه به آلمان و شالمان و ... سرویس بده و اینقدر مشترکاش زیاد بشن کیفیتش خیلی خوب بود و این همه تایم اوت و پینگ بالا در کار نبود. من 4 سال پیش با اندیشه تو سرورهای blizzard اروپا پینگم از 160-170 تکون نمی خورد.
پیشنهاد من هم اینه که کلا به تعریف هایی که از هر شرکتی تو این تاپیک می شه بهایی ندین چون هر شرکتی یه "مشترک خیلی راضی جان بر کف!" این جا داره.
شناختن این افراد هم خیلی آسونه. شما خودتون قضاوت کنین: یه مشترک عادی به چه انگیزه ای چندین ماه متوالی توی یه تاپیک که نتیجه ی اول گوگل برای "ADSL رشت"ِ سنگ یه شرکت رو باید به سینه بزنه و جلوی هر اعتراضی نسبت بهش وایسه انگار به ناموسش توهین شده؟
ماشالله اندیشه !!!!
داره میترکونه حسابی
256 - حجمی
![]()
داداش اگه شرکتای مختلف رو خط های مختلف کیفیت های متفاوتی داشته باشند پس دلیل نمیشه یکی کیفیت سرویسش خوب نباشه بقیه هم همینطور باشن و برعکس.
من اندیشه خط 6 هستم.ولی کمتر از 20 درصد موارد پینگم خوب بوده.و اکثر اوقات انگار نه انگار adsl دارم.
ولی طبق نظر بچه های همینجا متوجه شدم که شاتل هم کیفیتش خوب نیست ولی در مقایسه با اندیشه دقت کنید در مقایسه با اندیشه بهتره. یهنی انتخاب بین بد و بدتر!
ضمن اینکه بچه های شهرهای دیگه(که نت ندارند) از زبان کسایی که تو رشت اندیشه دارند میگن که ناراضی هستند از اندیشه.و همچنین از زبان رئیس شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات گیلان هم شنیدم که اندیشه کیفیتش خوب نیس.(البته منو کسی نفرستاده،ایشون فامیلمه)
سلام دوستان
غیر از اندیشه وضع پارس آنلاین و البرز و شاتل چطوره؟
2 نفر از دوستام اندیشه دارن ازشون پرسیدم گفتند خوبه ولی مثل اینکه شب ها تو گول مشکل داره با وی پی ان میرن تو سایت ها؟
بلاخره خودم هم موندم اینترنت کدام شرکت را بگیرم؟
مودم را خودم جدا بگیرم خوبه یا نه مال شرکت را بخرم بهتره یک وقت یک مودم نخرم با adsl شرکت سازگار نباشه خوب کار نکنه این وسط من ضرر کنم؟
چه مارکی از مودم را پیشنهاد می کنید چه ساده و وایرلس دار؟
هر کارت تا 6 ماه اعتبار داره. اگه تموم شده اعتبار کارتات میتونی بری کات جدید بگیری.
خدايي سرعت http من امشب كولاكه ftp هميشه خوب بود١٢٠ تا١٣٠ ميجرخيد ولي الان كه امدم سرعت باز كردنه صفحه عاليه خدا كنه همينجوري بمونه ساعت ٢:٥٨ بامداد اينترنت ١٢٨ انديشه
سلام دوستان . من الان سه چهار روزه مشترک شاتل شدم یه مشکلی دارم می خوام ببینم طبیعیه؟من 2 مگ یک ساله دارم روزا سرعت دانلود خوبه حتی یه ذره از خوب بالاتره در حدی که وقتی دو دقیقه کامپیوترو ول می کنم وقتی بر می گردم می بینم 40 مگابایت از ترافیکم رفته بدون این که هیچ صفحه ای باز بشه ولی شبا سرعتم در حد 15 کیلوبایته و به زور به 20 میرسه می خواستم ببینم چجوریاست؟
طبیعی نیست دوست عزیز باید با پشتیبانی تماس بگیری
راستی کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ معمولا شبا سرعت یه خورده پایین تره ولی نه اینقدر که می گی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)