تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1038 از 2403 اولاول ... 38538938988102810341035103610371038103910401041104210481088113815382038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,371 به 10,380 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست من اگه فکر می کنی که ما دروغ می گیم من مشکلی ندارم می خوای یه تیم ویوور بزارم برات ببینی
    آخه من چه دلیلی داره که دروغ بگم به شما ، هر زمان خواستی بگو برات فعالش می کنم
    به جای اینکارا برو به دوستانت بگو برن یه خط از شاتل بگیرن بزارن تو دفترشون تستش کنن ببینن که چطوره اونطوری واسه شما هم زحمت نمی شه بیای اینجا این مطلب ها رو بزاری
    گور بابای این شرکتهای اینترنتی ما داریم در مورد سرویس ها صحبت می کنیم با هم که پدر کشتگی نداریم
    اینکارا را می کنیم تا شرکتها کیفیت سرویساشونو درست کنن همین !!!!!!!!!!!!!!!!

من نه سر پیازم نه ته پیاز
    به اون آقائی که مدرک مدرک میکردن بدین تست کنن.
    اونا هم شاتل دارن هم پارس دارن , مگه شما اندیشه نداری ؟

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم اندیشه سبز خزر داخل رشت فقط گلسار شعبه داره یا نه جاهای دیگه ای هم هست که بشه رفت در خواست داد اگر کسی میدونه لطفا بگه؟
    10 تومن هزینه نصب و راه اندازی میگیرن می خواستم بدونم منظور شون چی هستش مثلا میان داخل خونه کابل کشی می کنن مودم را وصل می کنن یا کار های نرم افزاری دیگه ای هم با کامپیوتر آنجام میدن اگر خودم میدونستم یا کسی بهم یاد میداد دیگه 10 تومن پول نصب نمی دادم؟
    می خواستم بدونم مودم شرکت اندیشه خوب هستش مثل اینکه قیمتش 30 تومن هستش از یک طرف دوست دارم وایرلس بگیرم 79 تومن ولی فکر کنم ارزش نداشته باشه هم قیمت زیاد میشه هم فکر کنم معمولی بهتره نظر دوستان چی هستش؟باتشکر از دوستان
    سلام دوست عزیز هزینه نصب نمی خواد بدی یا اونجا نشد اینجا حلش می کنیم اینم سرعت دانلودشه من دارم همین الا سریال آلفاسو می گیرم

3. این کاربر از darkman.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از هر کی بگیری فرقی نمیکنه همشون مثل هم هستن از نظر کیفیت
    اینائی هم که میان اینجا و از شرکتی بد میگن و یکی دیگه رو میبرن بالا یا کسائی که میان و میگن اینترنت من از فلان جاست و کلا هیچ مشکلی نداره همشون مزدور هستن. (به کسی برنخوره , طرف حرفای من خودشون میدونن کیا هستن)
    در دنیای مجازی چون هویت افراد برای من و شما غیرقابل تشخیصه , پیشنهاد میکنم از افراد حقیقی خارج از این محیط که میشناسیدشون تحقیق کنید بهتر نتیجه میگیرید.
    حرف این دوست عزیز رو قاب طلا بگیرین و بذارینش سر در این تاپیک.

من هم با دیدن تبلیغات کذب مزدور های شاتل تو همین فروم رفتم شاتل گرفتم. قبلا هم تو همین تاپیک گفتم که کیفیت واقعیش چطوره. پینگ 1 ساعت خوبه، 3-4 ساعت خرابه. اینترنت 1 شب که شد تعطیل. با دیال آپ وصل شین بهتره. به علت نویز هم نیست وضعیت خط عالیه. سرعت دانلود سرویس 2 مگ رو هم در عرض یکی دو ماه آوردنش پایین چون به گفته ی خودشون تعداد مشترکاشون زیاد شده و این کارو کردن تا همه عادلانه استفاده کنن! خب این ISP که تو رشت تازه اومده رو دور تا یه مدت دیگه که تعداد مشترکاش تو رشت و حومه بیشتر شدن مشخصه عاقبتش چیه.

کلا مشکل همه ی ISP ها اینه که حرص دارن! اولش که کارشون رو شروع می کنن کیفیتشون خوبه; اما رفته رفته بیشتر از اون حدی که ظرفیتش رو دارن مشترک می گیرن و مث خر تو گل گیر می کنن. همین اندیشه هم قبل از اینکه به آلمان و شالمان و ... سرویس بده و اینقدر مشترکاش زیاد بشن کیفیتش خیلی خوب بود و این همه تایم اوت و پینگ بالا در کار نبود. من 4 سال پیش با اندیشه تو سرورهای blizzard اروپا پینگم از 160-170 تکون نمی خورد.

پیشنهاد من هم اینه که کلا به تعریف هایی که از هر شرکتی تو این تاپیک می شه بهایی ندین چون هر شرکتی یه "مشترک خیلی راضی جان بر کف!" این جا داره.

شناختن این افراد هم خیلی آسونه. شما خودتون قضاوت کنین: یه مشترک عادی به چه انگیزه ای چندین ماه متوالی توی یه تاپیک که نتیجه ی اول گوگل برای "ADSL رشت"ِ سنگ یه شرکت رو باید به سینه بزنه و جلوی هر اعتراضی نسبت بهش وایسه انگار به ناموسش توهین شده؟

5. این کاربر از phidelity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه K.N.I.G.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ماشالله اندیشه !!!!
    داره میترکونه حسابی
    256 - حجمی

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

داداش اگه شرکتای مختلف رو خط های مختلف کیفیت های متفاوتی داشته باشند پس دلیل نمیشه یکی کیفیت سرویسش خوب نباشه بقیه هم همینطور باشن و برعکس.
    من اندیشه خط 6 هستم.ولی کمتر از 20 درصد موارد پینگم خوب بوده.و اکثر اوقات انگار نه انگار adsl دارم.
    ولی طبق نظر بچه های همینجا متوجه شدم که شاتل هم کیفیتش خوب نیست ولی در مقایسه با اندیشه دقت کنید در مقایسه با اندیشه بهتره. یهنی انتخاب بین بد و بدتر!
    ضمن اینکه بچه های شهرهای دیگه(که نت ندارند) از زبان کسایی که تو رشت اندیشه دارند میگن که ناراضی هستند از اندیشه.و همچنین از زبان رئیس شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات گیلان هم شنیدم که اندیشه کیفیتش خوب نیس.(البته منو کسی نفرستاده،ایشون فامیلمه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام دوستان
    غیر از اندیشه وضع پارس آنلاین و البرز و شاتل چطوره؟
    2 نفر از دوستام اندیشه دارن ازشون پرسیدم گفتند خوبه ولی مثل اینکه شب ها تو گول مشکل داره با وی پی ان میرن تو سایت ها؟
    بلاخره خودم هم موندم اینترنت کدام شرکت را بگیرم؟
    مودم را خودم جدا بگیرم خوبه یا نه مال شرکت را بخرم بهتره یک وقت یک مودم نخرم با adsl شرکت سازگار نباشه خوب کار نکنه این وسط من ضرر کنم؟
    چه مارکی از مودم را پیشنهاد می کنید چه ساده و وایرلس دار؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه اندیشه یه تکونی به خودش نده مطمئنا خیلی از مشتری هاشو از دست میده
    از جمله خودم که بالای 3 ساله ازشون اشتراک دارم ...
    دوستان شاتلی یه سوال:
    کارت طلایی شما مدت زمان محدودی اعتبار داره یا اینکه مثل اندیشه همیشه میشه معرف کسی شد؟

هر کارت تا 6 ماه اعتبار داره. اگه تموم شده اعتبار کارتات میتونی بری کات جدید بگیری.

10. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خدايي سرعت http من امشب كولاكه ftp هميشه خوب بود١٢٠ تا١٣٠ ميجرخيد ولي الان كه امدم سرعت باز كردنه صفحه عاليه خدا كنه همينجوري بمونه ساعت ٢:٥٨ بامداد اينترنت ١٢٨ انديشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان . من الان سه چهار روزه مشترک شاتل شدم یه مشکلی دارم می خوام ببینم طبیعیه؟من 2 مگ یک ساله دارم روزا سرعت دانلود خوبه حتی یه ذره از خوب بالاتره در حدی که وقتی دو دقیقه کامپیوترو ول می کنم وقتی بر می گردم می بینم 40 مگابایت از ترافیکم رفته بدون این که هیچ صفحه ای باز بشه ولی شبا سرعتم در حد 15 کیلوبایته و به زور به 20 میرسه می خواستم ببینم چجوریاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان . من الان سه چهار روزه مشترک شاتل شدم یه مشکلی دارم می خوام ببینم طبیعیه؟من 2 مگ یک ساله دارم روزا سرعت دانلود خوبه حتی یه ذره از خوب بالاتره در حدی که وقتی دو دقیقه کامپیوترو ول می کنم وقتی بر می گردم می بینم 40 مگابایت از ترافیکم رفته بدون این که هیچ صفحه ای باز بشه ولی شبا سرعتم در حد 15 کیلوبایته و به زور به 20 میرسه می خواستم ببینم چجوریاست؟

طبیعی نیست دوست عزیز باید با پشتیبانی تماس بگیری
    راستی کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ معمولا شبا سرعت یه خورده پایین تره ولی نه اینقدر که می گی

14. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •