PS3,PSP,Wii,XBox360,PC
وضعیت کریس رونالدو چی شد ؟ میاد رئال ؟
نه پس ميخواي بره ليگ امارات !؟![]()
![]()
: " دیوید ویا " مهاجم اسپانیایی والنسیا اعلام کرد قبلاً در مورد آیندهاش تصمیم گرفته است.
این مهاجم گلزن مورد توجه تیمهای اسپانیایی بارسلونا و رئال مادرید قرار دارد و در لیگ برتر انگلیس نیز تیمهای منچستر یونایتد، چلسی و لیورپول خواهان جذب وی هستند.
" ویا " که در جریان پیروزی 1-0 تیم ملی اسپانیا برابر عراق در رقابتهای جام کنفدراسیونها تک گل تیمش را به ثمر رساند اعلام کرد در مورد تیم آیندهاش تصمیم خود را گرفته و مدیر برنامههایش در حال رایزنی برای مقصد بعدی او است.
" ویا " گفت: « من تصمیم خود را گرفتهام. مدیر برنامههایم از علایق من خبر دارد و اکنون روی آن کار میکند، بنابراین من آسوده خاطرم. هیچ ضرب الاجلی برای این موضوع وجود ندارد و جزئیات آن به من مربوط نیست. »
com: " زینالدین زیدان " آشکار کرد رئال مادرید همچنان به دنبال ستاره بایرن مونیخ، " فرانک ریبری " است.
" زیدان " حالا نقش مشاور را در سانتیاگو برنابئو ایفا میکند و آنها در این تابستان " کاکا " و " کریسیانو رونالدو " را جذب کردند و گویا " دیوید ویا " هم در همین مسیر قرار دارد و با آمدن او خط حمله رئال کامل خواهد شد. بهرحال، ظاهرا آنها هنوز دنبال یک بازیکن خلاق دیگر هستند." زیدان " گفت:« ما واقعا امیدواریم او به ما بپیوندد. این حتما خبر فوقالعادهای برای باشگاه است. اگر او به مادرید بیاید، من از استقبال او لذت خواهم برد.»
com: " فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید معتقد است تابستان امسال با " دیوید ویا " قرارداد امضا خواهند کرد.
" مانوئل لورینته " رئیس باشگاه والنسیا هفته گذشته اعلام کرد که به هیچ پیشنهادی برای " ویا " جواب مثبت ندادهاند اما " پرز " مدعی شد که به تلاش خود برای جذب " ویا " ادامه خواهند داد و انتظار دارد این مهاجم ملی پوش را تا پایان پنجره نقل و انتقالات به سانتیاگو برنابئو بیاورد.
" پرز " گفت: « رئیس باشگاه والنسیا میداند ما چه چیزی میخواهیم و ما هم از شرایط آنها به خوبی آگاهیم. همه چیز باید در شرایط دوستانه و توافقی انجام شود و ما رابطه بسیار خوبی با باشگاه والنسیا داریم. ما تمام تابستان را در پیش رو داریم. »
رئیس باشگاه رئال مادرید افزود: « بازیکنانی مثل کریستیانو رونالدو و کاکا، که برنده توپ طلای اروپا و جهان شدهاند، بازیکنان قیمتی به حساب میآیند. رئال مادرید نمیتواند چنین پولی را برای هر بازیکنی بپردازد. به نظر من ویا بازیکن فوقالعادهای است اما او باید خودش را با برنامههای ما نزدیک کند. »
منبع:اسکای اسپورت
com: " کلود ماکلهله " از خرید جدید باشگاه رئال مادرید حمایت کرد.
رئال مادرید با پرداخت 80 میلیون پوند موافقت منچستر یونایتد برای جذب " کریستیانو رونالدو " را گرفت. این در حالی است که " فلورنتینو پرز " رئیس جدید مادریدیها پیش از این با " کاکا " بازیساز برزیلی میلان قرارداد امضا کرده بود.
" ماکلهله " هافبک فرانسوی که در مقطعی عضو کهکشانیهای مادرید بوده احساس میکند خریدهای جدید نشانه بازگشت رئال مادرید به قدرت اول فوتبال اروپاست.
" ماکلهله " به skysports.com گفت: « باشگاه سابق من به چنین خریدهایی(خرید رونالدو) احتیاج دارد تا به جهان بگوید هنوز معروفترین تیم کره خاکی است. به نظر من آنها به چند سال قبل خود بازمیگردند، زمانی که رئال را با تیمهای بارسلونا و منچستر یونایتد مقایسه میکردند. »
هافبک تدافعی سابق تیمهای رئال مادرید و چلسی افزود: « اگر پرز پول خرج میکند بدین خاطر است که احساس میکند میتواند آن را بازگرداند و به نظر من رونالدو ارزش این پول را دارد. تیمهای منچستر یونایتد و بارسلونا هنوز تیمهای خوبی هستند. با این پول یونایتد در فصل جدید دوباره قدرتمندتر خواهد شد. »
این بازی جریانش چیه؟؟!!!!
كدوم بازي؟
محدوديتها؟
فقط از ترس فيل تر شدنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)