تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1038 از 1219 اولاول ... 385389389881028103410351036103710381039104010411042104810881138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,371 به 10,380 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من کلا میخام بازی هایی که روی PS3 دارم رو بریزم روی کامپیوتر تا جا باز بشه بتونم بازی هایی که روی کامپیوتر دارم رو بریزم رو PS3 همین تا دیگه این همه بدبختی گذاشتن PS3 زیر بقل و رفتن به مغازه برای اینکه یه بازی بریزم روش نداشته باشم اگه با کابل LAN میشه که چه بهتر فقط باید از کجا بخرم؟
    اهان حله

ببين با LAN كه ميشه مغازه هاي كامپيوتري بايد بگي سيم LAN مي خوام حالا اين هيچ اگه هارد داري كه نميتوني

وصلش كني به PS3 بگير فرمتش كن فرمتشم بكن FAT32 خيال خودتم راحت كن كه ديگه انقدر مكافات نكشي

در ضمن هاردت USB2 يا USB3 ؟

اگرم مي خواي چند تا بازي بريزي كه كمه يه فلش 16يا 32 يا هر چي بالاتر بگير خيال خودتو راحت كن

شديم پروفشنال
    Last edited by shahin_mp3; 28-09-2011 at 16:18.

2. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.T.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اهان حله

ببين با LAN كه ميشه مغازه هاي كامپيوتري بايد بگي سيم LAN مي خوام حالا اين هيچ اگه هارد داري كه نميتوني

وصلش به PS3 بگير فرمتش كن فرمتشم بكن FAT32 خيال خودتم راحت كن كه ديگه انقدر مكافات نكشي

در ضمن هاردت USB2 يا USB3 ؟

اگرم مي خواي چند تا بازي بريزي كه كمه يه فلش 32 بگير خيال خودتو راحت كن

شديم پروفشنال
    هاردم USB 2 هست ولی مگه FAT 32 محدودیت حجمی 4 گیگابایت نداره؟اون وقت چجوری بازی که 20 گیگابایت حجم داره رو بریزم روش؟ تازه هارد اکسترنال رو که نمیشه به FAT 32 فرمت کرد!!!
    پروفشنال شدنت هم تبریک میگم

4. این کاربر از M.T.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

هاردم USB 2 هست ولی مگه FAT 32 محدودیت حجمی 4 گیگابایت نداره؟اون وقت چجوری بازی که 20 گیگابایت حجم داره رو بریزم روش؟ تازه هارد اکسترنال رو که نمیشه به FAT 32 فرمت کرد!!!
    آره داره ولی خوب حل شده...
    آره درسته مال منم نمیشه فرمت کرد باید باntfsفرمت کنی

6. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MLunatic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام رفقا اینجور که من در پست ها دیدم . که 3.7 داره میاد . و من مشکلم حل می شه ؟ می خواستم بدونم همون طور که دوستمون گفتن 15 octobr میاد؟

بعد سوال بعدی اینه که فریمور من 3.66 هست update کنم یا بزارم باشه همین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

ممنون دوست عزيز

همون طور كه دوست عزيزمون گفتن مشكلش حل شده تازه قبلا هم مي تونستي با برنامه بريزي حالا اينا هيچ

هارد اگه منظورت با ويندوز كه فرمتش كني كه ولش كن با برنامه ميشه حتي ميتوني چند پارتيشن بكني يه درايو و فرمت

FAT32 بزاريو چيزاي PS3 رو بريزي توشو وصل كني به PS3 و حالشو ببري

سلام رفقا اینجور که من در پست ها دیدم . که 3.7 داره میاد . و من مشکلم حل می شه ؟ می خواستم بدونم همون طور که دوستمون گفتن 15 octobr میاد؟

بعد سوال بعدی اینه که فریمور من 3.66 هست update کنم یا بزارم باشه همین؟

ببين هيچي معلوم نيست بايد بياد امتحان كنند اون وقت تو هم اپديت نكن به نظر من چون ممكنه يهويي 3.66 و هك كنند اون وقت مال تو 3.72 دوباره بايد وايسي يه چند وقت صبر كن

يه 2-3 هفته صبر كن ببينيم چي ميشه
    Last edited by shahin_mp3; 28-09-2011 at 16:30.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزيز

همون طور كه دوست عزيزمون گفتن مشكلش حل شده تازه قبلا هم مي تونستي با برنامه بريزي حالا اينا هيچ

هارد اگه منظورت با ويندوز كه فرمتش كني كه ولش كن با برنامه ميشه حتي ميتوني چند پارتيشن بكني يه درايو و فرمت

FAT32 بزاريو چيزاي PS3 رو بريزي توشو وصل كني به PS3 و حالشو ببري

ببين هيچي معلوم نيست بايد بياد امتحان كنند اون وقت تو هم اپديت نكن به نظر من چون ممكنه يهويي 3.66 و هك كنند اون وقت مال تو 3.72 دوباره بايد وايسي يه چند وقت صبر كن

خوب با چه برنامه ای میشه این کارو کرد میشه توضیح بدید؟یعنی میشه هاردم رو بکنم FAT 32 بعد هم دیگه محدودیت حجمی ندارم!؟ اگه این جوریه که حله

10. این کاربر از M.T.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

خوب با چه برنامه ای میشه این کارو کرد میشه توضیح بدید؟یعنی میشه هاردم رو بکنم FAT 32 بعد هم دیگه محدودیت حجمی ندارم!؟ اگه این جوریه که حله
    ببين محدوديت حجمي كه خود Multiman اين كارو كرده و درست شده حالا اينم توضيح راجع به چند پارتيشن شدن كه كل

هارد و فرمت و NTFS مي كني و يه پارتيشن جديد ميسازي و اونو FAT32 براي PS3 و حالشو مي بري

شما به وسيله برنامه هاي فرمت كه من خودم از Mini Tool Partition Wizard Professional استفاده مي كنم

كه اين برنامه ها مديريت بر روي هارد و پارتيشن بندي دارند

كه اين برنامه ها هاردها و درايو ها رو كه شناسايي مي كنند و مشخصات و توضيحات نوع فرمت و چيز هاي ديگر را

توضيح داده

كه يه جا نوشته Type كه اين 2نوع است Logical و Primary كه Primary به معني ابتدايي است كه در واقع همون

معني Boot كامپيوتر رو ميده كه اول كدوم هارد Boot بشه شناسايي بشه كه بياد بالا

در واقع مثل درايو C ويندوز

كه اگه ما هاردمونم چند پارتيشن باشه كه من خودم رو 2پارتيشن امتحان كردم كه هر كدومو بزاري Primary اونو

Ps3 مي خونه كه البته من اينو با Fat32 امتحان كرده بودم هنوز مولتي من جديد نيومده بود كه به احتمال زياد با

Ntfs هم ميشه

اگرم اين Primary و Logical رو امتحان كردين و نشد هارد و فرمت كنين و از اول پارتيشن بندي كنيد درست ميشه
    Last edited by shahin_mp3; 28-09-2011 at 16:40.

12. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MLunatic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اوکی مرسی این همه صبر کردیم اینم روش

14. این کاربر از MLunatic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببين محدوديت حجمي كه خود Multiman اين كارو كرده و درست شده حالا اينم توضيح راجع به چند پارتيشن شدن كه كل

هارد و فرمت و NTFS مي كني و يه پارتيشن جديد ميسازي و اونو FAT32 براي PS3 و حالشو مي بري

شما به وسيله برنامه هاي فرمت كه من خودم از Mini Tool Partition Wizard Professional استفاده مي كنم

كه اين برنامه ها مديريت بر روي هارد و پارتيشن بندي دارند

كه اين برنامه ها هاردها و درايو ها رو كه شناسايي مي كنند و مشخصات و توضيحات نوع فرمت و چيز هاي ديگر را

توضيح داده

كه يه جا نوشته Type كه اين 2نوع است Logical و Primary كه Primary به معني ابتدايي است كه در واقع همون

معني Boot كامپيوتر رو ميده كه اول كدوم هارد Boot بشه شناسايي بشه كه بياد بالا

در واقع مثل درايو C ويندوز

كه اگه ما هاردمونم چند پارتيشن باشه كه من خودم رو 2پارتيشن امتحان كردم كه هر كدومو بزاري Primary اونو

Ps3 مي خونه كه البته من اينو با Fat32 امتحان كرده بودم هنوز مولتي من جديد نيومده بود كه به احتمال زياد با

Ntfs هم ميشه

اگرم اين Primary و Logical رو امتحان كردين و نشد هارد و فرمت كنين و از اول پارتيشن بندي كنيد درست ميشه
    محدودیت حجمی که میگید مولتیمن درستش کرده خوب پس فقط میشه از روی PS3 روی هارد اکسترنال بازی ریخت چون اگر بخام از روی کامپیوتر روی هارد اکسترنال بازی بریزم نمیشه که!!!

16. این کاربر از M.T.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

محدودیت حجمی که میگید مولتیمن درستش کرده خوب پس فقط میشه از روی PS3 روی هارد اکسترنال بازی ریخت چون اگر بخام از روی کامپیوتر روی هارد اکسترنال بازی بریزم نمیشه که!!!
    چرا نميشه دوست عزيز فقط يه سري بازي ها روي هارد اكسترنال اجرا نميشن يه سري هم روي هارد Ps3 كه خيلي

كمه شما بريز روي هارد اكسترنال خواستي از روي اون بازي كن خواستي بريز روي هارد Ps3 خواستي از اكسترنال بريز

روي Ps3 همه اجرا ميشه

18. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •