نه راه خاصی نداره
جز داخلی هستش باید سرویستون رو تغیر بدید با نمایندگی صحبت کن ببین میتونی سرویس مکس بگیری
من دارم الان فیلمو و سروش و اینا رایگانه برام سرویسمم مکسه
نه راه خاصی نداره
جز داخلی هستش باید سرویستون رو تغیر بدید با نمایندگی صحبت کن ببین میتونی سرویس مکس بگیری
من دارم الان فیلمو و سروش و اینا رایگانه برام سرویسمم مکسه
برای من 2 روزه اینطور شده همش قطع وصل
نمیدونم از کجا پیگیری کنم.معلوم نیست چ غلطی دارن میکنن
دوستان این چند روزه مشکل پکت لاز و لگ تو گیم نداشتین(مخصوصا اونا که سرویس گیم دارن) ؟ لطفا اینجوری نظر ندید که آره شانل گنده فلانه اره میدونم گنده فقط میخوام ببینم مشکل لاز و لگتون زیاد نشده این چند روزه ؟
خب به لطف خدا بسته ی 10 گیگابایت روزانه هم برداشته شد. فقط میتونم بگم متاسفم برای شاتل
شاتل تو همه زمینه ها پس رفت داره میکنه
بعد یه عده میان میگن نه اینجوری نیست گل و بلبله شاتل
دقیقا شاتل توی همه ی زمینه ها داره پس رفت می کنه. کیفیت اینترنتش که یک مدتی که بسیار افتضاح شده ! کمبود پهنای باند و نوسان پینگ بسیار نمایانه حالا مد شده هرچی میشه میندازن تقصیر زیر ساخت در حالی که بیشتر ISDP ها دارن بدون نقص و نوسان کار میدن. دلمون به بسته های 10 گیابایت 2 تومن خوش بود که اون هم برداشت ! اینطوری بخواد پیش بره من که مشترک 3 سالش هستم به سمت سرویس دهنده های دیگه ای مثل پارس آنلاین کشیده میشم. بهترین و پرسود ترین طرحش و امروز حذف کرد. واقعا نمیدنم چه فکری پیش خودشون میکنن اما بدونن که این طرح و حذف کنن فک نکنن که مردم میرن و گیگ به گیگ ازشون حجم میخرن ! نخیر بجاش بسته موبایل فعال میکنن و استفاده میکنن![]()
شاتل رو از زمان آغاز به کارش بخاطر دارم خسیس بوده و هست ...
شما یه نگاه به این تصویر بندازید, ببنید چه لبخند شیطانی توی چهره اش هست:
![]()
اینجوری پیش بره میترسم شاتلند رو هم حذف کنه اونوقت دیگه به قول معروف خر بیار باقالی بار کن
کلا چند وقته این وضع هست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)