تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1037 از 1421 اولاول ... 375379379871027103310341035103610371038103910401041104710871137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,361 به 10,370 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای من صبح ها تا 10 خوبه بعدش افتضاح میشه تا ساعت 6 غروب دوباره ساعت 6 تا 8 شب خوبه بعدش هم ...................
    لعنت براین........زاده ها
    اینترنت یک مگ 6 ماهه دارم سرعتم فقط دو تا سایت خوب بین 200 تا 240 هست مابقی همه 140 تا 180 هست.

2. 4 کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

4. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای من صبح ها تا 10 خوبه بعدش افتضاح میشه تا ساعت 6 غروب دوباره ساعت 6 تا 8 شب خوبه بعدش هم ...................
    لعنت براین........زاده ها
    اینترنت یک مگ 6 ماهه دارم سرعتم فقط دو تا سایت خوب بین 200 تا 240 هست مابقی همه 140 تا 180 هست.
    من بعد اینکه وضعیت پینگ خیلی از دوستامو بررسی کردم به یه نکته جالبم رسیدم اونم اینکه اونایی که اشتراک 6 ماهه یا یه ساله دارن پینگشون یه کمی دیرتر خراب میشه مثلا صبح ها اگه یه ماهه ها تا 10 خوبه ممکنه برا اونا تا 12 هم خوب باشه یا بعضی اوقات غروبا که پینگ خوب نیس برای 6 ماهه یه ساله ها یکی دو ساعت پینگ خوبه.من اینو به شخصه امتحان کردم و یه صبح تا غروب وضعیت پینگ رو بررسی کردم مثلا ساعت 11 صبح پینگم داغون بود همین که به اکانت دوستم وصل شدم پینگ درست شد ولی برا اونم دیگه نهایت ساعت 12 خراب شد!
    ---------------------------------------------------------------------
    در ضمن یه سوال،چجوری این تست پینگو به صورت فایل متنی میزاری؟؟
    Last edited by mey123; 23-10-2013 at 10:26.

6. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

من بعد اینکه وضعیت پینگ خیلی از دوستامو بررسی کردم به یه نکته جالبم رسیدم اونم اینکه اونایی که اشتراک 6 ماهه یا یه ساله دارن پینگشون یه کمی دیرتر خراب میشه مثلا صبح ها اگه یه ماهه ها تا 10 خوبه ممکنه برا اونا تا 12 هم خوب باشه یا بعضی اوقات غروبا که پینگ خوب نیس برای 6 ماهه یه ساله ها یکی دو ساعت پینگ خوبه.من اینو به شخصه امتحان کردم و یه صبح تا غروب وضعیت پینگ رو بررسی کردم مثلا ساعت 11 صبح پینگم داغون بود همین که به اکانت دوستم وصل شدم پینگ درست شد ولی برا اونم دیگه نهایت ساعت 12 خراب شد!
    وقتی که پینگ گرفتی. توی همون محیط داس راست کلیک کن گزینه Select All و بعدش Enter رو بزن تا کپی شه.
    بعدش هم برای ارسال پست بالا سمت چب عکس یه مربع (#) هستش از این استفاده کن.

8. 4 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با این وجود شما از مخابرات راضی هستی ؟ منظورم شهر آمل هست؛ چون بابل که وضعیّتش جداست
    من هم «های وب» دارم هم «مخابرات» تنها برتری که به نظرم فعلاً سرویس مخابرات داره دانلود شبانشه که اونم شما تو شش ساعت 3.5 گیگ دانلود میکنید(سرویس یک مگ) من تو سه ساعت 2.5 گیگ
    بنظر شما سرویس مخابراتم رو شش ماهه یا یکساله کمپین تمدید کنم؟ با توجّه به اینکه مثل شما تو منطقه مخابراتی شیخ فضل الله هستم و تایم اوت و پینگ و قطعی و ...

کپی کردن پینگ بصورت فایل متنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با این وجود شما از مخابرات راضی هستی ؟ منظورم شهر آمل هست؛ چون بابل که وضعیّتش جداست
    من هم «های وب» دارم هم «مخابرات» تنها برتری که به نظرم فعلاً سرویس مخابرات داره دانلود شبانشه که اونم شما تو شش ساعت 3.5 گیگ دانلود میکنید(سرویس یک مگ) من تو سه ساعت 2.5 گیگ
    بنظر شما سرویس مخابراتم رو شش ماهه یا یکساله کمپین تمدید کنم؟ با توجّه به اینکه مثل شما تو منطقه مخابراتی شیخ فضل الله هستم و تایم اوت و پینگ و قطعی و ...

من مخابراتو دقیقا فقط برا دانلود ومصرف روزانم میگیرم چون قیمتش زمین تا آسمون با شرکتای دیگه فرق میکنه ولی برای پینگ خوب و بازی آنلاین رو یه خط دیگه پارس آنلاین گرفتم که متاسفانه باید بگم از چاله افتادم تو چاه و پینگش 100 برابر از مخابرات داغونتره و الان دارم دنبال یه شرکت دیگه میگردم برا پینگ خوب وثابت.
    راستی شما گفتی که های وب داری؟میشه بگی وضعیت پینگ تایم اوت وقطعیش چطوریه؟ میشه برا بازی آنلاین ازش استفاده کرد؟آخه من از یکی از دوستان شنیدم که با های وب هر چند دقیقه تو بازی dc میشه.

اینم پینگ 256 پارس آنلاین :

در ضمن اگه به خاطر حالا یه چند ساعت پینگ بهتری که گفتم میخوای 6ماهه یا 1ساله بگیری به هیچ جه این کار رو نکن،چون اگه 10ساله هم بگیری فک نکم پینگ مخابرات آمل درست بشه.
    اما اکه برا دانلود رایگان شبانه بخوای فک کنم خیلی خوبه که 6ماهه یا 1ساله بگیری چون اگه برای مثال بخوای یه ماهه 1 مگ بگیری برا دانلود باید نامحدود باشه تا برا همه دانلودات جواب بده که 45 تومن درمیاد، در حالی که اگه یه ساله ا مگ با ماهی 4 گیگ ترافیک روزانه وشبانه رایگان بگیری ماهی تقریبا 29 تومن میشه که اگه الان بگیری مودم رایگانم بهت میدن. در مورد شبانه 1مگ 1ساله خودم تست کردم و واقعا سرعتش عالیه.
    خلاصه اینکه اگه دانلودت زیاده به جای اینکه هر ماه هی نامحدود شارژ کنی بهتره یه ساله یا 6ماهه بگیری.
    Last edited by mey123; 23-10-2013 at 12:48.

12. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاکش کن ادمین جون!
    Last edited by mey123; 23-10-2013 at 12:44. دليل: تکراری!مرده شوره نتو ببرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من مخابراتو دقیقا فقط برا دانلود ومصرف روزانم میگیرم چون قیمتش زمین تا آسمون با شرکتای دیگه فرق میکنه ولی برای پینگ خوب و بازی آنلاین رو یه خط دیگه پارس آنلاین گرفتم که متاسفانه باید بگم از چاله افتادم تو چاه و پینگش 100 برابر از مخابرات داغونتره و الان دارم دنبال یه شرکت دیگه میگردم برا پینگ خوب وثابت.
    راستی شما گفتی که های وب داری؟میشه بگی وضعیت پینگ تایم اوت وقطعیش چطوریه؟ میشه برا بازی آنلاین ازش استفاده کرد؟آخه من از یکی از دوستان شنیدم که با های وب هر چند دقیقه تو بازی dc میشه.

اینم پینگ 256 پارس آنلاین :
    در ضمن اگه به خاطر حالا یه چند ساعت پینگ بهتری که گفتم میخوای 6ماهه یا 1ساله بگیری به هیچ جه این کار رو نکن،چون اگه 10ساله هم بگیری فک نکم پینگ مخابرات آمل درست بشه.
    اما اکه برا دانلود رایگان شبانه بخوای فک کنم خیلی خوبه که 6ماهه یا 1ساله بگیری چون اگه برای مثال بخوای یه ماهه 1 مگ بگیری برا دانلود باید نامحدود باشه تا برا همه دانلودات جواب بده که 45 تومن درمیاد، در حالی که اگه یه ساله ا مگ با ماهی 4 گیگ ترافیک روزانه وشبانه رایگان بگیری ماهی تقریبا 29 تومن میشه که اگه الان بگیری مودم رایگانم بهت میدن. در مورد شبانه 1مگ 1ساله خودم تست کردم و واقعا سرعتش عالیه.
    خلاصه اینکه اگه دانلودت زیاده به جای اینکه هر ماه هی نامحدود شارژ کنی بهتره یه ساله یا 6ماهه بگیری.
    ممنونم
    عرض شود که اصولاً چون اهل بازی آنلاین نیستم زیاد تست سرعت و پینگ نمیگیرم ولی الان یعنی 13:55 پینگ «های وب» اینه، براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم، نیگاه کنید(تا رو اعصاب دوستانی که به این فروم سر میزنند نباشه)
    در مورد قطعی؛ پس فردا؛ یه ماه از سرویسم تموم میشه، تا الان فقط یه بار به مدّت 45 دقیقه قطعی داشت؛ که به گفته خودشون تمام آی اس پی ها همین مشکل رو داشتند، که تو اون لحظه مخابرات قطع نبود
    البتّه برخیام میگن ترافیک دزدی داره؛ که برای من تا حالا اصلا پیش نیومده
    ولی خب اینو در نظر بگیرید که بهترین پینگ رو تو ایران فکر کنم مخابرات داره؛ ولی تایم اوتش زیاده(فکر کنم فقط تو آمل تایم اوت داره
    )

پینگ 8.8.8.8 از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
    Last edited by keyvan13611361; 23-10-2013 at 14:27.

15. 2 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

ای بابا گندش بزنن
    امروز باید شارژ کنم
    پنل اصلا بالا نمیاد :(

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

ای بابا گندش بزنن
    امروز باید شارژ کنم
    پنل اصلا بالا نمیاد :(
    برای من که امروز پنل اصلا مشکلی نداشته.
    شاید مشکل شما از جای دیگه ای باشه.

18. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •