اون سیلور مانتین زنانه هس یا مردانه ...? برای چه فصلی از سال میشه استفاده کرد?
اون سیلور مانتین زنانه هس یا مردانه ...? برای چه فصلی از سال میشه استفاده کرد?
والا همینارو رو جعبش نوشته،معتبر نیس گفتم شاید کسی آشنایی داشته باشه
و بعد از مدتهای مدید برگشتیم یکم عطر بازی کنیم یادش بخیر![]()
سلام
اساتید محترم اگه لطف کنید در مورد رودستر کارتیه یه توضیحاتی بدید ممنون میشم.
سلام ،
دوستان من سالها قبل حدود 6 سال پیش ادکلنی با رایحه گرم به اسم Emotion داشتم، شکل ظرفش استوانه ای بود و مایع عطرش تقریبا زرد کمرنگ، الان خیلی دنبالش هستم ولی همش Emotion Rasasi که شکل ظرفش تقریبا مثلثی هست رو دارند تو بازار، یادمه یک بار تو بازار تهران یکی از فروشند ها گفت که شرکت تولید کننده این دو مورد فرق میکنه و این ادکلنی که من دوست دارم خیلی کمه تو بازار، دوستان میتونید بهم راهنمایی کنید که شرکت سازندش چی بوده و یا کجا میتونم پیداش کنم؟
سلام. ممنون از پاسختون.
تا جاییکه من یادمه مطمنم که مورد دومی که شما تو عکس نشون دادید نبوده، مورد اول بیشتر شبیه اون چیزی هست که من دنبالش هستم، حالا من میرم تو بازار و چک میکنم، ولی چیزی که من دنبالش هستم، دقیقا یه شیشه استوانه ای ساده، بنام Emotion و با درب استوانه ای کاملا شبیه مورد دوم، رنگش هم خاکستری بود ولی شیشه اش ساده و بدون برجستگی بود. حالا این موردی که تو شکل اول هست با دوم چه فرقی دارن، آخه ظاهرا اسمشون یکیه.
دوستان دیگه اگه لطف کنند و کمک کنن بسیار ممنون میشم. آخه این ادکلن یادآوری مادر دوستم هست که به رحمت خدا رفته و خیلی دوست داشت این عطر رو.
بازم ممنون.
دوست گرامی این عطر هم دقیقا اسمش emotion هست از برند carrera
فرقشون اینه که دوتا عطر مختلف از این برند هستند با همین اسم! مثلا مورد اول یک مشابه دیگه داره دقیقا با همین ظاهر که زنونه هست
بهرحال اطلاعات زیادی ازش ندارم ولی قطعا اگر شما این عطر رو داشتید اگر عکسهایی که من گذاشتم عطر شما بود به محض دیدن یادتون می اومد![]()
با سلام به عزیزان
ادلکن با رایحه خنک حدود 100 تومن چه پیشنهاد میفرمایید؟
با سپاس
زیر 100 تومن جگوار کلاسیک (شیشه آبی)
در حدود 110هم ck IN 2U از کالوین کلین
و آزارو کروم حجم کمترش رو اگر بگیرید زیر 100 در میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)