والا ما پليس ديپلماتيك بوديم 16 ماه 8-4 پست ميداديم . كجاش خوبه نميدونم . البته بيشتر 4-4 بود اما بعضي وقتا هم 8-4 ميشد . هم ليسانس هم فوق ديپلم
والا ما پليس ديپلماتيك بوديم 16 ماه 8-4 پست ميداديم . كجاش خوبه نميدونم . البته بيشتر 4-4 بود اما بعضي وقتا هم 8-4 ميشد . هم ليسانس هم فوق ديپلم
داداش گفتم که اگه زبانت خوب باشه شما کجا بودی چون فکر کنم 5 تا یگان داره تو تهران
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
پدافند هوایی ارتش
خب داداش یعنی پارتی شما انقدر هست که میتونی از ارتش بری ناجا؟! فکر نکنم قدرتش بجز فرمانده کل قوا دست کسی باشه خوب چه کاریه برو سپاه
اتفاقا دوست عزیز اگه من خدمت نرفته بودم شاید دیدم نسبت بهش با الان خیلی فرق میکرد
ولی وقتی رفتم فهمیدم واقعا هیچ ارزش مادی و معنوی خاصی نداری (حتی نوعی سرخوردگی و افسردگی هم بعدش بدنبال داره)
ضمنا افرادی هم که با سن بالا میان واقعا شرایطشون خیلی سخت تر میشه
که من توصیه میکنم یا سر وقتش اگه خواست طرف بره یا کلا نره
چون با سن بالا واقعا تحملش صبر ایوب میخواد
در ضمن معمولا خدمت هم تا جایی که یادمه و میگفتن برای قشر متوسط و زیر متوسط بود
و تو خدمت هم دقیقا همینجوری بود
فقط هم الان در حال حاضر منظورم اینه الکی با تعریف و تمجید و مثلا مزایای کارت باعث نشید بعضی ها بدون فکر بیان خدمت و بعد گیر بیفتن توش
هم خوبی هاشو باید گفت هم سختی و ها و بدی هاشو !
انصاف یعنی این
شما کاری به اون نداشته باش.من فقط یه چیزایی از دیپلماتیک شنیدم می خوام تحقیق کنم.در ضمن از سپاه خوشم نمیاد و اولویتم اول ناجا(بنا به دلایل شخصی) و بعد همین پدافند که افتادم.
خوب منم میخوام برم سریازی
باید ها و نباید رو اگه میشه برام بگید
Last edited by Amin_0913; 01-10-2012 at 22:29.
سلام
من دانشجوی انصرافی هستم (هنوز انصراف ندادم یعنی تا میخوام انصراف بدم)
5 سال برای لیسانس وقت تلف کردم ولی به خاطر یه سری از مسائل نتونستم ادامه بدم حدود 30 واحد پاس کردم
حالا میخوام دفترچه پست کنم اگه میشه راهنمایی کنید
الان میتونم از معافیت استفاده کنم. تک پسر هستم و پدرم 56 سالشه و یه خواهر کوچکترم هم دارم
از نظر سلامتی هم که خدا رو شکر سالمم ولی یه مقدار زانوهام پرانتزیه
مدرکم هم دیپلم تجربی هست
اگه میشه راهنمایی کنید
داداش شما درست میگی هم باید بدی ها رو گفت هم خوبی ها رو اما به نظرت تا حالا برابر در این مورد بحث شده؟ ؟ قطعا نه شما به هرکی بگی خدمت چه جوره میگه نرو و هزار تا فحش هم میده تا حالا بارها و بارها از بدی های خدمت گفته شده و همش هم درست حالا یکم هم از خوبی هاش بگیم بد نیست حداقل برای اونی که مجبوره بره یه دلخوشی میشه که 21 ماه خدمت کنه
شما دفترچه میگیری پر میکنی و میری پلیس+10 پست میکنی دفترچه رو بگیر توش کامل نوشته، ای دیت رو دیدم یاد دوران طلایی افلاین افتادم یادش بخیر
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)