ممنونم از پاسخت
راهی هست که روی قبض نیاد؟ یعنی اینترنتی پرداختش کنم
ممنونم از پاسخت
راهی هست که روی قبض نیاد؟ یعنی اینترنتی پرداختش کنم
عزیز من صبانتم نمن سرویس 512 دارم بالای 45 نمیره برای 2 مگابایت تا 200 هست و 4 مگابایت تا حدود 300 350 زنگ بزنید خود نمایندگی هم میگه جدیدا محدود کردیم و دیگه مثل قبلا شیر نیست و حتی مثل عید یک صدم هم سرعت شبانه تغییر نکرد چون باز شیر نبود و دیگه محدودیت تعیین شده منم دیروز درخواست جمع آوری دادم بعد از 2 سال من شیرازم
اگر سرعت اسمی بود که بازم خوب بود ... مال من 2 مگابیته ولی شبانه سرعتش از 100 بالاتر نمیره
اینم سرعت امشب 512
واسه همینه سرعت دانلود پایینه با سرور خارج از کشور مشکل داره شبا
![]()
دوستان ببینید قانون شبانه ظاهرا به این صورت شده و صبانت هم فعلا توی اجرا کردنش جدیه!
سلام دوستان من سرویس 6 مگ دارم سرعتش بد بود! ولی چند روز پیش خوب شد! الان دوباره بد شده!
دلیلش چیه؟؟ ممکنه بخاطر یارانه ها باشه؟ چون دوستم اسیاتک داره اونم جدیدا سرعتش بد شده
سرویس 8 مگ را که فعلا صبانت نداره سرویس 6 مگ اگه اینجور که زده سرعت دانلود شبانه 330 تا 370 باشه و با دانلود زیاد محدود نکنن خوبه من چند روز دیگه یکماه سرویس 6 مگ را میگیرم تستش میکنم نتیجه اش هم بهتون میگم
سلام دوستان من سرویس 6 مگ دارم سرعتش بد بود! ولی چند روز پیش خوب شد! الان دوباره بد شده!
دلیلش چیه؟؟ ممکنه بخاطر یارانه ها باشه؟ چون دوستم اسیاتک داره اونم جدیدا سرعتش بد شده
دوست عزیز آخه چه ربطی به یارانه داره
شرکت پهنای باندش کمه ، کلاه برداره و همین !
شاید برای شهر شما خوب نباشه ولی توی کرمانشاه من 2 مگ داشتم روی 4 میبستن!
الان هم توی تنظیمات روی 6 بستن پس چرا سرعت پایینه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)