تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1037 از 1124 اولاول ... 37537937987102710331034103510361037103810391040104110471087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,361 به 10,370 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته دوستان اینم بگم که فقط این یک نفر (که معلوم نیست از خود شرکت هست ویا آشنا یا و...) سرعت شبانه اش زیاده :| !!.
    اگه ثبت نام کنید, متوجه میشید که شبانه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت که یعنی سرعت 80 - 90 تا بیشتر نیست !!...
    الان هم که حسابگر تعرفه هزینه همه ی سرویس هاشون رو که گرون بود, گرون تر کرده!.
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    در مورد میزان دانلود و سرعت شبانه هیچ حرفی برای گفتن ندارم و مطمعنم سرعت حسابگر تو این ساعات افتضاحه
    خودم دیشب استثناء بیدار بودم و روی اعصابم بود توی پیج باز کردن حتی
    تنها دلیلی که از حسابگر استفاده میکنم به خاطر پینگ هستش
    که البته اونم باز شانسیه

فقط یک سرویس دهنده تو کرمانشاه باشه که پینگش خوب باشه و از حسابگر بهتر باشه حتما این شرکت دزد رو میگذارم کتار

2. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان مخابرات آی پی 5.234 سرعتش توی ساعات رایگان بهتر از رنج آی پی های دیگست. تست کنید

4. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

رفتم های وب ثبت نام کردم
    تو عید حسابگر به مرز جنون رسوندم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به خدا دیگه دارم دیوونه میشم.
    از اول عید قطعی های نت شروع شد و دیروز به اوج خودش رسید.
    تو یه ساعت حداقل ده بار اینترنت کلا به مدت سه چار دقیقه قطع میشه، بعضی وقتا چراغ ای دی اس ال هم روشنه ولی اینترنت قطعه.
    زنگ زدم بیس بیس یارو کودن میگه مشکل از ما نیست باید مودمو ریست کنی دوباره کانفیگ کنی، گفتم این کارو کردم گفت حتما خوب کانفیگ نمیکنین :!!!!!!!!!!!!!! گفتم چه ربطی داره خوب اگه خوب کانفیگ نشه که کلا کار نمیکنه، چرا قبلا خوب کار می کرد، خلاصه نمیدونم چطوری شد پیچوند و قطع کرد.
    شمام قطعی در این حد دارید؟
    مودمو بردم به سیم ورودی منزل وصل کردم به امید اینکه اشکال از سیم کشی داخل باشه اما نبود.
    اشتراکم تموم شد از این مخابرات خراب شده برم یا بقیه شرکت‌ها هم همین آش و کاسس؟
    Last edited by m i n a.; 15-04-2015 at 08:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به خدا دیگه دارم دیوونه میشم.
    از اول عید قطعی های نت شروع شد و دیروز به اوج خودش رسید.
    تو یه ساعت حداقل ده بار اینترنت کلا به مدت سه چار دقیقه قطع میشه، بعضی وقتا چراغ ای دی اس ال هم روشنه ولی اینترنت قطعه.
    زنگ زدم بیس بیس یارو کودن میگه مشکل از ما نیست باید مودمو ریست کنی دوباره کانفیگ کنی، گفتم این کارو کردم گفت حتما خوب کانفیگ نمیکنین :!!!!!!!!!!!!!! گفتم چه ربطی داره خوب اگه خوب کانفیگ نشه که کلا کار نمیکنه، چرا قبلا خوب کار می کرد، خلاصه نمیدونم چطوری شد پیچوند و قطع کرد.
    شمام قطعی در این حد دارید؟
    مودمو بردم به سیم ورودی منزل وصل کردم به امید اینکه اشکال از سیم کشی داخل باشه اما نبود.
    اشتراکم تموم شد از این مخابرات خراب شده برم یا بقیه شرکت‌ها هم همین آش و کاسس؟
    سلام

عزیز در سایت195 شکایت کن حتما جواب می گیری بنده چند ماه پیش سروس 6 مگ گرفته بودم هزاران بار تماس میگرفتم هر دفعه یه جواب میدادن خلاصه شکایت کردیم روز بعد روی 6 مگ بستن شما هم همین کارو کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام بر دوستان کرمانشاهی...اقا دقت کردین از بعد عید همه چی عوض شده...حسابگر خوب بود که اونم الان یجوری شده...بعد تا هفته پیش مشکل شدید اینترنت داشتم که اصا نمیتونستم انلاین بازی کنم.میرفتی توی کلش او کلنز واسه وار یهو وسط وار اینترنت میپرید بقیه فحش نصارت میکردن.رفیقامم که مخابرات داشتم همین بودش...اصا یه وضعی...اقا به این 195 بزنگیم جوابگو هستن؟؟

داره خودمونی میشه Mehdi-Frozen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام بر دوستان کرمانشاهی...اقا دقت کردین از بعد عید همه چی عوض شده...حسابگر خوب بود که اونم الان یجوری شده...بعد تا هفته پیش مشکل شدید اینترنت داشتم که اصا نمیتونستم انلاین بازی کنم.میرفتی توی کلش او کلنز واسه وار یهو وسط وار اینترنت میپرید بقیه فحش نصارت میکردن.رفیقامم که مخابرات داشتم همین بودش...اصا یه وضعی...اقا به این 195 بزنگیم جوابگو هستن؟؟
    همه جا هم اینطوریه شکایت هم بکنی نهایت پشتیبانی بهت زنگ میزنه میگه مشکل از ما نیست از زیر ساخته

10. 2 کاربر از Mehdi-Frozen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان کدام شرکت روی فیبر نوری خدمات میده به غیر از مخابرات
    ممنون

پروفشنال pakbakhteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ميخواستم اشتراك ADSL بگيرم تا حالا از مخابرات استفاده كردم خيلي وضعيت خدمات دهي خوبي نداره ( سرعت . و ...)
    از عزيزاني كه تجربه دارند خواستم خواهش كنم راهنمايي كنند كدام شركت رو پيشنهاد مي ديد كه حداقل اندازه پولي كه ميدي اينترنت بهت بدن
    سپاسگزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پینگتون تغییر نکرده؟ بهتر نشده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •