تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1037 از 4428 اولاول ... 37537937987102710331034103510361037103810391040104110471087113715372037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,361 به 10,370 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این سرویس های 2 گیگ که داره 3 ماهه هم میده . کل 3 ماه 2 گیگه یا اینکه . هر ماهش 2 گیگه .
    کسی استفاده کرده ؟ سرعتش چطوره ؟ شبانه و روزانه ؟
    البته میدونم نمیشه 128 رو با 256 مقایسه کرد . منظورم نسبت بقیه تعرفه هاشون تو سرعت های یکسان هستش .
    Last edited by kkkaktoos; 27-08-2011 at 13:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز معلومه اصلا از سیستم بانک ها خبر نداری! یه کم برو این ور اون ور اطلاعات کسب کن اطلاعات غلط به مردم ندی. بانک ها از طریق شبکه شتاب با هم در ارتباط هستند. حالا برای اینکه از طریق شبکه شتاب با هم ارتباط داشته باشند نیاز به چی دارند؟!!!!! خوب معلومه اینترنت! این اینترنت رو از کجا می گیرین؟!!!! از همین شرکت ها که یکیش پارس آنلاینه!!! بانک ها خودپرداز دارن که از ساعت 3 ظهر که بانک بسته میشه تا فردا صبح ساعت 8 مردم میرن کجا؟! خودپرداز که پول بگیرن، قبض پرداخت کنن، پول انتقال بدن! این خودپرداز با چی کار می کنه؟! با شتاب!!! یه سری می رن اینترنت خرید اینترنتی انجام میدن! این با چی کار می کنه؟! با شتاب!!! یعنی بانک ها به وسیله شبکه شتاب و اینترنت با هم در ارتباط هستند، و قطع شدن حتی 1 ثانیه ای اینترنت باعث میشه این شبکه و گردش های مالی بانک ها به هم بخوره. پس واسه همین کلی متضرر میشن. واسه همین به هر شعبه باید نزدیک 2 میلیارد خسارت بدن. چه هزار تومن تو شعبه باشه چه هزار میلیارد تو شعبه باشه
    هی میگم اسم این فامیلتونو بگو نمیگی. خب واسه اینکه اون اطلاعات غلط بهت میده. ترافیک بانک ها روی لینک هایی کاملا مجزا انتقال پیدا می کنه نه این لینک هایی که واسه اینترنت است. سیستم خاص خودش را هم داره.

3. 2 کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

افتضاح شبها زیر 15 روزها هم گاهی خوبه گاهی سرعت کند میشه
    شما کجایی؟ یعنی روزها هم مشکل داری؟ سرعت 200 نمیشه؟

5. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هی میگم اسم این فامیلتونو بگو نمیگی. خب واسه اینکه اون اطلاعات غلط بهت میده. ترافیک بانک ها روی لینک هایی کاملا مجزا انتقال پیدا می کنه نه این لینک هایی که واسه اینترنت است. سیستم خاص خودش را هم داره.
    نه عزیزم خودشون اعلام کردن با اینترنت هست . قراره بانکهارو به اینترانت وصل کنن اما هنوز خبر ی نیست. حتی پمپ بنزین ها که میری میخوای کارتت رو وارد کنی اون دسنگاه وصل میشه به اینترنت . از قرار قراره اینا هم وصل بشه به اینترانت کشوری.... اما مشکل اینترنت مملکت ما فراتر از این حرفاست که با وصل کردن این شبکه ها به یک سیستم سرعت اینترنت ملت بکشه بالا. راهش خریدن پهنای باند بیشتره. حداقل 10 برابر بیشتر از اینی که الان میخرن! وگرنه هیچ اثری نداره. روز به روز ملت بیشتر با اینترنت اشنا میشن تعداد افرادی که از اینترنت اسنفاده میکنن هر روز بیشتر میشه ... اما اینا هر دفعه پهنای باندی ثابت میگیرن... یا هر چی هست حداقل کفاف 10 درصد ملت رو نمیده.... واقعا میگم سیستم اینترنت مملکت نیاز به انقلاب داره...

7. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

جناب Ehsan1355 این چه قانون مسخره و مضخرفیه که پارس راه انداخته ؟؟؟؟؟؟؟
    چرا هر چقدر ترافیک روزانه داشته باشی تو شب بعد از اون میزان دانلود یه دی سی میشه ؟؟؟؟؟
    یعنی چی آخه ؟؟؟؟
    ترافیک روزانه چه ربطی به دانلود شبانه داره ؟؟؟؟؟؟
    من اکثر لینک هام غیر مستقیم ان و با این مسخره بازی ای که راه انداختید دانلود کردن عملا غیر ممکن شده
    شبی 20-30 بار دی سی میشه
    تو هیچ کدوم از isp ها هم همچین چیزی وجود نداره !!!

مملکته داریم ؟ : دی
    برای من چنین مشکلی وجود نداره ولی اخیرا چند شبه که فکر کنم پارس سیاست جدیدی رو بکار گرفته
    من کانکشنم Bridge هست برای حل همین مشکل که شما گفتی ایجاد کردم تا دوباره خودش کانکت بکشه فورا ولی پارس اخیرا برای بریج هم مثه اینکه ترفندی بکار برده ، اینکه این بار کانکشن بکل قطع میشه و دیگه ردیال نمیشه تا کانکت بشه و مثل این میمونه که از ابتدا کانکشن اجرا نشده !!!!! در طول روز اصلا چنین مشکلی نیست فقط شبا بوجود میاد . اخیرا یکی از دوستان هم اشاره کرده که IDM یدفعه بکل بسته میشه انگار که اصلا اجرا نشده
    تا حالا کسی از دوستان چنین مشکلی نداشته ؟مشکل از ویروس یا .... نیست ویندوز هم عوض کردم باز شبا به این شکله.

9. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

دوستان این سرویس های 2 گیگ که داره 3 ماهه هم میده . کل 3 ماه 2 گیگه یا اینکه . هر ماهش 2 گیگه .
    کسی استفاده کرده ؟ سرعتش چطوره ؟ شبانه و روزانه ؟
    البته میدونم نمیشه 128 رو با 256 مقایسه کرد . منظورم نسبت بقیه تعرفه هاشون تو سرعت های یکسان هستش .
    من دارم استفاده میکنم البته 256 pol
    اسمش 2 گیگه ماهانه محسوب میشه یعنی برای 3 ماه میشه 6 گیگ با همون مبلغ که نوشته و یه خورده بیشتر .
    خوبه . روزا تا 150 میره . شبا هم معلوم نیست ددیگه باید ببینی حالشون چطوره و اون دور و بر شما از همسایه ها چقدر اون موقع شب تو نت هستن و یه سری مسائل دیگه که اگه سر جمع حساب کنیم من تجربه ای که داشتم شبا موقع رایگانش سرعتم از 5 بوده تا 30 حداکثر . مثلا با idm حداکثر 50 نشون داده .
    بنظرم زیاد تفاوت قائل نشین 128 رو با 256 . فقط بستگی به اوضاع احوال منطقه شما داره و تعداد استفاده کنندگان منطقه شما .
    برا خودمم عجیبه که چرا از اون سرویس های قدیمی کمی بهترست و کمی قیمتش پایین تر !!!

Last edited by mahya78; 27-08-2011 at 14:45.

11. این کاربر از mahya78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما کجایی؟ یعنی روزها هم مشکل داری؟ سرعت 200 نمیشه؟
    شهرستانم خراسان شمالی روزها که سرعت از10تا 190 متغییر شبها که تا 300 مگ بیشتر نمیشه گرفت اونم با کمک ساعات ترفند همین چند روز پیش چیز پی ان کارنمیکردم مجبور شدم از ویندوز قبلی استفاده کنم ولی انگار سرعت بدتر از ویندوز اپدیت شده بود نمیدونم به ویندوزم ربط داره

در آغاز فعالیت tamana91964's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

از کی تا حالا مردم ساعت 1شب تا 6صبح میرن از عابر بانکها پول در بیارن قبض پرداخت کن یا از تو خونه پولشونو انتقال بدن باز قبض پرداخت کنن خرید اینترنتی داشته باشن؟؟ خوبه بازم نداختنش روی دانشگاهها که بگن دانشجو ها و اساتید شبها از ساعت 1تا6صبح در حال تحقیق در اینترنتن !ببین حرف بی ربط نزن که به این دلیل سرعتا رو محدود کردن.اونا از سر عمد این کارو کردن تا حجم ترافیک مشتریا زود تموم بشه والسلام نامه تمام

چرا سرعتا اینقد کم شده

14. 3 کاربر از tamana91964 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شما از مسئولین پارس آنلاین هستی بایدم تکذیب کنی که سرعت رو خودتون کم می کنید. این طبیعی هست. دیگه همه بچه های فروم شما رو میشناسند.
    نه عزیزم خودشون اعلام کردن با اینترنت هست . قراره بانکهارو به اینترانت وصل کنن اما هنوز خبر ی نیست. حتی پمپ بنزین ها که میری میخوای کارتت رو وارد کنی اون دسنگاه وصل میشه به اینترنت . از قرار قراره اینا هم وصل بشه به اینترانت کشوری.... اما مشکل اینترنت مملکت ما فراتر از این حرفاست که با وصل کردن این شبکه ها به یک سیستم سرعت اینترنت ملت بکشه بالا. راهش خریدن پهنای باند بیشتره. حداقل 10 برابر بیشتر از اینی که الان میخرن! وگرنه هیچ اثری نداره. روز به روز ملت بیشتر با اینترنت اشنا میشن تعداد افرادی که از اینترنت اسنفاده میکنن هر روز بیشتر میشه ... اما اینا هر دفعه پهنای باندی ثابت میگیرن... یا هر چی هست حداقل کفاف 10 درصد ملت رو نمیده.... واقعا میگم سیستم اینترنت مملکت نیاز به انقلاب داره...
    این آقا این حرف ها رو قبول نمی کنه. چون نمی خواد به ضرر شرکتش حرف بزنه که

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Ehsan1355 ببین داداش من نمیدونم باباتون این شرکتو اداره میکنه یا خودتون اما یک کلام میگم هر کی با من موافقه تشکر رو بنه

شرکتتون رسما ریده!
    این همه سرعتارو کم کنید .... منتظر غضب کاربرا هم بشینید. وقتی ههمون رفتیم بشینید 1 قل 2 قل بازی کنید.

17. 14 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •