دوستان این سرویس های 2 گیگ که داره 3 ماهه هم میده . کل 3 ماه 2 گیگه یا اینکه . هر ماهش 2 گیگه .
کسی استفاده کرده ؟ سرعتش چطوره ؟ شبانه و روزانه ؟
البته میدونم نمیشه 128 رو با 256 مقایسه کرد . منظورم نسبت بقیه تعرفه هاشون تو سرعت های یکسان هستش .
![]()
دوستان این سرویس های 2 گیگ که داره 3 ماهه هم میده . کل 3 ماه 2 گیگه یا اینکه . هر ماهش 2 گیگه .
کسی استفاده کرده ؟ سرعتش چطوره ؟ شبانه و روزانه ؟
البته میدونم نمیشه 128 رو با 256 مقایسه کرد . منظورم نسبت بقیه تعرفه هاشون تو سرعت های یکسان هستش .
![]()
Last edited by kkkaktoos; 27-08-2011 at 13:54.
هی میگم اسم این فامیلتونو بگو نمیگی. خب واسه اینکه اون اطلاعات غلط بهت میده. ترافیک بانک ها روی لینک هایی کاملا مجزا انتقال پیدا می کنه نه این لینک هایی که واسه اینترنت است. سیستم خاص خودش را هم داره.
شما کجایی؟ یعنی روزها هم مشکل داری؟ سرعت 200 نمیشه؟
نه عزیزم خودشون اعلام کردن با اینترنت هست . قراره بانکهارو به اینترانت وصل کنن اما هنوز خبر ی نیست. حتی پمپ بنزین ها که میری میخوای کارتت رو وارد کنی اون دسنگاه وصل میشه به اینترنت . از قرار قراره اینا هم وصل بشه به اینترانت کشوری.... اما مشکل اینترنت مملکت ما فراتر از این حرفاست که با وصل کردن این شبکه ها به یک سیستم سرعت اینترنت ملت بکشه بالا. راهش خریدن پهنای باند بیشتره. حداقل 10 برابر بیشتر از اینی که الان میخرن! وگرنه هیچ اثری نداره. روز به روز ملت بیشتر با اینترنت اشنا میشن تعداد افرادی که از اینترنت اسنفاده میکنن هر روز بیشتر میشه ... اما اینا هر دفعه پهنای باندی ثابت میگیرن... یا هر چی هست حداقل کفاف 10 درصد ملت رو نمیده.... واقعا میگم سیستم اینترنت مملکت نیاز به انقلاب داره...
برای من چنین مشکلی وجود نداره ولی اخیرا چند شبه که فکر کنم پارس سیاست جدیدی رو بکار گرفته![]()
من کانکشنم Bridge هست برای حل همین مشکل که شما گفتی ایجاد کردم تا دوباره خودش کانکت بکشه فورا ولی پارس اخیرا برای بریج هم مثه اینکه ترفندی بکار برده ، اینکه این بار کانکشن بکل قطع میشه و دیگه ردیال نمیشه تا کانکت بشه و مثل این میمونه که از ابتدا کانکشن اجرا نشده !!!!! در طول روز اصلا چنین مشکلی نیست فقط شبا بوجود میاد . اخیرا یکی از دوستان هم اشاره کرده که IDM یدفعه بکل بسته میشه انگار که اصلا اجرا نشده
تا حالا کسی از دوستان چنین مشکلی نداشته ؟مشکل از ویروس یا .... نیست ویندوز هم عوض کردم باز شبا به این شکله.![]()
من دارم استفاده میکنم البته 256 pol
اسمش 2 گیگه ماهانه محسوب میشه یعنی برای 3 ماه میشه 6 گیگ با همون مبلغ که نوشته و یه خورده بیشتر .
خوبه . روزا تا 150 میره . شبا هم معلوم نیست ددیگه باید ببینی حالشون چطوره و اون دور و بر شما از همسایه ها چقدر اون موقع شب تو نت هستن و یه سری مسائل دیگه که اگه سر جمع حساب کنیم من تجربه ای که داشتم شبا موقع رایگانش سرعتم از 5 بوده تا 30 حداکثر . مثلا با idm حداکثر 50 نشون داده .بنظرم زیاد تفاوت قائل نشین 128 رو با 256 . فقط بستگی به اوضاع احوال منطقه شما داره و تعداد استفاده کنندگان منطقه شما .
برا خودمم عجیبه که چرا از اون سرویس های قدیمی کمی بهترست و کمی قیمتش پایین تر !!!
Last edited by mahya78; 27-08-2011 at 14:45.
شهرستانم خراسان شمالی روزها که سرعت از10تا 190 متغییر شبها که تا 300 مگ بیشتر نمیشه گرفت اونم با کمک ساعات ترفند همین چند روز پیش چیز پی ان کارنمیکردم مجبور شدم از ویندوز قبلی استفاده کنم ولی انگار سرعت بدتر از ویندوز اپدیت شده بود نمیدونم به ویندوزم ربط داره![]()
چرا سرعتا اینقد کم شده![]()
خوب شما از مسئولین پارس آنلاین هستی بایدم تکذیب کنی که سرعت رو خودتون کم می کنید. این طبیعی هست. دیگه همه بچه های فروم شما رو میشناسند.
این آقا این حرف ها رو قبول نمی کنه. چون نمی خواد به ضرر شرکتش حرف بزنه که![]()
Ehsan1355 ببین داداش من نمیدونم باباتون این شرکتو اداره میکنه یا خودتون اما یک کلام میگم هر کی با من موافقه تشکر رو بنه
شرکتتون رسما ریده!
این همه سرعتارو کم کنید .... منتظر غضب کاربرا هم بشینید. وقتی ههمون رفتیم بشینید 1 قل 2 قل بازی کنید.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)